Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Valentina,te-am invitat pe mess
Gabi,ai doi zambareti frumosi,dar poza cu cel mic in care doarme cu degetelul in gurita e superbaIsi suge degetelul de fel?
E a doua zi in care am facut exercitiile pentru abdomen.Am febra musculara de ieri,dar e ok.Sper sa ma tin de program
Pup!Mai revin!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iulia, nu-si suge degetul, mai degraba prefera suzeta, dar si aceea cand e foarte obosit sau noaptea. Dar asa s-a nimerit in momentul acela sa adoarma.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Gabi, ai doi copii foarte reusiti. Mi-a placut mult de Raducu, are niste ochisorii mortali! Cel mai mult mi-a placut fotografia in care Raducu se odihneste fericit pe pieptul taticului.... Cand ii vezi asa de puri, nu poti sa nu te minunezi pentru a n oara, cat de binecuvantat esti!

Si acum fara vreo legatura aparenta, intamplator am fost pe la bisericuta sufletului meu si am vazut ca acolo sunt expuse moastele Sf Antonie, pana inclusiv duminica! Pentru cele care stau in sectorul 3, biserica este Sf Nicolae, ca punct de reper sectia 13 Politie. A fost cu Andrei si tare mi-a parut bine. Nu sunt bisericoasa din fire dar cand am asemenea ocazii incerc sa nu le ratez, pentru linistea, sanatatea si bunastarea familiei!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vali,frumos din partea ta ca ai anuntat.Daca as fi stat in zona,cu siguranta mi-ar fi prins bine informatia
Gabi,e bine ca nu-si suge degetelul,si e si mai bine ca nici nu e toata ziua cu suzeta in gura
Cam slaba prezenta azi.Ce faceti?
Intru si eu mai desc si fugiti toate?Glumesc.Inteleg ca sunteti ocupate,de altfel,tare as sta si eu mai des,iar cand prind putin timp liber...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

va multumesc fetelor pentru aprecieri ma laud si eu ...haha insa, am pus lumanarea invers aseara a observat o colega de forum, ca eu nu as fi vazut....

gabi, am vazut si pozele voastre!Ce dulce este Raducu somnoros!

cu lista modificata am sa revin.
am sa va rog fetele care vor sa-si dea cu parerea ca nu vreau sa fie numai ideea mea

va pup

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

fetelor, ninge afara, poate mai facem o tura cu copii la sanius si oameni de zapada!

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

fetelor, ninge afara, poate mai facem o tura cu copii la sanius si oameni de zapada!

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

ai mei de 15 minute au venit de afara....
Pe Stefan nu am mai putut sa-l tinem in casa. A nins ceva peste zi, insa acum spre seara a nins binisor, pe la 10 i sa pus pata ca vrea afara, au iesit cica pentru 15 minute...sa vada cum ninge si au stat pana acuma!!!
Au facut castel de zapada si sa jucat cu o lanterna si mai stiu eu ce...impreuna cu tati binenteles.
Noroc ca nu este frig.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Ce frumos, mama cat a stat afara STefan!
Intr-adevar a nins f frumos, cu niste fulgi mari, mai ca as fi iesit si eu afara

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salut!

Fetelor am o nelamurire....Bb cand face kk este moale, adica fara bucatelele alea de laptic prins in el.....Si ii dau doar san sa manance dar tot mi se pare ca e moale....Este aiurea? Sunt eu cu capul? Nici nu mai tin minte cum tre sa fie...Va rog sa imi spuneti!
Face asa de ceva vreme....
Va multumesc!!!!

Dana, mami de David-Cristian din 9.11.2004, Lucas-Alexandru din 12.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, Raducu meu aproape numai asa a facut pina pe la 6 luni, foarte moale, aproape apos. Laptele acela inchegat prin kk l-am vazut cred ca doar in prima luna.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput