Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 8
julax spune:
Dana,nu cred sa fie vreo problema,atata timp cat are mirosul specific ,acrisor.Si Ioana a facut in prima luna mai moale,pastos,si acum,desi face o data pe saptamana,e tot pastos
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Fetele,scurt si eu cu o intrebare.Alex imi cere olita de ceva vreme pentru kk.Ieri si azi insa,a afcut in pampers.Nu a scapat,caci e de consistenta normala,pur si aimplu a facut pe el.Stiu ca e chestie psihologica ca vrea sa-si imite fratiorul mai mic,dar as vrea sa stiu daca a mai trecut cineva prin asta cand deja credea ca a scapat de kk in pampers.
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Iulia, facea ceva in timpul ala? Se juca? Ca piticii am bagat de seama ca nu se pot concentra pe doua lucruri, si poate a lasat kk pina n-a mai putut sa se tina.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
tonylexa spune:
buna fetelor
miercuri dimineata la ora 8 a venit ingerasul Andrei Damian pe lume prin cezariana
4000 g
50 cm
are par roscat (seamana cu bunica lui)
fizionomia pare a fi a lui tati
avea o greutate asa mare pentru ca in ultimele luni am retinut multa apa si, automat, a retinut si el
la plecare din spital avea 3600 g, o greutate normala date fiind circumstantele (mi-a explicat dr neonatolog)
eu sunt bine; de altfel am coborat cu el in brate, pe scari de la etajul 5, azi i-am facut eu baie
daria e incantata de dodo (nu poate sa zica damian) si vrea sa-l tina in brate si sa-l pupe; de altfel, in prima zi (ieri de la pranz )am avut un scandal monstru pe tema cu tinutul in brate; daria a inceput sa tipe si sa planga pentru ca nu vroia sa bebe sa doarma, vroia sa stea treaz si sa joace cu ea, sa-l tina in brate, abia seara s-a calmat
ne prefacem ca il tine si ea in brate si canta nani
deocamdata atat
intru cand mai pot
tonylexa mami de doi ingerasi ANA DARIA (10.02.2007) si ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
julax spune:
Tony,felicitari pentru noua minune din viata voastra!
Sper sa te descurci cu usurinta cu 2 copii,caci e diferenta mica si la voi si mai asteptam amanunte
Gabi,Alex nu facea nimic,era cu mama,care a simtit un miros ciudat,dar a crezut ca a dat gaze.Interesant ca nu a fost derenjat de plachia din pantaloniIulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
ana_a spune:
tonylexa felicitari!!!Sa va traiasca micutul Damian!!Iar surioara lui sa-l iubeasca tare tare!!!Asteptam cu nerabdare pozele!Tie iti doresc refacere rapida!!si sa vi sa ne mai povestesti despre voi!
|Iulia si Stefan a trecut printr-o perioada asemanatoare. In special cu kk. Eu zic sa nu-l necajesti, a fost un accident, o sa se mai intample. Va veni perioada cand o sa tina pana nu mai poate si uneori o sa scape. Eu nici acum nu-s 100% sigura pe cat poate Stefan sa tina pipi si kk
si are 4 ani....
Va pup!
No, astept propuneri legat de modificarea listei.
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

OanaRusu spune:
Felicitari Tony!!! 

Sa va creasca mare pruncul si sa se joace frumos cu surioara lui 
Valentina, am vazut ca ai poze la concursul cu clipe din 2008, am trimis si eu insa nu mi-au aparut in album - cum ai procedat? eu am trimis de pe adresa mea de yahoo, am scris numele meu de user si am scris si cate un comentariu (scurt) la fiecare poza.
Oare de ce nu-mi apar pozele in album?
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Iulia, si Paul a avut faze in care a facut pe el pt ca a tinut ff mult - sarea intr-un picior prin casa si striga "nu face kk" adica el nu face kk, si asa mult tinea ca poate scapa pe el sau facea jumatate pe el, jumatate pe olita. Prima data m-am enervat si m-am cam rastit - era o imprejurare aiurea, ca Ana plangea si el striga de zor (voia si el atentie....) insa am gresit, dupa faza asta am stiut ca l-am bruscat (verbal) si am avut grija mai apoi sa nu ma mai "scap" cu gura pe el; a mai facut o data pe el si am zambit, i-am zis ca a fost accident si gata, l-am spalat linistita, si cu asta s-a linistit si el si treptat am scapat de grija asta.
Am observat la al meu fecior ca dc vrea sa atraga atentia face chestia asta si azi, insa trebuie sa identificam (cu al meu sot) care e de fapt problema, dc se simte neglijat, de obicei asta e explicatia.
Of, mi-a iesit lunga povestea....
Ideea e sa ai rabdare cu el, dc face pe el zambeste-i si spune "vezi, acum ai facut pe tine, data viitoare spune la mama/tata/buni sa te ajutam sa faci in olita, o sa fie foarte interesant"
acuma, cred ca de sfaturi ti-e podul plin, iti doresc doar rabdare
am predat la liceu si nu am vazut nici un elev cu pampers
......
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Ana,m-ai""consolat",deci o sa se mai intample...
Sanatosi sa fim,ca trecem si peste asta.Si...
Oana,eu am predet la 1-8 si nici acolo n-am vazut cu pampers
Nu prea pricep sa se tina cat poate,era in casa si e intrebat frecvent daca vrea sa faca.Si,referitor la incidentul de ieri,facuse pisu la olita in urma cu vreo 10-15 minute.M-am gandit ca vrea sa atraga atentia,desi,cred ca are suficienta.Niciodata nu e prea mult,probabil,in viziunea celor mici.
Multumesc de lamuriri
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete