Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lapte: nu stiu sigur daca am prins ideea.... dar / exista formule de lapte "de la nastere", de obicei cele cu 1 (humana1, nan1), apoi de la 6 luni se recomanda trecerea la formulele nr 2 (nan2), au dozajul foarte putin diferit de cele nr.1 asa ca, ma rog, daca mai ai o cutie... o termini, sau daca nu vrei sa mai cumperi nr1 la 6 luni fara 5 zile... poti sa treci pe 2.

Alocatie: Da, pentru dosare noi la sectoare, (4 in Oltenitei 252) si pentru schimbare de la 600ron la 85%, in Hambarului.

Pupicei la toata lumeaaaaa!

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

300 La fel doarme si al meu si are tot 3 lunite. Anda si Dragos or fi frati de stele ?

Boo E semn ca avem deja copii mari! Devin mai intersati de ce e in jurul lor decit de "supravietuire" ( a se citi mincare ). Eu cind ii dau sa suga nici nu ma mai pot uita la el, ca daca imi capteaza cumva privirea lasa imediat sinul si incepe sa-mi rida si sa "vorbeasca" cu gura plina de lapte. Si Dragos refuza cu indirjire sinul uneori, de fapt in astea 3 situatii: eu la ciclu, flux prea abundent de lapte ( atunci il pun sa suga culcat pe burta cu capul infundat in sinul meu - e tare caraghios!) sau...e satul. Bine faci ca nu-l fortezi! Dragos inca nu are un program clar si stabil de supt/dormit.

Mergi la inceput

gaia.nevia ai prins foarte bine ideea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Si a mea face la fel, de cateva zile mananca foarte greu in timpul zilei, casca gura in jur, intoarce capul, face ca toate alea, numai de mancat nu mananca. Un biberon dintr-un foc mananca numai noaptea, cand e somnoroasa. O fi ceva specific copiilor la o anumita varsta...dar sincera sa fiu ma cam scoate din sarite, ca se maraie si se scheauna de zici ca e o gradina zoologica intreaga la ea in capsor.

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Ma tot uit si va admir frumusetile de copilasi si pe mine ma apuca ciuda ca eu nici macar nu stiu cum se descarca camera pe calculator, iar barbatu-meu e tot timpul plecat, n-are timp de "prostiile" mele ( el tocmai ne face casa! ) Poate imi spuneti careva dintre voi cum se face ca m-as lauda si eu cu comorile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leah

Si a mea face la fel, de cateva zile mananca foarte greu in timpul zilei, casca gura in jur, intoarce capul, face ca toate alea, numai de mancat nu mananca. Un biberon dintr-un foc mananca numai noaptea, cand e somnoroasa. O fi ceva specific copiilor la o anumita varsta...dar sincera sa fiu ma cam scoate din sarite, ca se maraie si se scheauna de zici ca e o gradina zoologica intreaga la ea in capsor.

Printesa Eliza

Blogul meu pentru mamici si copii

exact asa face si al meu,,,,ma gandeam ca a inversat ziua cu noaptea,,,ca peste zi mai mult de 90ml nu papa

boo-si pe mine ma dispera cum asculta el tot,,,de ex acum a venit o nepoata si desi cu 5 min in urma era mort de foame acum se uita la ea rade continuu si a si uitatt ca papa

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Babymon, camera se descarca in doua feluri:
1. ai un cablu special care se ataseaza o parte la camera si o parte la calculator, cu mufa USB. Cand ai atasat-o si ai deschis camera (depinde de model, unele camere au un buton cu o camera mica desenata pe/langa el si trebuie rotit sau apasat acel buton pe cand altele se descarca doar la deschidere) ori se lanseaza automat programul de descarcare (daca il ai instalat pe calculator) ori se deschide ca removable disk. mai departe copiezi pozele intr-un folder creat de tine pe calculator.
2. ai un cititor de carduri, scoti cardul din camera, il pui in cititor si cititorul il atasezi la calculator - se deschide fereastra de removable disk si nu-ti ramane decat sa copiezi pozele.

Sper ca ai inteles ceva :-) Ne putem intalni pe mess daca vrei si iti explic pas cu pas, in functie si de ce camera foto ai.

Printesa Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

boo atentia foarte mare la lucrurile din jur am remarcat-o si eu, si incerc sa ne separam pe cat posibil de restul casei cand mancam. Ar mai ramane varianta cu menstruatia, care deocamdata nu a reaparut. oricum, multumesc de raspunsuri.
Deci, rabdare si... rabdare.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Leah Sincer, din pacate n-am prea inteles tot limbajul asta tehnic fiind pentru mine un fel de chineza, dar promit ca ma voi ocupa de asta mai in deaproape sa vad ce camera avem si cablaraie ( ca sunt o tona si trebuie sa le descurc ). Te mai solicit cind aflu detalii. Ma gindeam ca tre' sa fie mai simplu. Multumesc oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Simo_ef si eu am trecut prin asta incepand de la sfarsitul lui noiembrie si a fost nasol cam 3 saptamani. Kid la fel dar la ea s-a adeverit faza cu ciclul. La mine nu. Si nici lapte prea putin, la fel ca Boo am incercat chiar lapte praf dar sugea cu greu si in scarba asa ca am strans din dinti si am mers mai departe. A fost luna cu cea mai mare crestere in greutate si cea mai grea pentru mine de cand s-a nascut. Si tot asa, o lasam sa se zgaiasca pe pereti si reveneam peste juma' de ora, o ora. Acum e mult mai bine dar cel mai bine papam fara spectatori si fara stimulente auditive/ vizuale. Rabdare si succes

Am fost si eu astazi la primaria sect 2 sa intreb de dosar, foarte civilizat mi s-a parut: putina lume, bonuri de ordine cu nr ghiseului, tipa de la ghiseu tanara si amabila. Mi-am exprimat nedumerirea privind nebunia pe care ma asteptam sa o gasesc si mi-a explicat ca sapt trecuta a fost buluc de lume, acum s-au calmat.

Mara mea a avut prima noapte fara treziri dese: a papat la 23, 5 dim si 10.30. Parfum daca eu, mama nebuna as fi reusit sa dorm cu ea... Dar cine avea iar tzitzi mare si tare la 5: io si aveam si bluza uda, cred ca a 5a oara de cand alaptez

Mergi la inceput