Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 14
CarlaV spune:
Musso,
, multumesc mult. Sa stii ca la culoarea ochilor si a parului este ca mine cand eram mica, sotul are ochii albastri si avea parul blond-pai.
Cafera, da, hainutele sunt o parte din cele de peste ocean. Au fost la preturi rezonabile, arata bine, dar calitatea nu se compara cu cea a marcilor consacrate de la ei (Carter's, Gap, Old Navy, Children's Place, Disney, Gymboree etc.)
Multumesc pentru link-ul cu genti.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Am citit si eu putin, oanamada, din topicul respectiv. M-am mai enervat putin, dar am si ras cu lacrimi la unele parti (aia cu pomana porkului in fata blocului, cu clostile din uscatorie si cu tipul in trening cu dunga si pantofi batand covorul) ![]() ![]() ![]() Acum, pe bune, orice topic ai deschide, daca se discuta mai mult de 2 pagini e imposibil sa nu iasa cu spirite aprinse. Si daca scrii: "buna dimineata!" poate sa-ti aduca o gramada de comentarii, gen: de unde stii ca ar fi asa buna? ai pe cineva pe Sus pe acolo? sau: daca e asa de buna, de ce nu te muti la alt topic? sau: ce-o fi asa bun la dimineata asta? sau: poate pentru tine sa fie asa buna, ca esti de bani gata, dar noi, care muncim...etc etc etc Nu-ti face griji, pana la urma e un schimb de idei si mai iesi putin din moleseala subiectelor lancezite. Chiar, nu punem si noi un pic de scandal? Ca ma cam plictisesc pana vine seful sa ne certam putin Ca de exemplu, musso, misca-te imediat la invatat nu mai arde gazul pe forum, s-a-ntzeles? ![]() Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 poze Laurash |
Auzi, acum pe bune, tu cum indraznesti sa-ti faci casa cu peretii colorati si atatea bai...cand oamenii mor aici si-si dau sufletul mancand seminte si ascultand manele...ia te rog frumos, mai subtire si daca tot ai chef de din astea ia sa te iei de cine vrei tu si s-o lasi pe musso in pace ca invata cand vrea "muschiul ei" Da????

Claucia felicitari pentru bebe...da pot sa iti dau un sfat...nu mai intra draga mea la subiect ca ai intrat in colimator tu acum...ca de' daca te-a mancat si pe tine limba...ca pe mine!
Fetelor, legat de din astea de ridicarea imunitatii, mie pediatrul mi-a spus ca cele din plante sunt bune, dar sunt relativ slabe, in sensul ca nu acopera complet plaja de virusi si nu pentru multa vreme...ma rog, una peste alta mi-a explicat ca isoprinosine se da si la batrani cu afectiuni grave si la copii foarte mici si nu este vreo problema cu el, mai ales ca face parte totusi din medicamentele de ultima generatie in materie de imunitate...acum, fiecare decide pentru copilul lui...eu una cand am vazut ca nu raspunde la astea naturiste...am zis ca mai bine icnerc...si bine am facut!!!
Va pup si o seara buna
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ioanaiub spune:
Claucia, felicitari pentru burtica 
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
claucia spune:
Buna seara
Multumesc mult tuturor fetelor, sunteti niste scumpe si niste dragute. Eu inca ma obisnuiesc cu ideea, nu era neaparat programat dar nu ne pazeam nicicum si presupuneam ca daca e sa se intample se va intampla.
multumesc pentru urari!
Inca nu stiu cum o sa fie si cat de greu cu 2 bebici, ma mai informez, ma mai obisnuiesc pana atunci, avem tot timpul. Si Alessiuta o sa fie mai mare pana atunci, 2 ani si un pic o sa fie diferenta intre copii, sper sa nu fie prea mare supararea cand mai vine un bb si ii fura un pic din atentia parintilor.
Carla m-am uitat la poze, frumoasa fata si ce par frumos are! tare dulce!.
Luna, felicitari pentru mancacioasa. Noi avem (adica Alessia ca eu am mult mai mult
) 12 kg cu hainute si pampers. Deci cam 11 si ceva. In ultimul timp nu mai mananca asa de bine, sau mai precis mananca bine la o masa, de ex dimineata si la pranz nu prea, pe la 6 iar mai mananca binisor si seara bea laptic. Nu e ideal, si-a mai pierdut din falcute dar parca s-a si inaltat. Ea mereu a fost inaltuta, avea ultima oara 82 sau 83 cm, nu stiu cat mai are acum. Oricum e vesela si zambareata, smechera si buna la suflet de mor dupa ea. Sunt dependenta de fetita mea 100%.
Oana, mie mi-a placut subiectul si m-am distrat copios, mai ales pe prima pagina, printre primele raspunsuri, am ras cu tot departamentul la servici. Insa e clar ca fiind atatea modele, caractere si firi nu ne putem pune de acord sa fim cu toatele "duamne", mai ales acele "duamne" parvenite sunt cele mai rele :-). oricum citesc cu placere si mi se pare super fun.
La mine la odiseea noua, mai am o colega de aici de la strumfi, o sa o intreb daca nu vrea sa anunte si pe aici, nu a mai scris ea de mult dar scria candva.
Eu in continuare fara greturi, fara ameteli, fara suparari :-), sper sa o tin tot asa ca la Alessia unde am avut totul bine, si sarcina si nasterea si copil fara colici. Eh, am auzit si copii mai cuminti, care dorm mai bine, dar ea e perfecta, nu am ce sa fac. 
Asa Violeta, stii tu ca e baietel? Si Andreea prin diversi prezicatori tot asa mi-a transmis. 
Va pup si noapte buna.
Clau
5+ si Alessia Maria
13 iulie 2007
mychydutza spune:
bei Cafera, ce link pusei acilea?????? sunt faine rau da scumpe ...........

luna, pai atunci pune-l pe cosmin la treaba!!!!!!!
editez k s-o felicit pe claucia pt vestea buna........
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
monicabo spune:
Carla, am vazut ceva poze de la 15-18 luni.. Observ ca aveti si voi coarne de ren
. Noi le avem de la Unirii, cand a fost targul ala pe perioada sarbatorilor.
Am vazut ca aveti si niste ghetute ca noi...alea al cu rosu cu sireturi. Mi-au placut si hainutele din USA..
Claucia, o sa te descurci tu si cu 2
Tine cont ca Alessia va mai creste pana nasti tu, si o sa te intelegi cu ea mai bine.
Noi avem diferenta mica, si am supravietuit primele 2 luni.![]()
Andreea deja intelege multe, ma mai ajuta (cand are ea chef), mai duce un pampers la gunoi, un sampon la baie etc.
Primul lucru dimineata cand se scoala, e calare pe carut sa o vada pe sora-sa
. Ii mai da jucarii, ii mai zgrangane cate o sunatoare cand plange - ma rog, asa scurt,pe urma se duce si ia alta si tot asa...sau zice ca leagana carutul, dar de fapt il zgaltie de-a dreptul![]()
![]()
, o pupa cum o prinde...o feresc pe Ana Maria de zona capului ca nu se stie...oricum Andreea are intentii bune. Asa ca la voi cred ca va fi mai usor, ca ALe va fi ceva mai mare. La noi cand Andreea va face 2 ani, cea mica va avea 8 luni...
Nici acum nu imi vine sa cred ca avem 2...mereu mi-am dorit sa am 2 copii, si mi se pare ceva extraordinar (chiar daca in fond e ceva super banal) ca un om sa mai aibe frati/surori.
Aylin
pe tine si pe Alma.. Las' ca se face ea mare!
IN rest, vad ca va tineti de genti ![]()
![]()
![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
oanamada spune:
Fetele, in seara asta am gasit un site al unor importatori din Romania de hainute de firma ...care m-a terminat pur si simplu....sunt de-a dreptul disperata sa-i iau Catincai niste hainute de acolo...au cateva sute de modele de fetite si baieti![]()
...si sunt super ieftine, mega ieftine...faza este, ca de' trebuie sa fie si o faza...ca pentru persoanele particulare comanda este de minimum 5 mil odata ( ca altfel se pune 25% peste pretul de catalog)...si parca nu le-as lua pe toate odata, nu atat din motive financiare cat si pentru ca o sa mai vina nasa ei din Italia si precis mai cara si ea de pe acolo....dar tot as lua cate ceva...ma gandeam ca poate daca ne strangem mai multe iesim sigur peste 5milioane (desi repet sunt extrem de ieftine)...Acum nu stiu...am voie sa postez site-ul sau e reclama???
ce parere aveti? cum facem ? Postez site-ul?
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
oanamada spune:
Am uitat sa va spun....
....lista mea depasteste deja 5mil (cum ziceam nu vreau sa iau totul dintr-o data ca merita sa o astept pe nasa...) dar are peste 20 de seturi (bluzita, maiou, pantaloni scurti si papucei de vara asortati)...adica ceva de genul asta...
http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/2643153376/
hai ca asa cred ca nu ma acuza nimeni de reclama...nu-i asa....![]()
![]()
???![]()
Oana si
Cati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
monicabo spune:
Pai posteaza site-ul, sa il cunoasten si noi![]()
Dar pune spatii intre litere, ca sa nu-l considere reclama.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
violetan spune:
Buna dimi si hai la cafea! Si mai repede sa nu fie cazul sa vin sa va trezesc eu!!![]()
Clau,da, eu asa stiu,sper sa nu ma insel sa-mi strici firma ![]()

Oana, ce misto tzoaleeeeeeeeeeee!!! Pai vezi cum e dom'le cu miliardarii astia?? Dai 5 milioane pe tzoale...eh! Si ce-i cu baile mele,ha?? am si bideu in baie, nah!- pe post de cosh de rufe,ca la noi la crevedia, pe insula nu a
patruns inca cuceririle stintzei![]()

Musso, 
Cafera, ce bine ca e bine papushica mica!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash