Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Fetelor, Stefan al meu de ceva vreme este foarte necajit ca el nu are tort la camin...si vrea si el ziua lui cu tort la camin. Este vacanta cand este ziua lui asa ca nu stiu cum sa procedez. La fel si ziua numelui, tot in vacanta...

Aseara era necajit din nou...am crezut ca a uitat, si ma intrebat cand vine ziua lui la camin. Apoi stand eu asa m-am gandit ca azi a facut 4 ani si jumatate si as fi putut sa-i organizez o minipetrecere cu baloane la camin si tort ca sa fie si el in rand cu ceilalti copii. Dar am ratat momentul pentru ca nu aveam tortul pregatit...
ce parere aveti?

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

La Tg Mures, actele sunt putin altfel. Plus ca nu pricep faza "fara pauza intre cic1 si cic 2" - pe mine m-a obligat sa iau 42 zile lauzie, aici (la directia muncii) se interpreteaza legea asa, ca-i musai sa faci 42 de zile concediu de lauzie.
Eu mi-am depus actele dar tipul care mi-a preluat nu s-a uitat decat sa fie toate in regula - adica sa nu fie spatii libere
De la biroul unde se depun actele, mi s-a spus ca pt cic 2 se iau in calcul veniturile de dinaintea nasterii primului copil pentru ca acele 12 luni imi dau dreptul si la cic2....
Tara lui papura voda... fiecare judet cu ale lui.....

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mda... In cazul tau nu am idee cum se aplica legea. Am intrebat cum sta treaba in cazul meu, eu neavand pauza de nici o zi intre cele doua cic-uri. In fine, om vedea. Dosarul oricum il putem depune, ca doar nu avem ce pierde.

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Ana, eu as face asa, i-as organiza intr-o zi de vineri, de ex, o "ziua lui" la gradi, cu tort si cum se mai face la voi la camin. Ca doar copilul nu stie de fapt cand e ziua lui, nu? Alege si tu o zi si spui ca e ziua lui si gata. Daca isi doreste asa de mult , de ce nu?
La urma urmei iti poti serba ziua cand vrei si cred ca Stefan o sa fie foarte fericit.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Multumesc de urari!

Dupa cum v-ati obisnuit, la noi, trece una si vine alta. Stefan a inceput cu febra si cu tuse si cand m-am uitat in gat la el: puncte de puroi pe amigdalele umflate si rosii. Asa ca acum a primit antibiotic. De-abia ne-am intors de la medic. Deci... toata saptamana sta acasa. SAmbata ne vin niste prieteni dragi din Ro si raman la noi o saptamana si jumatate. Noroc ca e mama la noi ca altfel nici nu ma puteam pregati de musafiri. Offf, nu mai termin cu bolile la copii de parca i-as tine dezbracati toata ziua in curte. Va pup pe toate si ma bucur sa aflu ca voi sunteti bine. Mi-e dor sa particip linistita la discutiile de pe forum, cu poze, povesti si alte mirodenii dar... tre' sa mai astept. Paaaa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, am vorbit la Directia de Munca ref noua "lege a mamelor" si mi s-a spus clar: in cazul mamelor care au trecut din CIC 1 in CIC 2 fara pauza intre ele, se ia in calcul venitul din ultimele 12 luni de dinaintea primului copil, deci cele care am avut salariul mai mare decat bataia de joc de 600ron, ne-am scos! Documentele necesare sunt:
adeverinta de la locul de munca (cu venitul de pe ultimele 12 luni);
copie dupa actul de identitate al mamei (daca ea e reprezentantul legal);
copie dupa certificatele de nastere ale copiilor;
cerere de mana pentru recalcularea cuantumului de 85%.

POZE

Donio, sigur sigur sigur? Uraaa...ar fi o veste extraordinara!
Sunt in aceeasi situatie cu tine.
La care directie de munca ai vorbit? Depinde de sector? Sunt mai pe dinafara cu institutiile statului...
La primarie la sect 1 erau mai pe dinafara, imi zisesera ca la bb2 se iau in considerare veniturile 12 luni inainte de bb 2..(cand eu eram in cic1) dar mi-=au zis ca nu stiu sigur, sa mai intreb la vara cand termin cic1 etc.

Supoer veste!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Citat:
citat din mesajul lui doniro

Fetelor, am vorbit la Directia de Munca ref noua "lege a mamelor" si mi s-a spus clar: in cazul mamelor care au trecut din CIC 1 in CIC 2 fara pauza intre ele, se ia in calcul venitul din ultimele 12 luni de dinaintea primului copil, deci cele care am avut salariul mai mare decat bataia de joc de 600ron, ne-am scos! Documentele necesare sunt:
adeverinta de la locul de munca (cu venitul de pe ultimele 12 luni);
copie dupa actul de identitate al mamei (daca ea e reprezentantul legal);
copie dupa certificatele de nastere ale copiilor;
cerere de mana pentru recalcularea cuantumului de 85%.

POZE

Donio, sigur sigur sigur? Uraaa...ar fi o veste extraordinara!
Sunt in aceeasi situatie cu tine.
La care directie de munca ai vorbit? Depinde de sector? Sunt mai pe dinafara cu institutiile statului...
La primarie la sect 1 erau mai pe dinafara, imi zisesera ca la bb2 se iau in considerare veniturile 12 luni inainte de bb 2..(cand eu eram in cic1) dar mi-=au zis ca nu stiu sigur, sa mai intreb la vara cand termin cic1 etc.

Supoer veste!!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze

Am vb la Directia de Munca, un fel de sediu central, acolo unde se depun actele. Deci e sigur. Nu depinde de sector. De altfel, tipa de la tel. mi-a raspuns f repede si sigura pe ea, deci au informatii clare, cred eu. Noi am intrat in cic2 pe baza cic1, deci era si normal sa se ia in considerare veniturile de "dinaintea erei noastre", respectiv primul copil. Sediul de care vorbesc e de pe strada Hangarului. Daca vrei sa vezi pe net, intra la http://www.ddfssbuc.org/.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Hambarului
Da, unde am depus actele pt recalculare.
Ar trebui sa fie sursa sigura
Tu inteleg ca esti in cic2, cum ar veni, deci prelungirea cic1...
Deci ai depus si tu dosar la ei?
Ca, in afara de mine, care am copii unul dupa altul si ma interesa in mod direct problema, mai am o prietena, care este exact si situatia ta...bb 2 nascut in ianuarie (primul bebe are deja 2 ani)
Dar ei cica nu i-a dat adeverinta de la serviciu ca i-au zis ca nu se incadreaza si va ramane pe 600 ron. SA-i zic si ei.
La ce nr de telefon ai sunat?

Merci frumos, super veste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Hambarului
Da, unde am depus actele pt recalculare.
Ar trebui sa fie sursa sigura
Tu inteleg ca esti in cic2, cum ar veni, deci prelungirea cic1...
Deci ai depus si tu dosar la ei?
Ca, in afara de mine, care am copii unul dupa altul si ma interesa in mod direct problema, mai am o prietena, care este exact si situatia ta...bb 2 nascut in ianuarie (primul bebe are deja 2 ani)
Dar ei cica nu i-a dat adeverinta de la serviciu ca i-au zis ca nu se incadreaza si va ramane pe 600 ron. SA-i zic si ei.
La ce nr de telefon ai sunat?

Merci frumos, super veste!

Eu inca nu am depus actele, doar am sunat sa vad daca ma incadrez pt recalculare si o sa ma ocup sapt. asta. Numerele sunt: 021/250.90.20, 021/250.90.21, 021/250.90.22, 021/250.90.23.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am lipsit motivat de la apel, deoarece a fost o avarie pe retea si abia astazi am reusit sa intru pe net. Sper sa nu mai avem surprize,.
Tonylexa, felicitari penytru micul ingeras! Sa-ti traiasca feciorul, sa fie cuminte si mancacios! Refacere rapida si sper ca acum esti acasa!
Oana si eu am procedat la fel ca tine cu trimisul fotografiilor. De la trimiterea mail-ului si pana la aparitia fotografiilor in album cred ca au trecut vreo doua saptamani. Eu am primit un mail din partea lor, prin care ma anuntau ca pozele au fost acceptate si sunt in album. Votarea lor incepe dupa data de 15.02.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Claudia, urez si eu (scuze pentru intarziere) micutei Lucia la cat mai multe lunite fericite alaturi de cei dragi. Sa creasca mare si frumoasa, sa fie sanatoasa si cuminte!
Cami, votarea fotografiilor admise incepe dupa data de 15.02, pana atunci pot fi admirate si eventual comentate!
Si uite aici cativa ca sa-ti treaca dorul de tara si de racoarea de aici!
Roxana, o veste excelenta! Ma bucur mult pentru cele care intra in aceasta categorie. Sper ca rezolvati repede cu actele si sa primiti banii cat mai repejor!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput