Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 256)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Ma retrag pana mai tarziu - ma duc sa imi doftoricesc sotul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

pinacolada, ce chin a fost pe voi, sper doar ca acum sunteti bine.

Papanash, sanatate multa lui ghighi, iar tie rabdare, tb sa reusesti , chiar si cu forta sa termini de dat antibioticul.

Maruntzica, pe puppi cea atomica, sanatate multa

Betty, sanatate tie si lui Mario, tare greu cu gradinita la inceput

aaaaaam reusit sa-mi fac programare la dr. Costache pt luni dupaamiaza,dar am uiat sa intreb cat costa....poti sa-mi spui care sunt preturile, te rog?

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

140 ron la ambii sani

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Betty, sanatate multa, vad ca voi sunteti ca si muschetarii, unul pt toti si toti pt unul.....asa ca varianta cu mutatul la bunica este ok.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Cristi este tot mai atomic, mai nou are o placere deosebita, sa arunce cu cuburile din lemn prin casa,eu le starng si le pun in cutie, el le rastoarna imediat pe parchet si incepe sa le arunce sau sa le bage sub coltar/sau dupa coltar....o adevarata placere pt mine.

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Revenit. Ieri primise Alex de finalizat o lucrarica acasa, de decupat un fulg si de lipit pe un suport, dar eu le-am uitat in masina. Azi m-a certat fata ca nu s-a dus cu tema, dar pana la urma am facut-o eu. Mi-e groaza ce ne vom face la scoala. Atunci nu imi permit sa fiu aiurita si nici ea lenesa.

Acum l-am culcat pe Bubu. Zau nu il recunosc, unde o fi baiatul meu linistit...Se supara din orice si protesteaza zgomotos, ma oboseste mai rau ca atomica mea.

Acum am pus in cuptor o placinta cu branza, cumparata de la Mega. I-a recomandat-o cineva mamei si eu o testez. Desi am probleme cu cuptorul, nu stiu ce va iesi. Numai sa nu luam foc.

In rest nu prea am ce sa va povestesc despre copii, numai de ei nu m-am ocupat. Multa munca la birou, dar banuiesc ca nu va intereseaza TVA la servicii externe.

Aaa, de azi e serie noua de reduceri in magazine, am dat o raita la Baneasa si am fost chiar incantata. Initial am vrut sa dau o raita si apoi sa cumpar ceva, dar am intrat la Reserved si am decavat magazinul. Aveau multe produse la 29/39/49 RON, reduse 50%. Si chiar meritau. Mi-am luat n-shpe echipamente de sport si o geanta, 2 jachetele si 3 bluze. Si ceva lenjerie interesanta. Ca doar nu pregatesc placinta degeaba.

Si tot la capitolul zapaceli de ale mele, mi-am luat un CD cu muzica din vremuri apuse. Adica din copilaria mea, muzica romaneasca frumoasa. Sunt uimita ce linie melodica puteau sa aiba si ce cuvinte frumoase. Eu, mare iubitoare de house, trebuie sa recunosc ca mi-am delectat sufletelul cu piesele respective. Mi-am regasit si una din melodiile favorite. Iat-o: http://www.youtube.com/watch?v=ktXi4mNak0M

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Cecilia, deci nu am numai eu delicii din astea. Mai rau cu nervii daca nu il las sa faca ceea ce vrea.

Danuta, la multi ani pentru tatal tau, sa fie sanatos!

Bebeka, exact asa face Bubu, vrea sa sara din cada. Daca iti vine sa crezi ca intru cu el ca sa il pot tine, altfel e periculos. A cazut de cateva ori, aluneca in cada. Nici nu stiu cu ce mana sa il tin pe el, cum sa dau cu dusul.

Pinacolada, tare trista povestea voastra, imi pare atat de rau. Sanatate multa puilor, sper ca acum totul e bine. Nu prea ai avut parte de odihna, poate recuperezi in vreun weekend.

Yaia, azi dimineata am facut masaj in duet vad. De data asta canci net acolo, s-au prins aia cu wireless-ul si l-au parolat.

Bernix, draguta mea, speram ca ti-a trecut depresia, si iaca nu am reusit nici azi sa te prind ca sa iti mai ridic moralul. Legat de iesirile cu caruciorul si abandonul lui in mijlocul drumului ti-am povestit si eu de nenumarate ori de pe vremea atomicei. Nici la Bubu nu prea folosim, nici nu am unde pe iarba, si oricum el prefera sa mearga pe jos. Evident cand oboseste tot cocoasa mea duce greul. Iar la capitolul slabiri si sunci, tu chiar arati minunat, te-am vazut deci nu ma mai pacalesti.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Vad ca vorbesc singura, mai termin si capitolul, asa ca ma retrag in glorie. Va doresc noapte buna si linistita!

PS Am reclamatii de la atomica pentru ca nu stiu sa fac gogosi. Va rog sa ma ajutati cu reteta, indicatii si ponturi pentru gogosi ca ma fac de ras in fata fetei.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Roxana, sigur Bubu si Cristi o iuntrec pe atomica ta, legat de nervi, sincer mai cedau si ai mei, am zile cand sunt intinsi la maxim, ma abtin cat pot sa nu tip la el, desi am mai spus ma mai trezesc uneori facand asta...asa ca am icercat sa-l ''cert'' cand face o super prostie ii spun pe un ton mai apasat ca nu e bine si de ce nu e bine ce a facut, se uita la mine, asculta, se face ca a inteles, iar dupa cateva min isi continua dracaneaua inceputa...asa ca degeaba, dar eu insist poate o sa inteleaga la un moment dat, desi recunosc uneori il ignor pur si simplu, atunci face urat...stie ca a gresit si asteapta sa ma supar, asa ca de azi am decis sa-i dau ignor, il iau de manuta il dau la oparte si nu vb cu el, atunci se supara si pleaca...revine si o luam de la capat pana renunta.....am dedus ca le face intentionat....cica are personalitate

Am uitat sa va spun, am calculat si noi aseara, la 21 ani,cica, o sa aiba 1,77....cam cat tati

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Am depus si eu actele pt Cic...nu castig prea mult, dar se simte.

Andreea11 eu nu am inteles de ce zici ca nu te avanatajeaza legea, sunt sal mici in inv, dar totusi am o colega care nu avea decat def, si mai castiga 1,5 mil...nu inteleg de ce la tine este asa mic....

Se pare ca sunt singurica pe aici.......asa ca o iau pe urma lui Roxana, adica merg la nani....chiar asa Roxana, sa purtati sanatosi noile achizitii si sa avti pofta la placinta si la ...proba

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Peste noi a picat cerul, mama sotului e pe duca. Parca e ireal ce se intampla,cu o luna in urma avea analizele bunicele, acum deja are insuficienta renala,in cateva zile-max2 saptamani ne putem astepta la ce e mai rau. Atat i-a mai dat dr. L-am sfatuit pe sot sa-si ia conc`ediu, o luam pe mama acasa, sa mai petreaca TIMP cu noi,sa se bucure de teo.

Am cautat pe net si se pare ca exista multe solutii la indemana, in functie de ce a cauzat blocajul rinichilor. Ce v-a zis medicul? nu exista tratament? Sau cum de i-a dat atat de putin timp de trait? Dializa? Transplant? Nu v-a recomandat nimic?
Cred ca la voi e acum starea de soc, dar sigur poate fi facut ceva. Ne rugam pt. voi, sper sa se gaseasca repede o solutie.
Tu ai grija de tine si de samburelul din burtica, e mare stresul...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

E cancer in ultimul stadiua, de 6 ani se lupta cu el.

Alina in 5+ DPN 9.09.2009
si Teutzu - dragutzu (10.10.2007)
Bondarul bzz-bzzzz

Mergi la inceput