Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 9
julax spune:
Claudia,azi implineste Lucia 6 luni.Mult inainte.sa creasca mare,frumoasa si desteapta!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Amalia spune:
Tonyalexa sa-ti traiasca micul Andrei si sa te bucuri de el si de Ana!
refacere cat mai rapida si mult laptic!
Am pus si noi pozici proaspete la semnatura!
pozici...Aventurile lui Habarbam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
ClaudiaH spune:
Iulia, merci! Am sarbatorit si inca sarbatorim. AM avut musafiri peste week-end deci am avut si cu cine sarbatori.
Eu mi-am revenit; doar prima zi a fost mai naspe in rest mi-am revenit destul de repede. Medicul pediatru mi-a zis ca pot sa iau paracetamol in doze normale.
Tre' sa fug, pa!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
gabitzam spune:
Tonyalexa, felicitari din inima pentru puiucul tau Andrei, sa fie sanatos, sa creasca mare, frumos si sanatos!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ana_a spune:
ClaudiaH
pentru cele 6 luni ale lui Lucia! Chiar daca cu intarziere...
zilele astea nu prea am avut chef de forumeala, la odiseea pepenasilor sa iscat un scandal destul de maricel care mda...ma indispus, da acu de maine revin pe baricade ![]()
va doresc o seara buna si numai bine!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

CamiM spune:
Salut! ne mai tineti minte?
Stiu merit bataie ca iar am absentat nemotivat.. uite dau o
calda si aromata sa mai spal din pacate..se iarta sau nu?![]()
Claudia la multe luni si multi anisori Luciei!
ma bucur ca esti mai bine
Ana uite o
sa treaca supararea legata de cearta de la pepenasi..
Mai zi si pentru mine ca mi-a scapat despre ce modificari ale listei e vorba?
Tonylexa felicitari pentru Andrei!

Julax mie mi-a facut figura cu kk in pantaloni Sofia in ziua cu botezul Sabinei..inainte sa iesim pe usa sa plecam la biserica
cred ca pur si simplu se simtea super neglijata( mie nu mi se parea dar cine stie ce e in capsorul lor). De atunci nici ca s-a mai repetat cu kk. Acum noi am capatat alta pacoste: cand nu ii convine ceva Sofia incepe sa se ceara la buda- nu pot sa nu o duc ca nu stiu cand e de-adevaratelea si cand e bluff..
Iti tin pumnii sa nu te dai batuta cu exercitiile.
Oana,Gabitza,Valentina cum e cu concursul , sa ne spuneti cand se voteaza sa dam si noi fuga sa va sustinem.
Gabitza super dulce Raducu si fratiorul lui
M-ai amuzat cu statul la poze, si noi avem problema asta cu Sofia nu mai sta si pace, ba mai nou o "apara" si pe sora-sa de paparazzi![]()
Valentina, Ana, Monica imi faceti pofta cu zapada asta de la voi.. dau la schimb vreme calda pentru cativa bulgari de zapada alba si pufoasa
ok va
pe toate si fug la Sabina ca vrea o "gustare" pe la miezul noptii asa..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
ana_a spune:
Buna dimineatza de la Bistrita!!!
Cami, am zis sa trecem pe lista si zilele de nastere ale noastre, ale mamicilor
.
Eu mi-am notat de la mamicile care au scris aici cand s-au nascut, acum ramane sa facem lista, sa le ordonam pe luni.Ce parere ai?
Sa trezit Matei, fug sa-l pun la san.
Stefan este la gradinita iar eu prevad o leneeee desi am destul dem ulta treaba.
Pentru inceput ma duc sa pun rufe la spalat si apoi mai vad...
Mai revin
o zi buna sa aveti!
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

doniro spune:
Fetelor, am vorbit la Directia de Munca ref noua "lege a mamelor" si mi s-a spus clar: in cazul mamelor care au trecut din CIC 1 in CIC 2 fara pauza intre ele, se ia in calcul venitul din ultimele 12 luni de dinaintea primului copil, deci cele care am avut salariul mai mare decat bataia de joc de 600ron, ne-am scos! Documentele necesare sunt:
adeverinta de la locul de munca (cu venitul de pe ultimele 12 luni);
copie dupa actul de identitate al mamei (daca ea e reprezentantul legal);
copie dupa certificatele de nastere ale copiilor;
cerere de mana pentru recalcularea cuantumului de 85%.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
crengu75 spune:
Buna dimineata la amiaza zi de la noi.![]()
Cami, multumim de cafea. 
Claudia, la multe lunite pentru Lucia!!!!!!!!!!

Cum e cu mama in vizita? Cred ca foarte bine.
Tonylexa,felicitari pentru bebelas!!!!!!!!!!!!Sa traiasca, sa fie sanatos.

julax, eu nu mai tin prea bine minte de pe vremea cu caca.Dar iti dau un pupic.
Dar am vazut ca ti-au raspuns fetele frumos.
Doniro, ma bucur ca veti primi si voi CIC marita. Era o porcarie cu 6 mil la toata lumea. Nu mai detaliez ca iar ma aprind.![]()
La noi totul bine. Acum am niste conflicte cu soacra-mea dar sunt asa mai " tacite". Adica, nu ne-am certat pe fata dar ducem un fel de razboi de ghuerilla. Azi mingea e la ea, sa vedem ce face.
Probabil urmeaza o discutie cu sotul, care imi va spune azi ce au din nou pe sufletel. M-am saturat de femeia asta. Off.
Nu prea am mai avut timp de scris din cauza de discutii "serioase" prin casa si mai mult citesc si eu despre diversificare. Am inceput sa-i dau niste piure de legume, un pic de banana, si o jumate de mar. Cam atat.
Am mai gasit si niste subiecte de citit pe la generale sau parintii intreaba, de m-am crucit. Oare ce se intampla cu lumea? O ia razna? Si chiar ce o fi cu atata cearta peste tot? Pana si pe virtual? Cearta acasa, cearta pe forum......Cred ca e ceva in aer.
Ana, vazut conflictul de la pepenasi.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
OanaRusu spune:
La Tg Mures, actele sunt putin altfel. Plus ca nu pricep faza "fara pauza intre cic1 si cic 2" - pe mine m-a obligat sa iau 42 zile lauzie, aici (la directia muncii) se interpreteaza legea asa, ca-i musai sa faci 42 de zile concediu de lauzie.
Eu mi-am depus actele dar tipul care mi-a preluat nu s-a uitat decat sa fie toate in regula - adica sa nu fie spatii libere ![]()
De la biroul unde se depun actele, mi s-a spus ca pt cic 2 se iau in calcul veniturile de dinaintea nasterii primului copil pentru ca acele 12 luni imi dau dreptul si la cic2....
Tara lui papura voda... fiecare judet cu ale lui.....
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor