Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 22
babymom75 spune:
Leah Eliza e tare frumoasa! Mai inti am zis: feti seamana leit cu mama, dar apoi... si cu tata! Superba ce mai ! Cel mai mult mi-a placut cum statea ea serioasa imbracat in body-ul rosu.
Se vede ca inca tinjesc dupa o fetita!
AlexaM spune:
Multumim de aprecieri. Asa e la masaj..se gadila pe solduri...![]()
Scumpicelul meu papa si doarme asa: 10sau 11am papa, apoi sta cam o ora nani cam 30-50 min apoi mai sta si se uita pe pereti, ne mai jucam una -alta...la 13-14 papa iar...mai serios asa...la masa asta ii mai dau cateodata si completare. (se uita in jur...analizeaza diverse dar nu il pot lua de la san daca nu e saturat ca plange rau...cand isi face plinul e ok...rade la mine si se ascunde dupa tzitzi) Dupa masa de la 14 sta treaz cam 30 min dupa care de obicei iesim afara ...somn cam 2 ore cateodata chiar 3. Mai papa pe la 6pm...dupa care de cele mai multe ori nu mai adoarme pana la baita de la 8. Cateodata mai doarme cam 20-30 min. Pe la 7:30 il dezbrac si il las in fundul gol cam 30 min timp in care se joaca cu picioarele...le molfaie se cearta cu ele...etc. Cand are pampers nu ii ajung picioarele la guritza...
apoi facem masaj, baitza si ne cam lungim pana pe la 9 cand papa iar (aici ii dau i fiecare seara completare ca nu are rabdare sa suga...daca nu intra direct in stomac nu e bine...tare nerabdator copil am...ii dau cam 120ml lapte praf dupa ce suge de la mine ceva ceva apoi revine la sentimente mai bune si mai suge la tzitzi o groaza).Dupa masa doarme...la maxim 10 e in patut sforaind si urmeaza treziri pt papa: la 1:30/2 apoi la 3, la 4:30, la 6, la 7, la 8:30, la 9:30/10. Asa ca fetele care se plang ca bebeii lor se trezesc o data sau de doua ori noaptea...sa stiti ca se poate si mai rau...
Noroc ca alaptez si e simplu...mufez repede si apoi nani. Mentionez ca practic nu se trezeste...se agita si il iau repede. Daca il las se trezeste si plange. El doarme de la 10 seara pana la 10 dimineata..eu nu. Dar nu ma plang ca cel putin stiu ca mananca bine ca de fiecare data suge serios.
Programul asta il are de pe la 3 luni si jumatate. Inainte se trezea pe la 4 apoi la 7-8.
Multa sanatate!
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
AlexaM spune:
Si mai vroiam sa va spun de somn: astept sa caste de 3 ori apoi il culc...adoarme tare repede...dar daca ratez si incepe sa se smiorcaie de somn...mai dificil. Plange si nu ii place nicicum.
Ziua adoarme in brate leganat sau pur si simplu plimbat. Seara...de vreo 3 zile adoarme singur in patut. 
Astept pana i se inchid ochi (la tzitzi) si cand vad ca aproape a adormit il pun in patut...se trezeste, zambeste la tati(el il muta) si se mai intoarce pe o parte pe alta si intr-un final adoarme singurel si linistit.
Tare mandra sunt de el!
Ma duc la nani ca inca ptuin si se trezeste pt papa.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii
www.youtube.com/watch?v=YE6ZcHeDxJM" target="_blank"> primul mama
_irina_ spune:
fetele harnicute.
azi am facut si noi vaccinul, sper sa avem o noapte linistita. Am intrebat de diversificare, noi vom incepe cam la 5 luni, mi se pare ok avand in vedere ca mancam mixt, si de la mami si de la Humana.
fericita de
Andreea-Maria
luminita2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
da,se iau in calcul nu conteaza ca nu ai 12 luni,,,imp este ca ai cotizat 12 luni,,,este ca si cum ar fi un bonus care nu-l castigi lunar ,,,la primarie toti dau cu ghiocul,,,habar nu au de nimik''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
mami de bimbirica, multumesc! asa ma gandeam si eu...

Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26 septembrie 2008Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
Ce nu te darama te face mai puternic!
CLIP DE CLIP

CRACIUNEII
poze cu gemenei dulci
povestea noastra
GHIDUL MAMEI
Blog personal