Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele!

Am intrat doar sa va spun ca suntem bine. N-am avut timp nici sa citesc. Avem musafiri de sambata si pana lunea viitoare. Sunt la noi niste prieteni dragi impreuna cu fiul lor care e cu 2 sapt. mai mare decat Lucia. Incercam sa si vizitam cate ceva si sa ne ocupam si de copii asa ca... nu mai am timp deloc intre sarcinile de mama si cele de gazda. Dar suntem cu totii sanatosi si asta e cel mai important. Va pup pe toate!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Bun venit Carla .
Pune datele de nastere la puiutzii tai si data ta de nastere pt listutza

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Buna fetelor!

Claudia, te asteptam indata ce iti pleaca musafirii!

Fetele cu bebei mici mici, ia sariti aici cu copy / paste la ce mai scrieti pe la odisee ca fratele meu are o fetita de o saptamana, si ma tot suna ca "nu doarme" "sta si se uita la ei" "mananca prea mult" "face gaze" etc... si io va spun drept am uitat ce face un bebe de o saptamana mi-ar prinde tare mult sa vad ce fac ai vostri bebei mici.
Cand il aud pe el si pe cumnata mea cat de "disperati"par, ma gandesc, oare asa am fost si eu??? Insa...sunt abia de vineri cu ea acasa si io le dau sfaturi de genul"baie in fiecare zi!!!"cum adica nu ati facut baie la copil???Lor ofcourse ca le este frica de buric asa ca o spala pe cearceaf cu carpa imuiata in apa.

Matei de sambata are niste pete pe burtica, sigur o alergie la vreun aliment insa nu-mi dau seama la care Ca nu i-am dat nimic nou, si nimic care ar fi putut sa fie cu probleme. Singura "noutate" este ca i-am crescut cantitatea de suc de portocala amestecat cu cereale dimineatza. Azi nu am sa-i mai dau de loc sa vedem ce se intampla. Are asa vreo 6 pete rosii in jurul buricului.Asa, si ieri i-am dat o lingurita de branza fagaras, fara smantana, insa petele le are de cu o zi inainte, ieri dimineatza au disparut si seara le avea dinnou.azi dimineatza inca nu disparusera.
Alergie la pampers nu are ca aia se manifesta altfel, la haine ma gandesc ca ar fi trebuit sa aiba si pe spate, brate si nu are. Dr zice ca ar fi putut sa fie si din laptele meu daca am mancat ceva cu potential alergen crescut. Cum sunt la CM am bagat l agreu prajituri si ciocolata sa fie de la astea? Azi era ziua de ou, dar nu-i mai dau, sa vedem, nu-i pun nici carnita si sper sa treaca de la sine.

o zi buna va doresc!

ma duc la trezo sa platesc o amenda ca vineri am busit o masina din fata casei am uitat sa va spun...ce rahat de zi a fost si vinerea aia!Si politaiu a zis ca nu are ce face, tre sa-mi ia 3 puncte si in plus o amenda de 120 de lei,dar banuiesc ca daca o platesc azi imi ia numai jumate. ce ti si cu legile din tara asta!!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Salutare!!!!!!!!!!
La noi e o vreme oribila.

Analis, bine ai venit si sedere placuta!

Uite cum am vorbit de mare.....si au aparut fetele de la mare!
Cum e marea acum iarna?
Fetelor, poate imi recomandati si mie o pensiune frumoasa si curata in Mamaia sau ceva apartamente, ca am vazut ca tare se mai construia pe acolo. Chiar si in mamaia sat. Ca abia astept vara sa fug la mareeeeeeeeeeeeeee!!!!!

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

unde ati disparut mai toate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Multumesc de aprecieri la adresa minunilor mele
Ieri am fost toata ziua plecati,eu si Lucian,copiii i-am lasat cu bunicii,am profitat de reduceri si am mers la cumparaturi.mi-am luat o scurta de iarna si una de primavara la un pret foarte bun,dar ce ma incanta mai mult e ca mi-am gasit lenjerie sexi,fara bikini din aia cu ata in....(ca nu prea ii mai suport),dar imi vin bine,adica mai trec cu vederea anumite imperfectiuni.
Azi am fost cu Ioana la vaccin,nu a plans deloc,de fapt parca nici nu ar fi intepat-o.Avea un ac mai mic,cica asa sunt acum ,in fine...Vaccinul pentru alex de la 2 ani jumatate il va face la 4 ani,deci voi mai merge cu Ioana peste 2 luni.
Ma supara faptul ca Alex tuseste de vreo 2 saptamani,acum i-am dat 5 zile Sumetrolim,decasept si vit c si parca tuseste mai tare.Maine o sa incerc un ceai cu ceapa si nuca si sirop din muguri de pin,sper sa fie mai bine.Vom mai merge probabil din nou la medic,sper sa scapam fara antibiotic.
Oana,ai grija cu ochii,mergi la medic
Crengu,abia astept si eu vara,soare ,mare...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mendy spune:

Buna fetele, stiu ca nu am intrat des, promit ca de acum sa intru in fiecare zi, macar cateva minute. Dar de citit v-am citit ori de cate ori am avut ocazia.
Daca vreti va dau un link, ne-am inscris intr-un concurs cu bebelina si votati-ne... http://www.brasov.top-10.ro/category/index.php?id_category=438&domeniu=POZA-COPILULUI-TAU-Brasov. Ptr cine nu a baut cafeaua in dimineata asta o dau eu... Va poop

Mergi la inceput

Crengu,Tonylexa,
LA MULTI ANI!!!!
Sa fiti sanatoase si fericite!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Crengu,Tony,am uitat sa va pup
LA MULTI ANI!
Ma uit dupa cum se prepara ceaiul din ceapa si nuci....
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, multumesc frumos !

Ori forumul merge prost ori calculatorul meu este iar virusat.

ceaiul de ceapa eu stiu ca se face asa: o ceapa cu tot cu coaja se zdrobeste + un pumn de nuci spalate cu tot cu coaja se zdrobesc si se fierb impreuna vreo 10 minute. cam asa, dar poti cauta si alte retete.

Mergi la inceput