Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Seara buna si la multi ani sarbatoritilor!

Si Tudor plange de oboseala. dar problema mea e ca eu nu il mai inteleg de cateva zile. Adica nu mai stiu cand plange de foame si cand de oboseala . Si nu mai mananca decat foarte putin, cel mai bine mananca atunci cand e somnoros, adica noaptea si dimineata.
Stiu ca tu, Anca te-ai confruntat cu problema asta. oare cam 4 luni avea Carla cand refuza biberonul? Si cam cate zile a durat? Si oare greva se aplica si in cazul sanului? Mi-e teama ca atunci cand isi va reveni, nu voi mai avea eu laptic suficient.
Am mai facut prostia sa ii dau si suc de mar cateva zile, si initial am crezut ca asta e cauza. dar acum nu-i mai dau, si tot asa putin mananca. si se arcuieste si urla la san de mama focului. Help!

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Dyanira, mi se mai intmpla si mie sa am o anda maraita-obosita, insa stau asa prost cu notiunea timpului incat mi-e imposibil sa zic dupa cate ore. M-am hotarat totusi sa urmaresc somnul copilei si dupa cateva zile in care a dormit si dimineata si dupa masa, a dormit asa: ieri: 11-14... si atat, apoi m-a adormit pe mine in jur de 9 seara. S-a trezit la 2 cand a cerut masa si in ciuda obiceiului a facut un kk (m-a facut fericita). S-a mai trezit la 6, apoi la 9, cand a dormit efectiv sugand ...o ora. Mai dormea, mai sugea... Am lasat-o asa.

A mai dormit pana la 11 (cred eu) si in afara a doua tentative de atipit (dintre care una afara juma de ora) n-a mai bagat nimic. Probabil de-aia e si maraita azi.

Insa asta e un program care nu se repeta zilnic. Cred ca in general totusi, daca trec 4 ore fara somn, se maraie si mi-e mai greu sa o adorm. AM nopti cand inca ma trezesc din doua in doua ore, cum a fost luni spre marti; mai intai doarme un calup de 3-4 ore, apoi cum ne-o fi norocul. Drept e ca nu mai astept sa planga; daca o simt foindu-se ii indes o tzitzi si adorm(im) la loc. Dar fata mea are 3 luni, voi sunteti mai maricei.

Oricum, in general nu ma pot plange de copchila, e, cum zicea soacra-mea, "un copil bun".

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Seara buna si la multi ani sarbatoritilor!

Si Tudor plange de oboseala. dar problema mea e ca eu nu il mai inteleg de cateva zile. Adica nu mai stiu cand plange de foame si cand de oboseala . Si nu mai mananca decat foarte putin, cel mai bine mananca atunci cand e somnoros, adica noaptea si dimineata.
Stiu ca tu, Anca te-ai confruntat cu problema asta. oare cam 4 luni avea Carla cand refuza biberonul? Si cam cate zile a durat? Si oare greva se aplica si in cazul sanului? Mi-e teama ca atunci cand isi va reveni, nu voi mai avea eu laptic suficient.
Am mai facut prostia sa ii dau si suc de mar cateva zile, si initial am crezut ca asta e cauza. dar acum nu-i mai dau, si tot asa putin mananca. si se arcuieste si urla la san de mama focului. Help!

poze

Evolutia lui Tudor

Exact acelasi lucru am patit si noi acum vreo 10 zile, fiecare masa era un chin. Pur si simplu numai cand incercam sa il pun in pozitia de supt il apuca plansul, nici bluza nu apucam sa o dau jos... A tinut cateva zile, acum vad ca e cat de cat mai bine, nu mai face crize de isterie. Dar atunci simteam ca mor de nervi. Nu vroia nimic, nici san, nici biberon, nici praf. Si daca il luam in brate si ne plimbam tacea, deci banuiesc ca nici mega foame nu-i era.
Dar oricum si Alex mananca cel mai bine cand e semi adormit. ori inainte de somn ori imediat dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

Boo si cam cat a tinut? Nu spun ca am incercat tot felul de pozitii de alaptat, dar nu am obtinut mare schimbare. Mai banuiam ca se enerveaza ca nu ii vine lapte mult, dar nici asta nu e cauza, ca ramane curgand pe langa. Uf!

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

AlexaM Matei al tau e tare scump! Fara dubii - e un bebe vesel si fericit!

Cu ochisorul lui Dragos n-am rezolvat mare lucru. E intr-adevar stenozat canalul lacrimal, dar n-a avut canula atit de mica sa il desfunde acum; trebuie sa mai mergem o data marti. Mi-e tare groaza, mai ales ca si acum a urlat ca din gura de sarpe, pina s-a cianozat tot, saracu' de el.

Vad ca decalotatul se mentine printre subiectele favorite ale mamelor de baieti. Mama mea m-a acuzat ca nu sunt normala ca "chinui" baietii, spunindu-mi ca ei nici prin cap nu i-a trecut sa-i faca asa ceva lui frate-meu. Bine, cu mama am mai avut eu dispute pe tema ceaiului: ca saracu' bebe precis moare de sete fara putin ceiuc, mai ales noapta, sa-l dezvat de sup, cica! Ati mai auzit de astea?! De mentionat ca mama e asistenta de pediatrie, deci atentie la unele sfaturi venite din partea unor cadre medicale!

Mama luiDragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Am si eu o intrebare si ai vostri plang cand le e somn si nu reusesc sa adoarma????Cam la cat timp li se face somn?
Si inca una cand trebuie schimbat laptele praf la 5 luni sau la 6 luni ca pe cutie am vazut ca scrie ,,din luna a 6-a"???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

mda, buna intrebarea asta cu laptele...nu m-am uitat la mine pe cutie, insa normal este ca dupa ce face 6 luni...si am zis sa intreb pediatra si am uitat..am si luat o cutie de nr2...

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

dupa o lunga absenta,

sunteti tare harnicutze ..dar eu abia fac fatza cu 2 copilasi ..si ma ajuta destul de mult si sotzul..
in sfirsit ..nu ma mai pling...bine ca sunt sanatosi

pun si pozici noi cu noi ...sa va amintiti de noi .poate ne-ati uitat :

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606957759808/show/" target="_blank"> botez

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/show/" target="_blank"> crestem..crestem ...

www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157606967679703/show/" target="_blank">The happy family

anis .....si multi MULTUMIRI MAXIME pentru reteta cu plante (nutrinatal+galafor+spirulina+......) o aplic si eu de trei zile ...si coincidenta sau nu fata mea e mult mai linistita ziua ...si doarme mai bine noaptea ..e adevarat ca am mai facut o schimbare ..o pun sa doarma pe burta ...dar pina la urma rezultatul conteaza somn de la 9 seara la 9 dimineata ..cu alaptat la orele 22..4..6.. este super ...m-am trezit chiar odihnita azi dimineata ...sper sa tina minunea asta..

am o singura grija ... OARE DORMITUL PE BURTA LA APROAPE 4 LUNI E PE ATIT DE PERICULOS CUM SE ZICE ?

PUPICI LA BEBICI SI MAMICI

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Voinicelul meu de la nastere pina la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=6ca8c6ea1e4392fcb4bee7&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Aniversare Stefan - 2 anisori!
www.flickr.com/photos/7342832@N03/sets/72157607916419749/" target="_blank">Pozici cu printzesa mea -Izabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

LA MULTI ANI NAUSICA. sa fii vesela si frumoasa toata viata si sa te bucuri de infanta Ania.
astazi am fost la cumparaturi. uitati ce caciula frumoasa mi-a luat mama.
pup.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simo_ef

Boo si cam cat a tinut? Nu spun ca am incercat tot felul de pozitii de alaptat, dar nu am obtinut mare schimbare. Mai banuiam ca se enerveaza ca nu ii vine lapte mult, dar nici asta nu e cauza, ca ramane curgand pe langa. Uf!

poze

Evolutia lui Tudor

Eu ajunsesem sa ma gandesc ca poate imi vine ciclul si de asta sa refuze sanul. Asa parca povesteau fetele de aici. Dar ciuciu. Nada ciclu.
Nu-ti imagina ca acum e perfect, dar e mai bine. Si de apucat parca acum vreo 10 zile l-a apucat. Oricum, el are momente in care se repede in san, trage efectiv de 2 ori si daca cumva ii atrage ceva atentia se intrerupe, se uita, sta, rade.. mai trec 5 minute, io cu tzatza in vant, si revine pe urma. La inceput in fortam un pic sa ia sanul sa termine de mancat. Acum il las. N-am cum sa-l oblig sa manance cand nu vrea ca face urat. Si il las in pace atunci. Daca chiar nu mai vrea, mai incerc dupa juma de ora.. si tot asa.
Dar ce am remarcat de un timp e ca atunci cand mananca nu trebuie sa vorbeasca nimeni, nici eu cu nimeni, nu trebuie zgomote sau mai stiu eu ce. Cred ca are senzatia ca pierde ceva si imediat e atent si uita ca manca si ca in urma cu un minut murea de foame. Eu una nu pricep cum vine asta frate ! Sa mori de foame si daca ceva te face atent uiti ca mancai

Mergi la inceput

Alexa super tare filmuletul !! E absolut adorabil cum rade !! Mortal

Mergi la inceput