Mamici cu 2 pitici (4)
Raspunsuri - Pagina 20
julax spune:
Am scris un mesaj de doua ori si s-a sters

Crengu,cred ca e netul prost,cu siguranta.
Merci de reteta,am facut cam la fel,doar ca am fiert intr-un litru de apa si am lasat sa scada la jumatate.E raaauuuu!
La multi ani!
Trimit mesajul asa ca daca il pierd si pe asta...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
valentina_22 spune:
Buna fetelor!
Si la mine merge netu ca-n codru. Eu am o stare super nasoala cred ca sufar de SPM, acum ma apuca o criza de nervi, acum sunt cu zambetul pe buze. Ieri am facut treaba de mi-au iesit ochii din cap asa ca astazi am chef de leneveala. Trebuie sa-i dau acum lui Andrei sa pape apoi ne bagam la tol, pana pe la vreo 5 cand merg sa-mi recuperez printesa de la gradinita.
Va
pe toate si ne revedem pe seara!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008
ana_a spune:
nu stiu ce are forumul astazi!
fetelor, haideti sa votam printesa Hanna(mendy) a dat un link insa nu la facut vizibil pe pagina 19 mendy, succes la concurs!sa ne mai stresezi cu linkul, insa daca poti sa il faci putin mai vizibil sa il vada fetele! 
crengu, tonylexa 

multa sanatate si numai bucurii!Sa ne spuneti cum ati petrecut!
crengu, si eu vreau sa merg anul acesta la mare, poate ne intalnim!mergeti cu toata gasca?
fug ca ma striga Matei, este fff marait, nu stiu ce are...
va pup!
sper sa pot trimite mesajul ca merge greu ...ma chinui de dimineatza sa scriu la el ![]()
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

mendy spune:
Mersi mult Ana, altfel ce mai fac fetele?? Nu prea intrati nici voi asa des ca in timpul sarcinii, asta e ne ocupa bebeii tot timpul, sunt zile in care nu apuc nici sa gatesc, dar trec toate. Mai e cineva in situatia mea??
Mai trimit o data linkul unde o puteti vota pe bebeina mea, Hanna...
http://www.brasov.top-10.ro/category/index.php?id_category=438&domeniu=POZA-COPILULUI-TAU-Brasov
julax spune:
Se incarca ingrozitor de greu.
Mendy,intru si eu sa votez,dar nu s-a incarcat inca pagina.Ioana e in brate,poate atipeste ca e de jaaleee,doarme f putin ziua daca nu o scot si cum zileleastea a fost o vreme oribila suntem arestati la domiciliu
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Buna fetele!!!!!
La noi , o vreme de tot kktul.
Ana, merci de urari. Da mergem toata gasca.
Poate ne intalnim. Mi-ar placea.
Mergem la Mamaia ca e mai aproape si caut un apartamentsau o pensiune , luam doua camere ca sa nu ne inghesuim. La hotel am fost pana acum in fiecare an si e super aglomerat, adica sunt micute de tot camerele, chiar si la 3 stele.
Doar in Bulgaria a fost super hotelul, o camera uriasa.
valentina, ce este SPM? uite
sa treaca nervii.
Fetele noi de la mare au disparut? Sper ca nu v-am alungat eu fetele cu intrebarea mea. Glumesc.
La noi bine, fata gangureste , e vesela, toata ziua, zice ta-ta, dia-dia, de-de, ga-ga si multe altele pe care nu le pot transcrie , cu limbuta impletucita prin gurita.
Saptamana viitoare urmeaza vaccinul.
Iulia, unde mergeti anul asta in concediu?
Cami,Claudia, Oana,
.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
nicomico spune:
salutare fetelor
din cate am citit......asa mai pe sarite , nu am gasit nici un mesaj cu frati gelosi
sa inteleg ca fetita mea e singura geloasa?????
diferenta dintre ei este de 1 an si 11 luni, iar bianca are acum 2 ani si 6 luni si inca il zgaraie, ciupeste, musca, bate.....
am incercat toate metodele, atentie i,am acordat ffffff multa tot ei pentru ca bebe mic a fost de la inceput ffff cuminte, dar degeaba
si tot ea ma transpira si suprasolicita continuu
aveti vreun sfat si pentru mine????
va pup,
nico