Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G
Yaia, cred ca un inot i-ar prinde bine si lui Bubu. Asta vara in Turcia statea si el asa fericit sub dush, acum e un intreg circ. Nici nu ii mai fac baie zilnic, il spal la chiuveta prin partile esentiale. Cand e vorba de spalat pe cap clacam cu totii.

Vezi ca Betty stia deja de o piscina unde aveau cursuri pt. copii mici.
Eu recomand inotul cu cea mai mare caldura. Cand am inceput cu Tudor, avea numai 3 luni si in primele sedinte plangea si era dificil pt. noi, ne tot uitam la ceas sa treaca cele 30 de minute sa putem pleca. Dar dupa aceea, ne uitam ca au trecut deja? Acum asteptam si noi, parintii, sedinta de inot cu nerabdare. In plus, mai cautam si sa-l ducem pe la piscine 'de joaca'. Dupa inot, e mult mai linistit, acolo face si miscare, se distreaza, apoi mananca mai bine si doarme mai bine.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

da, este vb de babyspa.ro

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui diwana

Betty, sa vezi tu acum ce o sa ti-o capeti de la Yaya P ai daca eu si Cecilia cu 59, suntem alintate, tu cu 48 ce esti? Ce sa mai slabesti? ca esti perfecta!

Betty a devenit de multe capitole un etalon - 'Tu esti Betty-slaba, cu tine nu vorbesc de greutate!'

Poze

pai eu am fost slaba intotdeauna; in fine am avut o perioada cand am inceput sa ma ingras, cand eram prin adolescenta si apoi dupa lupte de lunga durata am reusit sa ma mentin, iar apoi nu ma mai ingrasam deloc. Cand m-a cunoscut sotul aveam 42 de kg si mancam non stop...saracu' si acum imi spune ca nu ii venea sa creada cat bagam in mine

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Eu azi am stat acasa pt ca suntem amandoi raciti (eu si Mario), iar mama m-a lasat cu fundul in balta.

Pai poate de asta sunteti raciti, de la statul cu fundul in balta!
Lasand gluma la o parte, tu ai grija acum, nu raci des, ca ai o treaba de facut...desi daca Mario a inceput gradinita, o sa aveti o perioada in care o sa aduca acasa tot felul de virusi, bacterii, dar asta numai pana ce se imunizeaza baiatul. Sanatate multa! Si poate si un pic de ajutor?

Poze

acum e si sotul captusit rau...de fapt cel mai rau...uff si vreu sa fie sanatosi amandoi.... mai in gluma mai in serios i-am spus ca le fac la amandoi bocelutza si ii trimit la mama sa stea dupa ce fac ET...pai am nevoie de liniste, nu de 2 bolnaviciosi aici

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui devylla

Neata si de la noi1

Erika inca doarme bine merci,de la o vreme doarme numai dupa-amiaza circa 2.5-3 ore(mare minune)n-a dormit asa de beblus

Mltumesc tuturor referitor la raspunsuril legate de bibron.Am incercat azi dimineata sa ii dau din pahar,a urlat o jumatate de ora,timp in care a baut 2 guri si apoi n-a mai vrut in rptul capului.dupa somnul de pranz...cand m-a vazut tot cu paharul si paiul...iar a inceput sa miorlaie.Si mi-a venit ideea sa imi i-au si eu un pahar cu un pai sa beau din el.Asa a prins curaj si a baut 150 ml lapte,cat era in pahar.Poate a fost doar o intamplare insa am peranta.Am sa mai ncerc,e pare ca efectul de turma e o chestie buna
Suzeta am reusit sa i-o dau decat la nani,in timpul zilei o mai cere...daca o vede,insa le ascund.

Bernix si acuma pana cand intentionezi sa stau acasa?Scuze daca ai scris n-am fost atenta!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Devylla nici uriasul meu nu bea din altceva lapte, decat din biberon, sau de fapt o cana de la nuk... i-am dat doar la munte cand eram pe partie ceai verde (sa nu aruncati cu rosii in mine) din pahar cu pai....apa lui era gheata si saracul era mort de sete si era singurul lucru pe care puteam sa il dau sau eventual vin fiert.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

pinacolada, ce chin a fost pe voi, sper doar ca acum sunteti bine.

Papanash, sanatate multa lui ghighi, iar tie rabdare, tb sa reusesti , chiar si cu forta sa termini de dat antibioticul.

Maruntzica, pe puppi cea atomica, sanatate multa

Betty, sanatate tie si lui Mario, tare greu cu gradinita la inceput

aaaaaam reusit sa-mi fac programare la dr. Costache pt luni dupaamiaza,dar am uiat sa intreb cat costa....poti sa-mi spui care sunt preturile, te rog?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

140 ron la ambii sani

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Abia acum apuc sa arunc si eu un ochi pe forum si asta nu tocmai pe indelete. Trebuie sa ii spal, hranesc si culc pe atomici, iar Bubu e tare tare dificil. E din ce in ce mai nervos si plangacios, sper ca e doar o faza, ca sunt dintii, si nu e ceva in neregula cu el.

Betty, sanatate tuturor, sa va faceti bine repede. Cat despre kg, asa eram si eu in "tinerete", mancam de spargeam si numai prostii si nu prea se puneau. Dupa ce am inceput serviciul parca s-a intetinit metabolismul, sau am devenit eu sedentara, iar dupa Alex nici cu dieta si sport nu mai slabesc.

Bernix, imi pare rau ca nu am apucat sa te mai sun azi, am avut o zi nebuna.

Yaia, eu stiam la ce piscina merge Mario, problema e ca eu nu am timp sa merg cu el si nici nu am pe altcineva sa il duca. Si asa nu stiu ce voi face cu Alex din februarie, baletul va fi de 2 ori pe saptamana pentru ca pregatesc spectacolul.

Papanash, in afara ca a disparut una din cele 3 masele (2 sunt iesite de tot insa), nu prea am ce sa spun. Suparati rau copiii mei, din diverse motive, Bubu mai rau ca sora-sa. Azi chiar ma gandeam la tine si chiar voiam sa intreb ceva, dar efectiv pana seara am uitat. In fine...Actul cu pricina nu l-am semnat inca, pentru ca nu au venit cu el pe birou. Eu nu ma duc dupa el.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Papanash, daca va coalizati amandoi sigur ii dati antibioticul. Musai cu seringa, eventual cea de la Nurofen. Ca altfel cred ca e greu. Va tin pumnii. Legat de supozitor, mama mea imi zisese sa nu il bag cu varful ascutit, ci invers, si dupa ce l-am mai inmuiat putin. Asa le-a suportat Bubu putiiiiin mai bine.

Piciulika, . Ce calatori sunteti!

Carpatina, sa stii ca la niciunul din atomicii mei nu merge asa bine ibuprofen cum spui tu. La Alex cel putin scade cu maxim 0.2 grade. Mereu s-a mirat pediatra. Eu sunt pro Novocalmin pe post de remediu minune.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Papanashsi Mario facea urat de tot cand ii dadeam antibiotic, dar acum am gasit o metoda inedita de fapt 2 metode:
- prima, ii pun antibioticul in bibe cu apa, cam 30-40 ml si il dau sa bea, apoi cand il termina, ii mai adaug inca putin apa si clatesc biberonul
- a doua: i-am dat acum ceva tim seringa umpluta cu sirop sa se joace cu ea si o sa vezi ca intr-un tarziu o baga in gura si incepe sa traga si apoi peste o ora - doua o sa accepte seringa cu antibiotic; ideea este ca daca il fortezi o sa faca o fobie si nu o sa accepte nicidecum antibioticul; sunt in perioada in care isi formeaza personalitatea si orice le faci si simt ei ca sunt fortati incep sa planga. Eu ii dau vitaminele in bibe cu apa, iar antibioticul cu seringa. Pana sa incerc variantele astea era un cosmar

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Revin mai tarzior, acum ma solicita copiii, nu mai am baterie la laptop si m-am pricpsit si cu tema Alexandrei de la gradi, care oricum trebuia sa fie facuta pentru azi. Asa ca acum decupez si lipesc.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Bernix vreu sa iti spun ca tare m-a impresionat mesajul tau. Chiar azi am primit schema de tratament si atunci m-a trecut un fior....Ce ma necajeste este ca acum imi pun sperante, fata de primul fiv unde nici macar nu credeam ca o sa reusesc.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput