Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 18
OanaRusu spune:
Iulia, sa cresteti mari ![]()
Ce repede trece timpul... Si Ana mea incearca sa mearga acuma - tot in picioare vrea, macar ca tare m-as bucura s-o ia in 4 labe.
La dans, a devenit pasionat si Paul
baietzii astia 
Oana, mami de
Ana Maria (13 iunie 2008) si
Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Bun venit Giana 
Ana, mai incerc o data - ziua mea e pe 12 iunie (ca si a Sanzianei) si Ana Maria e pe 13 iunie.
Oana, mami de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">Clipe de viata 2008
crengu75 spune:
Salutare fetele!!!!!!!!!!!!
Ce faceti? Noi bine.
Iulia, este superba printesa ta , si a crescuuuuuuuut, mama, mama, ce mare e!!!!!!!!! Sa va traiasca si la multe lunite!!!!!!!!

Giana, bine ai venit la noi. Sedere placuta.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Iulia, am vazut si filmuletele. Cam scurte.
As fi vrut s-o mai vad pe Ioana cum "vorbeste".
Si de cate ori pui poze, mai trag un ochi si prin restul albumului si.....m-a apucat iar dorul de mare de la pozele tale!!!!!!!!!!!!!!
Vreau la mare, vreau caldura, vreau soareeeeeee!!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ana_a spune:
Buna fetelor!
azi nu fac nimic,...stau si lenevesc!Nici mancare sa nu-mi ceara baietii ca nu le dau!
Poate dam o fuga la mama sau la soacra sa ne hraneasca ele.
Dar, am terminat cu actele si sunt tare linistita. maine ma duc la finante sa le depun. Sotul are o mica firma, nu mare lucru, dar in luna iulie a renuntat la contabila ce o platea pentru ca nu are mare lucru profit si contabila cerea cam multi bani...asa ca i-am spus ca il ajut eu
pe gratis, insa nu mi-am dat seama ca sunt in urma cu noutatile....asa ca am avut ceva de munca la declaratia 394, in fine, nu va mai stresez, important este ca am dat de capat si acum astept sa le duc maine la finante si sa scap
sa ma apuc de bilant si sa-l rezolv si pe acela sa stau linistita pana in aprilie.
Iulia, ai perfecta dreptate cu lista, asa m-am gandit si eu, insa trebuie sa imi fac timp.
Vreau sa va spun ca la pepenasi sa tot pomenit de listutza si lista incat mi sa cam acrit de liste
asa ca va rog din suflet sa nu va vad ca scrieti floricele si pupici si mii de multumiri cu lista asta ca nu-s genul care asteapta treburi dastea. Sper sa nu va supar ![]()
Mi sa luat de scandalul de la pepenasi si nu mai vreau sa aud de lista 
Asa, mare lucru nu am lucrat la ea
m-am inspirat de la copilasi de 2004, am facut un reply la lista aia si am modificat doar datele, asa ca nu am muncit fff mult, nici nu am cand acum cu 2 copilasi.
Am sa modific si datele copiilor ca sa fie mai usor vizibile indata ce am timp.
Amalia, mai aveti putin si scapati de colici!Noi am si uitat ca am avut asa ceva vreodata ![]()
Iulia, asa face si Matei, cand venim de afara mai doarme un somn bun in carucior!Ii dau jos caciula, il dezbrac usor sau numai il desfac de tot las hain si nu are nici o treaba!
Am vazut pozele! Sa va traiasca micuta zambareatza de 4 luni! Iar dansatorul este n dulceee!!!
Oana, chiar vroiam sa te intreb daca Ana a luat-o de-a busilea dar vad ca vrea direct in picioare!![]()
crengu, si eu vreau marea!!!Nu am mai fost la mare de 4 ani!Insa, anul acesta sotul mi-a promis solemn ca vom merge la mare
Si binenteles si la munte.
Mai fetelor...eu modificasem in lista ce mi-ati zis insa se pare ca nu am mai dat clic pe trimite modificarea
. Se rezolva acuma!
Oana, anul de nastere este tot 1976?![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

ana_a spune:
CaludiaH ce faci???Pe unde esti???Mai zi si tu ce face Stefan si Lucia? Cum sunteti?
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

Giana spune:
Va multumesc foarte mult pentru primirea calduroasa!
Profit de momentul de liniste si raspund...cei mici se uita la Boom Hop...sigur nu tine mult...le-am dat si cate un mar...sa le mai inchid guritele putin![]()
A fost o zi foarte frumoasa in Constanta..15 grade.Am fost in parc si nici fesul nu l-a tinut pe cap Dani.Au alergat si s-au jucat...toata lumea se uita dupa ei cum se tineau de manuta unul pe altul.Cel mic a cazut frant si a dormit 2 ore...In rest...o zi calma si linistita mai ales ca a fost si tati cu noi.
Ma intreba cineva...Iulia,sper sa nu gresesc inca nu va cunosc,daca am sa incerc pana iese fetita. NU,mai mult de 3 nu vreau.Am facut si cezariana la ambii asa ca e cam riscant,mai ales ca am uter infantil.La cel mic d-na doctor a spus ca uterul era atat de intins incat prin transparenta lui se vedeau lichidul amniotic si capul copilului.Asta a scris si-n fisa.Mi-a recomandat sa mai fac un bebe daca vreau foarte mult dar sa astept mai multi ani...4-5.
Sper doar ca pana la momentul potrivit sa iasa ceva...nu stiu ce...numai sa stim din-ainte ce facem![]()
acum...dupa cum prevazusem.copii alearga prin casa..cred ca o sa facem o runda de ascunselea...ca-i preferatul lor...apoi cina,baita si nanita.Intru dupa...pe la 22.
gabitzam spune:
Noi azi am facut turul bunicilor, dimineata la unii, dupamiaza la altii.
Acum pe seara programul de "distractie" obisnuit. Calcat, pregatit ghiozdanul de gradinita, baie, taiat unghiile (cu scandal). Mai stau sa-mi trag sufletul nitel.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OanaRusu spune:
Ana, trebuie si anul??? (nasterii)
Ca azi ma simt de 100 (ani) minim.... Dar... de, adevarul e ca e.. 1970.
As vrea sa va povestesc si eu de picii mei, din pacate am o mie de ganduri frumoase si doar o pereche de ochi grozav de obositi...
Am facut de vreo 3 ori o faza tare nasoala - mi-e sa nu fie ochii... imi apare un punct mic in mijlocul "peisajului" care creste si creste pana cand acopera totul, si vad prin "ceata" - de fapt ca prin apa care curge... suna ciudat, nu? Apoi ditamai durerea de cap - si azi m-am simtit cam tot ca inainte de "crize" de-astea.
In fine, Paul a ajuns la frumoasa faza in care compune "povesti" asa ca te miri de inventeaza, e grozav de dulce.
Ana il adora - chinul cu Ana e ca nu sta o clipa locului, nici cand tb sa pape, cu guritza cascata da' nu sta locului defel, abia nimeresc, ii intind mancarea pe fata, pe haine
jale...
Musai sa fug

Oana, mami de
analis spune:
Bine v-am gasit!Manumesc Carla si sunt din Constanta.Am 2 pitici Andra-Analis de 3 ani si oluna si Antonio Gabriel de 7 luni.