Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)
Raspunsuri - Pagina 17
papanash spune:
Roxana, voi ce mai faceti ? tu ai semnat pana la urma actul ala la serviciu ?
Erina, de ce esti asa rea cu tine ? Fara cioco, fara praji ? Zau ca esti prea riguroasa. Mie mi-ar fi extrem de greu.
Diwana, cum mai sta coafura ? tot asa misto ?
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun 
papanash spune:
Pinacolada, multa sanatate ! Imi pare rau ca ati avut atatea probleme .Ce fel de tratament a facut de a fost nevoie sa stati in spital ?
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
diwana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Diwana, cum mai sta coafura ? tot asa misto ? |
He, he, cand cum, uneori arat ca un barbat cu cercei si tzatze

Bine macar ca Ghighi a vrut mancare chinezeasca. Cate zile de antibiotic mai aveti?
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
Diwana, nu-i dau mancare chinezeasca, doamne-fereste, numai orez cu legume,ma sacrific eu si mananc restul. preferatele mele sunt ciorba din bambus cu vita si oaie la plita cu legume
.Antibiotic cica sa-i dau 5 zile, maine seara mergem la control din nou. Am emotii pentru seara asta, parca are din nou febra si se apropie ora de antibiotic.
supozitoare n-am reusit sa-i pun, urla tare si incordeaza fundul si nu intra supozitorul. Asa ca nici nu mai incerc.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
luy spune:
Tot mai sunt papanashi bolnaviori 
Multa, multa sanatate pentru toti si multa putere si rabdare pentru mamicile lor 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
papanash spune:
i-am pus supozitor cu novocalmin si acum face kk, dupa 10 minute. voi cum procedati cu supozitoarele, tot asa cu urlete ? si tot asa le scoate repede ?
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme
Piciulika spune:
Halli-Hallo!
An Nou fericit!
(2 weeks too late, still valid!)![]()
Sunt intr-o pauza la sedinta anuala a departamentului (mergem undeva, stam (stau!) la hotel si planificam, revizium, etc. vreo 3 zile) si voiam sa va pup cu mult drag si entuziasm!
Radu in China 10 zile, eu navetez 1.5h + 1.5h intre sedinta si casa, sa recuperez zilnic piticul - si in rest suntem bine.
Pupici multi la toate si la toti puii!!!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bernix Si-acum 2 rapunsuri din urma. bebeka, Degetica mananca cereale cot la cot cu noi: Cinnie Minnies cu Bobo si Bixies cu mine. Si cu lapte, dar mai ales fara. betty, si pe mine ma intereseaza daca dividendele intra in calculul indemnizatiei de maternitate conform noii legi. daca gandesc juridic, n-ar trebui, ca sunt venituri care sa rezulte din relatiile de munca, insa cum noua lege tace, s-ar putea sa fie o portita si pt asta. TIne-ma si pe mine la curent, te rog. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi |
si mie mi s epare ca nu intra in calcul, dar cine stie...
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
diwana spune:
Piciule, bine ai venit. Iti acceptam si urarile intarziate ![]()
Ma bucur ca sunteti bine. Ma, destul de greu mi se pare cu deplasarile astea pe taramuri straine ![]()
Pup si eu la voi 
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
papanash spune:
aoleu, mai voiam sa-ti zic si parerea mea, Bernix, in legatura cu calculul indemnizatiei. Pai legea zice ca daca ai mai multe venituri , scoti fisa fiscala, daca dividendele sunt impozitate eu zic ca intra in calcul. Eu nu m-am complicat cu ele ca alergam degeaba, rezultatul final era acelasi datoriita plafonarii. Intra in calcul si veniturile din chirii, daca sunt declarate si impozitate .
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme