Strumfi de iul-aug 2007 (122)
Raspunsuri - Pagina 13
Luna1 spune:
Claucia felicitari! Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si voios.
N-am citit decat ultima pagina, am intrat sa va zic doar ca domnisoara mea, care zice ca e in greva foamei mananca de rupe de 2 zile insa numai hranita de...Cosmin.
Adica daca ii dau eu sau oricine altcineva e bleah, daca ii da frate-su rade tot.
Cu biberonul m-am lasat pagubasa momentan caci tine niste concerte noaptea de nu mai putem. Asta e, o sa incerc iar peste cateva luni, sau vedem cum se comporta dupa ce ies caninii, unul a spart deja.
Va pup, merg sa citesc din urma sa vedem ce mai faceti.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
mi_a spune:
Salutare!
N-am mai reusit sa intru de vreo 2 zile, dar am citit acum din urma si o felicit pe Claucia pt sarcina. Felicitari si iti doresc un bebe sanatos!
Multa sanatate Catincai , sper swa-i treaca repede muculenii!
Arhdy, ce zulufei scumpi are Cristiana!![]()
Luna, eu sunt de parere sa lasi de la sine sa-si scoata singura bibele de noapte, probabil cand o sa iasa toti caninii o sa renunte la el.
Mikhy, ma bucur ca te-ai adaptat asa repede la serviciu si ca Andrei se comporta f bine din acest pct de vedere.
Cafera, trimite-mi linkul!
Uite aici una din cartile despre care vorbeam acum ceva timp. http://www.cartea-ta.ro/editura/stefan--i15-p15 Motanul incaltat. Pe paginile celelalte gasesti si alte titluri.Ce fac fetele? Alexia e mai bine?
Mihai si mami
cafera spune:
Alexia a mult mai bine. Doamne ajuta!
Mi_a, ai PM. Astept parerea ta. Sunt multe genti care-mi plac, dar verdele acela m-a terminat
. Iti multumesc pt ajutor!
CarlaV spune:
As vrea si eu link cu genti daca se poate, va rog
.
Carla,
s.18 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
xerxe2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aylin_tarcan chiar vroiam sa va intreb, pentru cultura mea generala ce se da copiilor pentru cresterea imunitatii. evident, ceva homeopat, natural...isoprinosine asta ce e? Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007) broscuta gargarita |
Eu ii dau Septilin lui Razvan de aproape 3 luni si de doua saptamani ii dau si vitamina C. Si ii merge foarte bine.
Elena, mamica lui Razvan Gabriel - 01.08.2007
musso17 spune:
carla...ce fetita ai
..ce rochite rosii are ea...sa va traiasca,are culorile tatalui dar trasaturile tale.
cafera,vreau si eu link la genti...sa ma relaxez si sa-mi imaginez cu mi-ar sta ca de cumparat...hmmm
cafera spune:
CarlaV, sa stii ca am vizionat-o pe Saby. Foarte frumoasa e si "pe faza"
.
Hainutele impachetate sunt cele primite de peste ocean? Exact acceasi marca am vazut ca vinde si cineva aici, pe DC. Esti multumita de calitate, pentru ca preturile mi se par ok si ma tenteaza sa comand.
cafera spune:
Mi_a, mie-mi spui....
... De cand le-am descoperit, ma uit la ele si ma visez in plina vara si pe brat cu minunea verde. Daca nu costa atat....