Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 17
Amalia spune:
Buna dimineata mamicute!
Ana_a saru mana pentru cafea!
Giana bine ai venit!
sa-ti traiasca cele doua minuni mici, Dani si Luca si sa va bucurati de ei!
Foarte frumos ai povestit despre ei!
Noi suntem bine, inca ne mai luptam cu colicii, dar suntem sanatosi.
Incerc sa revin un pic mai incolo, acum ma cheama Luca..![]()
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
valentina_22 spune:
Buna ziua!
Georgiana, vine ai venit in clubul nostru. Sa-ti traiasca cele doua minuni si sa va ajute Dumnezeu sa aveti si o printesa in familia voastra. Imi plac mult descrierile celor doi pitici!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
julax spune:
Oana,m-am intrebat si eu ce mai face Diana.Unde e topicul asta?
Giana,bine ai venit!Foarte frumos ti-ai descris copilasii,ce dragut ca unul seamana cu mama si celalalt cu tata.Felicitari pentru faptul ca te mai gandesti la inca un copil.Si daca va fi tot baiat,incercati pana va iesi fetita?
Ana,am inteles ca esti ocupata,spor la treaba,sa mearga usor si bine.In legatura cu lista,imi place cum e la mamici,mi se pare usor de urmarit,ar fi frumos sa fie si la copii cam la fel,ca asa e cam greu de vazut .Daca e doar parerea mea,las-o asa,daca ai timp si mai considera si altcineva la fel ca mine,poate o modifici putin.Nu ar ocupa mult spatiu,daca ai completa datele de nastere ale copiilor in dreapta(mai stans scris,ca sunt mai multi copii decat mamici
),asa am vedea usor ...
A,ziua mea de nastere e 15.09.1980
Amalia,mai e putin de tot si scapati de colici
Eu astept sa se trezeasca printesa.Am scos-o afara si doarme de la 13.45.Nu s-a trezit cand am adus-o in casa.De fapt,daca adoarme profund,continua somnul si in casa mai mult.Ce bine!Gata mancarea,gata curatenia,de acum ma ocup de mine-dus,cremuit,unghii,poate un film mai pe seara,mai vedem...
O seara placuta!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Azi am implinit 4 luni!Priviti aici ce mare am crescut!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
Ada_S spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Azi am implinit 4 luni!Priviti aici ce mare am crescut! Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Felicitari pt cele 4 luni de viata, dulce foc Iulia si ce dansator aveti voi acolo
. E foarte frumos imbracata printesa.Cand ai timp poate ne pove cum e cand ai copii din ambele tabere.

Ada_S spune:
Ana, te rog sa adaugi la numele lui Alexander si Lucas si data mea de nastere e 22.09.1978, multumesc ca te ocupi de listuta
, imi place cum arata, ma miri totusi cum ai atata energie.
Giana bine ai venit printre noi, m-au amuzat povestioarele despre cei doi feciori ai tai, ca de si noi avem doi si stiu cum e.
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui julax Azi am implinit 4 luni!Priviti aici ce mare am crescut! Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Iulia sa-ti traiasca printesa si la cat mai multe lunite fericite! Am observat ca Ioana a inceput sa va spuna poezii, iar Alexandru are stofa de dansator! Scumpii foc!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
julax spune:
Ada,multumim
Deocamdata e bine cu fratiori din ambele tabere,cred ca inca nu constientizeaza asta.Alex are grija de Ioana cat sta pe acasa.Cand merge la bunici intreaba ce face Ioana,o pune pe bunica sa-i dea tzatza Ioanei(o papusa de la bunici)si spune:Ioana asta nu tzipa,Ioana de acasa tzipa
.Vom vedea cand vor mai creste.Sunt draguti oricum.Sunt avantaje si la voi ,ca sunt in aceeasi tabara
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Valentina,multumim
.Iti dai seama ca ma topesc dupa ei,stii cum e...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
Amalia spune:
Julax m-am topit dupa "micul dansator" si dupa printesica ta!
Sa-ti traiasca, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucure si de acum incolo!

Ai niste copii taaare frumosi si se vede cat sunt de fericiti!
La multe lunite pentru Ioana!
pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)