Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 15
CarlaV spune:
Claucia, Monicabo, multumesc pentru vorbele frumoase la adresa Sabinutei. Pentru mine e... perfecta, normal, desi ar putea sa adoarma si fara san
.
Claucia, poate nasti in 9 septembrie, sa fie 09/09/09 cum programasem noi pentru bebe2.
Monicabo, mai povesteste de fete ca-mi place tare mult, mai ales ca o sa fiu si eu in situatia ta din iunie.
Oanamada, stiam firma si e ok, plus ca au un "depozit" cu mult mai multe produse decat pe site. Am pus ghilimelele pentru ca practic e o garsoniera plina ochi cu hainute. Anul trecut era 300 lei suma minima, vine criza si la ei
. O sa ma mai uit si eu si ne combinam daca vrei, desi deja nu mai am loc in dulapul Sabinei.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
neatza
faine rauuuu gentile...dar scumpeeee...am vazut cateva,ce bine mi-ar sta
oanamada,am ras la faza cu "muschii ei"...ca daca m-as lua dupa ei n-ar trebui sa invat niciodata ca e tare greu sa dau de ei sub stratul adipos profund si muuult.
io am recapitulat,acum fac curat caci maine am ceva invitati...as vrea sa fac o prajitura dar nu,cumpar...uite asa,ma relaxez.
o zi buna...si mie ca am ex la 14.00
oaana spune:
Buna tuturor.
Claucia felicitari pentru burticutza
Eu nu pot scrie prea mult ca mi-e rau,dar vreau sa ma plang un pic ....ca am zis ca mor...Am facut amigdalita purtacee,am mers pentru branula,dupa branula mi-am pierdut cunostinta si am ajuns la UPU.Am avut tensiune 8 si rau tare de tot.Cred ca am stat trei zile cu amigdalita acasa ca am zis ca nu e nimic grav,dar tot organismul mi s-a dat peste cap.Acum sunt internata la domiciliu cu penicilina,etc.Mi-e rau si sper sa-mi revin.
Va pup.
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/?saved=1
brazuca25 spune:
Hello!
claucia felicitari pentru bb 2! Sarcina usoara iti doresc!
oaana
multa sanatate!
carla super scumpa Saby! Iar pozele cu tati sunt pline de iubire!
oanamada stiu firma de anul trecut. Tot visam si eu sa iau pentru Deny dar nu am apucat pana acum. Momentan ca si Carla, nu mai am loc de hainele lui Deny asa ca mai la vara poate comand si eu.
Nu ma intrebati de intarcat ca nu ne-am apucat inca...nu am avut curajul. Deny nu mai tuseste dar are un harait care nu imi place atunci cand pun mana pe spatele ei. Poate sunt eu paranoica pentru ca are mama pneumonie, dar ma duc cu fata luni sa o mai asculte o data la plamani. Mai bine sa fiu eu sigura ca e OK.
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
mychydutza spune:
oaana, ce nasol! nici nu vreau sa imi aduc aminte de amigdale........of, cat am mai tras cand eram mica. sper ca andrei sa fie mai rezistent. sanatate multa iti doresc si te astept cu vesti bune.
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
CarlaV spune:
Corina, si eu ma speriam cand o simteam haraind pe spate, dar doctorita mi-a explicat ca este normal sa se auda asa din cauza mucozitatilor si a "cutiei de rezonanta" din toracele ei. Oricum, ca sa fii tu linistita, nu strica sa o mai asculte o data, insa eu sunt reticenta cu mersul la spital/policlinica, de teama sa nu luam si altceva.
Noi ne-am distrat dimineata cu Saby ca am pus rufe la spalat pentru toti si am intrebat-o la fiecare cui apartine haina respectiva, iar ea a zis corect la toate: mama, tata, eibi (saby)
.
Intr-o dupa-amiaza s-a trezit si ne-a cautat in dormitor, noi eram in bucatarie. Pe pat la noi a gasit numai pijamaua mea si ma cauta in ea
, de atunci stie fiecare cu ce se imbraca.
Carla,
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
mychydutza spune:
brazuk, problema cu haraitul am avut-o si eu cu andrei. eu tot asa am zis ca e de la mucozitatile din gat, pe care nici nu stie sa le scuipe, nici sa le inghita!!!!pt linistea ta du-te la dr......da ai grija sa nu colectionezi ceva raceli de pe acolo..........
"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."
cafera spune:
Buna fetili cochetili
!
Oaana, brrrrrrrr, prin ce ai trecut. Sanatate multa si sa nu mai faci
!
Corina, aspir-o bine pe Deni si apoi pune urechea. Oricum, e greu sa-ti dai seama daca are ceva la plamani sau nu, doar asa, ascultand-o tu. Sanatate multaaaaaaaa!
Oanamada, ce ati facut cu perecerea si cum se mai simte frumoasa cu codite? Si eu stiam de treaba cu hainutele de anul trecut, dar pierdusem likul. Prin urmare, iti multumesc mult. Nici eu nu m-am incumetat sa comand, desi 30% din hainute sunt dragute, pe unele chiar le stiu, ca sa zic asa, pentru ca am un magazin in apropiere care le comercializeaza la preturi multtttttttt mai mari. Calitatea e ok.
Poze nu mai pune nimeni?
mi_a spune:
Dragute hainute! Dar si eu am sifonierele ochi pt Mihai, ca nu ma pot abtine cand vad lucruri pt copii. ![]()
Oaana, ai grija de tine! Sper sati treaca repede!
Musso, bafta la ex!
Oanamada, cum v-ati distrat?
Cristina-ana, felicitari pt sarcina si bebe sanatos iti doresc! Sper ca aceasta sarcina sa fie asa cum iti doresti si sa ai parte de multa liniste si iubire! Ma bucur ca povestea ta a luat o intorsatura atat de fericita!
Poate mai intri si pe aici sa ne povestesti despre Eric!
Mihai si mami
CarlaV spune:
Oaana, sanatate multa!
Hainutele de acolo arata bine si preturile sunt rezonabile. Totusi nu toate marcile sunt la fel de bune, de exemplu Nanette mi s-a scamosat la prima spalare si bluza s-a labartat rau. Apoi mai sunt branduri nu tocmai necunoscute pe care nu-mi vine sa le incerc. Dintre ele am incercat doar vitamins si a fost in regula.
Carla,