Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 20
ariadnabr spune:
cum sa nu ma supar cand intru de dimineata si vad ca Moni s-a atacat, a citit din mesajul ala doar ceea ce nu trebuia, iar Boti mai subtil sau nu, ma cam face needucata sau mai din topor asa...ce sa-i faci daca am crescut pe balta...nu mi-am pus si un curriculum vitae pe forum sa se vada ca am si ceva studii si ca nu-s venita din padure, si ca am si ceva suflet, nu-s intotdeauna tampita si nebuna, am si eu un suflet...etc.
Am zis de la inceput ca mesajul va fi lipsit de "diplomatie", dar speram ca felul aiurit in care a fost scris va arata clar ca nu am avut intentia de a fi rautacioasa cu nimeni, nu m-am adresat nimanui si nici nu am spus nimanui ca e mai putin mama, sau mai putin experimentata decat mine.
A fost un mesaj menit sa destinda, sa trasmita o parte din experienta mea, etc.
Si daca traiti cu impresia ca eu sunt zen tot timpul, va inselati amarnic, si Profa si carmenella sunt martori cate nopti au pierdut cu piticii mei, si Diana de cate ori am deranjat-o, Mada saraca cred ca e satula de mine, sunisor si anka si ele ma suporta cu stoicism aproape zilnic si lista continua...
Asa ca, da, ma retrag in barlogul si nestiinta mea, acolo nu ma judeca nimeni daca deschid gura.
EDIT: Lista e lunga bre...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
iriss27 spune:
fox este un magazin cu hainute pt copii, eu stiu unul pe la piata obor, spre pantelimon ... au hainute frumusele
in perioada de nereduceri mie mi se par cam scumpe, un tricou era cam 40-50 neredus ... pantalonii cam 60-100 (eu personal nu-mi permit sa iau haine asa de scumpe, mai ales pt 2)
au haine si pt adulti, dar nu m-am uitat la ele, ca momentan sunt pedepsita, pana nu mai slabesc, adio haine 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Tecky spune:
Eu ma inscriu in clubul fetelor care nu reusesc sa tina cura de slabire.
Sotul este in concediu si nu ma pot abtine sa nu mananc ce mananca si el.Ce ma laudam ca slabisem 2 kg intr-o saptamana si acum le-am pus la loc in 2 zile.
dma nu te-am uitat dar vrem sa scrii mai des.Magazinul Fox il gasesti la Unirea la etajul 1 chiar langa scarile rulante si in mall-ul din Baneasa din cate stiu eu.Au articole si pt copii si pt adulti.
anaxena spune:
special pt ileanna
si
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
si am sa o filmez si in seara asta sa vedetzi cat a avansat in 4 zile
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
maitreyi spune:
copilul meu s-a culcat la 8 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
flo1980 spune:
| Citat: |
reteta de baietei : - se monitorizeaza ovulatia si se presteaza FIX in ziua ovulatiei !( poate si 1 zi inainte si 1 zi dupa ) reteta de fetite: - se presteaza NUMAI cu 2-3 zile inainte de ziua ovulatiei si apoi pauza pina trece ovulatia. |
Ete ca la primul prestam in ziua ovulatiei si dupa si la al doilea abia imi trecuse menstra si am prestat fara protectie si ete ca tot baiat iesi!!! Morrrrrrrrrrrr de ciuda

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi copilul meu s-a culcat la 8 ![]() ------- Ana-Maria de iepuras coconas------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Si al meu la fel ca nu prea a dormit azi, a fost un plangacios..
Maria e fenomenalaaaa!
Multumesc muuult pentru intelegere! Ma simt mult mai bine!

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
boticelina spune:
Mada imi cer milioane de scuze, nu am vrut sa spun sub nicio forma ca ai fi needucata sau ceva, te rog sa ma ierti daca asa s-a inteles, am spus doar ca nu gust adresarile cu mey, bai si alte cele. Nu le gust dar nici nu ma deranjeaza, inca odata sper sa nu pleci de aici ca ma amuza teribil stilul tau si iti dau dreptate in multe. Eu va iubesc tare mult pe toate si ne-am adunat aici pe spranceana, imi pare rau de fiecare data cand cineva isi face bagajele si pleaca. Iar sa fiu eu catalizatorul unei astfel de plecari ma dogeste cu totul. Te rog frumos sa ma ierti 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Anka din pacate www.paginiaurii.ro/cauta/cineva_care_munceste.html" target="_blank">ce cauti tu nu se gaseste 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"