Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 16
cafera spune:
Si eu am haine multeeeeee pentru fete, dar tot ma tenteaza unirea. Asa ca daca vreti sa ne stragem si sa facem comanda unica, la initiativa oaneimada, eu as intra in hora.
Aaaaaa, de hainele mici am scapat pentru ca a nascut o cunostinta si i le-am dat din toata inima. Asa ca loc ar mai fi.
brazuca25 spune:
Fetelor multumesc pentru raspunsuri. Nu am cum sa aspir ca nu e infundata deloc. Nu a fost viroza cu nas infundat, doar cu muci curgatori si nu foarte multi. Tuse a fost productiva si ma gandesc ca e posibil sa nu fi eliminat tot. Mai vedem pana luni. Si eu ma gandesc cu groaza la asteptat pe holurile spitalului si sper sa nu fie nevoie sa ma duc.
Felicitari fetelor cu bb2 de la odiseea de septembrie. Am aruncat un ochi acolo si am vazut ca sunt mai multe fete de la strumfarie. 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
xerxe2005 spune:
Felicitari, Claucia!
Frumusica tare e Sabina. Mie mi se pare ca e bucata rupta din taticul ei.
Eu nu m-am mai dus la ginecolog sa imi extraga firul din granulom. Am facut 
mai des in ultima vreme si ca un facut, nu m-a mai deranjat nimic acolo. Poate s-o fi rezolvat problema de la sine....
Ce lucrare de portelan sa imi pun .. multumesc pentru gandul frumos, Cafera, dar noi am primit cu intarziere 75 % doar din salariu si am fost anuntati ca s-ar putea sa trebuiasca sa ne obisnuim cu procentajul asta ...
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
cafera spune:
Corina, peumoniile sunt insotite de tuse seaca, neproductiva si stare subfebrila. Mie asa mi-a zis dr. De atunci, cand aud tusin sec...intru in alerta.
CarlaV spune:
Xerxe, multumesc mult
.
In legatura cu hainutele, voiam sa spun ca sunt marci mai necunoscute pe care nu-mi vine sa le incerc, dar a iesit brambura.
Eu in dulapul Sabinei am doar hainele care sunt in uz, cearsafuri si prosoape, cele mici sau mari stau arhivate in cutii la maica-mea. Ne trebuie o casa mai mare, clar!
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
musso17 spune:
oaana,sanatate.
am venit de la ex,am luat un 8,e bine...sa mearga tot asa sesiunea asta ca nu-mi displace
mi a,multumesc..a fost cu bafta
am fost si la un un shoping,stiu m-ati auzit saptamana asta vorbind de asta,dar ce sa fac..o saptamana pe an imi permit destrabalarea asta..mi-am luat o rochie gri si ghete din piele intoarsa maro...dragute,dragute....aaa si am vazut niste pantofi gri sobolan care ar merge perfect cu rochia,dar sa vad maine ce-mi iese la carti
...am fost cam offtopic,dar simteam nevoia sa va impartasesc.![]()
Vivela spune:

DaviDependenta
www.youtube.com/watch?v=7ZscS775ek8" target="_blank">Children see. Children do.
brazuca25 spune:
Vivela
Am vazut la semnatura ta poze cu David deja e baiat mare si are niste ochi 
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
violetan spune:
Vivela, bine ati revenit!
Musso, ti-am zis io?![]()
la urmatorul iei 9,nu?![]()

Oanaa, multa sanatate!!!!!
Carla, pup pup saby si burty ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
CarlaV spune:
Vivela, bine ai revenit, imi era dor de David. 
Musso, sa-ti fie de bine shoppingul!
Violeta,
inapoi, poate ne vedem saptamana viitoare?
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"