Mamici cu 2 pitici (4)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

'Neata dragelor!
Am admirat iar pozele Oanei si ale lui Gabi. Super emotionante si foarte frumoase. Va doresc din toata inima sa fiti printre castigatori!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Fetelor, pozele sunt pentru album, lasam concursul deoparte, ca am vazut prea multe chestii aiurea legate de votari.
Da' procesul de a selecta 2 poze dintre toate mi-a placut mult, iar pt ca le-am pus in album am avut ocazia sa vad multe poze super ale altor mamici fericite.
Cat despre curaj la poza cu alaptarea... nu-i curaj, curaj a fost cand am alaptat prima data in Auchan avea Ana vreo 3 sapt, si m-am pus pe banca si asta a fost, gata, am facut fericita o fetitza flamanda...

Fug sa fac treaba multa prin casa - pupic la toate mamicile cu puiutzii aferenti

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Oana, am zis curaj pentru ca parca si tu spuneai ca ai asa...o retinere... adica ....dar alaptezi totusi in public un o bluzita pe care o tragi peste bebe, adica sa nu se vada nimic, nimic. Ma intelegi ce vreau sa spun, nu?

Poate o sa caut si eu o poza sa pun in concurs, nu stiu.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,chiar ca-s frumoase pozele,mai ales cea in care alaptezi.E asa ,nu stiu cum sa spun,discreta si totusi foarte sugestiva.
As scrie mai multe,dar Ioana vrea sa merg la ea...ACUMIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetelor!

inca nu am reusit sa citesc nimic de cand am postat ultima data, sunt prinsa cu niste treburi si ffff busy, insa azi am reusit sa modific ceva la listuta, nu de tot, stiu ca mai am de pus niste copilasi insa nu mai am acum timp Daca nu ajung pe aici pana se schimba capitolul care faceti capitolul nou poate mai modificati ceva

daca nu va place comentam, modificam.

o zi buna va doresc!

REVINNN

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai, sunt intr-o zapaceala cu indemnizatia asta de-mi vine sa mor. Am fost in Hambarului si m-am dus bou si am venit vaca. In octombrie cand am intrat in CIC si am facut dosarul, pentru ca mie de la servici, prin CCM, imi completeaza peste ce iau de la stat pina la salariul de baza, si se cheama ca am venituri, mi-au zis ca ma incadrez la stimulent, nu la indemnizatie. Asa ca eu in octombrie am depus pentru stimulet. Azi am aflat ca de fapt pentru sumele ce se dau prin CCM nu se suspenda indemnizatia, asa ca as fi avut drept la indemnizatie de prima data. Daaar...acum sunt in plata stimulentului si nu pot sa-mi primeasca actele de recalcuilare a indemnizatiei la 85%
Trebuie sa ma duc la sectorul 1, unde am facut prima data dosarul, sa il fac din nou pentru indemnizatie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, eu n-am chiar nici o retinere de alaptat in public, cred ca Ana era cea cu "retinerile"

Gabi, ciudat se mai interpreteaza legea... asa, fiecare cu ale lui... Bafta si rabdare

Oare ce mai face Diana? (vrajitoarea) Am vazut un topic al ei despre ablactatie...

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am scris un mesaj si l-am pierdut.

Revin.
Am trimis si eu o poza in concurs.

gabitzam, ce e stimulentul? E milionul care il iei cand te intorci la serviciu? In norme scria ceva si de stimulent dar nu am citi atent.

Ana_ a, multumesc ca ai trecut-o pe Rianna si arata foarte bine listuta de mai jos.

da stiu Oana.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Buna seara mamici de doi pitici! Acum am dat de voi si... vreau in listuta.

Avem si noi doi piticuti taaare nazdravani. Dani(3,5 ani) si Luca(1,6 ani).Dar s-i iau pe rand:

Dani,mofturosul familiei...rasfatat si adorat s-a'nvatat cam lenes.Cu greu ne strangem jucariile si mai nou am inceput cu distrusul lor.In schimb ne incanta cu inclinatiile lui spre matematica si muzica.Toata ziua ne aduna si ne scade pe noi,musafirii...de obicei persoane.E fascinat de instrumente muzicale si se uita muult daca-l las la posturi de muzica clasica.In sensul asta am achizitionat "de la Mos" o vioara (..de jucarie sa nu ne zdruncine rau creierii).
Idolii lui sunt de un an de zile personajele Cars in care se transforma cand vre-o fetita-l intimideaza...sa vedeti atunci ce viteza prinde micutul Fulger...
La gradinita nu merge inca la indemnul pediatrului care s-a gandit la micutul fratior care avea sa fie "lovit" si el de multitudinea de virusi adusi din colectivitate.Dar acasa facem tot ce putem sa nu ramanem in urma.

Luca este tot timpul cu zambetul pe buze,adorabil si foarte sociabil cu toata lumea.Din punctul asta de vedere foarte diferit de fratiorul lui.Umbla tot timpul cu cratite,capace,oale si alte chestii legate de bucatarie si cea mai recenta isprava...a aruncat o ceapa spre oala de pe foc...nu stia ca este laptele..credea ca facem supa.Prefera tot timpul sa fie tinut in brate cand se gateste.Trebuie sa vada ce si cum se pune.Sigur bucatar se face...si ar avea cu cine semana...si tati gateste foarte bine!
Mananca foarte bine singurel si mai nou a inceput sa mearga la baie cu fratiorul lui si sa traga de pantaloni strigand PI-PI odata cu acesta.Se pare ca vom sari peste pasul -olita,cel putin asa sper eu...sa nu ma ajunga si cu el 3 ani cu Pampers

In rest...impreuna se joaca bine si nu prea.Intrecerile sunt preferatele lor desi pe locul 1 iese mereu Dani. ascunselea jucam cu totii dar Luca e cel care ne da de gol...el se-ascunde el spune "etiiii-l"...isi zmulg jucarii unul din mana celuilalt,se mai plesnesc,se mai imping...dar mi se umple inima cand se strang in brate si se pupa.Dani are grija mereu sa-mi spuna sa-i dau si fratiorului din ce am bun...se ceartacu copii de pe-afara care nu vor sa-i imprumute celui mic jucriile lor...ce mai..devotament.

Am traversat si perioade grele...de oboseala maxima,nefiind ajutata decat de sotul meu dupa ora 17-18,si acum suntem intr-o perioada de criza din care sper sa iesim cat mai curand.Eu stau acasa de mai bine de 3 ani si nu pot spune ca-i usor...insa nu-mi pare rau ca ei mititei ca acuma n-o sa mai fie.

Pe viitor am vrea ca Doamne-Doamne sa ne mai trimita un ingeras si dacasepoate o fetita...ar fi ce ne lipseste.Dar asta in viitorul indepartat.

Cam atat despre familia noastra...!

Aaa...si sa nu uit...data nasterii mele este 12 mai 1984 , Stefan Daniel - 17 august 2005
Luca Serban - 6 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Giana bine ai venit.
am sa te trec in lista.

o pt toata lumea!
poftiti!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput