Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, eu stiu ca paracetamol nu-i voie in alaptare - mie asa mi-a zis medicul de fam, e drept ca Ana era mult mai mica. Dar nici acum nu mi-a prescris decat nurofen - atata tot, lamaie, ceai de ceapa (la tuse) si... cam atata, gargara cu apa sarata si cu bicarbonat ()

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Seara buna si de la noi!
Iulia, faci exercitii, pai bravo fetita, eu mereu zic ca ma apuc, ma apuc dar pana cum nu am facut nici un abdomen!. De fel sunt destul de inalta si dupa spusele sotului (inca)bine proportionata insa am o frumusete de burtica, mostenire de la copii. Desi ar trebui sa ma mobilisez cand vad asa "frumusete", mereu imi gasesc o scuza. Asa ca baga colea programul cu pricina sau spune-ne de unde ai facut rost de el, ca vreau sa renunt la sunculite!
Claudia, sanatate multa si refacere rapida. Ma bucur nespus ca Luci este bine din nou. Acum ca ai ajutorul mamei tale cauta sa te odihnesti mai mult!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Gabitzam,sanatate multa sa-ti treaca durerea! In afara de paracetamol chiar nu poti lua nimic? Asta vara a avut si Andrei un fel de ulcior la ochi si la indemnul unei mamici care alapta i-am pus cateva picaturi de lapte in ochi. In maxim 2 zile nu mai avea nimic, ceea ce credeam a fi o simpla vorba din batrani s-a dovedit cat se poate de adevarata.
sansiana,stiu si eu cum este sa stai cu copii singura. Sotul este foarte ocupat cu munca, pleaca in jur de ora pranzului si vine undeva in jur de 12 nopatea. Asa ca zi de zi eu sunt cea care se ocupa de ei cu tot ce presupune asta, gradinita, spalat, mancat, scos afara la joaca. Asta in afara de treburile casnice de zi cu zi.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

rromanitza, si tie ca sa-ti treaca nesuferitii. Ai mancat ceva care nu ti-a priit? Am auzit ca exista un fel de plasturi foarte eficienti!
gabitzam, care a fost impresia lui Andrei cand s-a intors de la teatru? Alexandra mea este foarte incantata dupa fiecare spectacol si povesteste oricui este dispus sa o asculte cum a fost piesa, cum erau imbracati actorii etc.Datorita faptului ca nu am cu cine sa-l las pe Andrei nu am fost pana acum cu Alex decat la un singur spectacol .In rest vin trupe la ei la grdi sau merg cu educatoarea la teatru.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Vali,pai m-am apucat azi,ca mi se pare ca burta asta a mea e de femeie insarcinata.sa vad cat ma tine.Am de la o prietena un filmulet si fac dupa ala.Il trimit pe mail daca imi dai adresaIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, la mine e grava situatia, iar daca mai beau si o cana de apa dimineata zici ca am burtica de gemeni in 5 luni. Uite, iti dau adresa de mail, cand ai timp trimite-mi te rog exercitiile alea.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna seara fetele!

Va multumesc pentru apreciaeri. Ati vazut si pozele? Nu de alta, dar le-am pus pe webshots special pentru voi. In linkul de la semnatura.

iulia, vreau si eu exercitiile alea pe mail.adresa mea este anaadam77 @yahoo.com si eu tot cu burta imensa am probleme....

eu scriu pe intuneric, doar la lumina monitorului, Matei doarme langa mine in carucior, indata mergem la culcare ca ma simt obosita.Astazi a fost zi zi tare mohorata, umezeala, cum zicea Iulia ca a fost si la ea, nu am iesit nici noi afara, sper ca maine sa fie timpul mai aerisit ca tare ne plictisim in casa. Oricum, sa incalzit vremea, am scapat de frig deocamdata.

Multa sanatate Claudia, sa treaca repede raceala, Gabi la fel, si eu zic sa pui laptic de la san sa treaca mai repede, apoi sa ne spui daca a avut sau nu efect .
Imi fug ochii pe tastatura asta intunecata, asa ca va urez o noapte linistitam somn lin si sa ne auzim dimineatza bine dispuse si super active!

Toate cele bune!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

scriu si eu la lumina monitorului...
Imi pare rau,dar ,din pacate nu pot trimite filmuletul cu exercitiile pentru abdomen caci clipul e mai mare de 10MB ,limita care permite yahoo
Ana,ti-am admirat minunea de 6 luni privind cu pofta la amandina,dragostea mare dintre cei 2 frati(i-am vazut pe amndoi in patut,nu se rupe?),castelul lui Alladin,mesterii casei.Frumos,bine ca mi-ai amintit,ca desi vroiam sa ma uit de cand ai spus faza cu prajitura la mesajul trecut,m-am luat cu altele...
Maraie Ioana,sper sa nu se trezeasca .
Somn usor!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Buna fetelor,
iulia, iti dau id de mess poate asa merge. sefu_678(este cel al sotului dar cum stam mai mult pe al lui ti-l dau pe asta. )
Ana, am vazut pozicile! Cel mai mult mi-au placut fotografiile cu cei doi nazdravani ai tai! Dulci foc. Si mie imi place la nebunie sa-i fotografiez pe amandoi cand se joaca, cand se iubesc, uneori cand se bat...
Dulce foc si instantaneul cu tortuletui lui Matei. Mi-ai facut asa o pofta ca acum cand merg in piata imi iau si eu!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ana, am vazut pozicile, Matei arata f.f. bine. Am poftit si eu nitelus la amandina aia

Multumesc de sfaturile pentru buboiul meu de la ochi. Intre timp a trecut, m-am dat cu un unguent pentru ochi, Tobradex, chiar a fost foarte bun, aproape nu se mai cunoaste nimic la ochi.

Andrei nu prea a vrut sa-mi zica mai nimic de ieri de la teatru, dar a luat cartea cu Scufita Rosie pe care o avea si toata seara a vrut sa citim din ea, de parca acum o descoperea. Mi-a zs ca "Popita Iotie" s-a dus la bunicuta sa manance felul doi

Am mai pus si eu niste pozici, cu Raducu 99%, cu Andrei doar una singura. Cel mare nu vrea deloc sa stea la poze, tot timpul se stramba si face urat cand ma vede cu aparatul. Asa ca il pozez pe Raduc, ca el sta cuminte Vedeti poze aici.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput