Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 21
vias spune:
Maria este CRIMINALA!!!!
fata!
Buuuuun...o sa incerc si eu...reteta pt un bebe...BAIAT!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
ariadnabr spune:
Boti 
erased and forgotten!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ankalaura spune:
SUN - a fost marti treishpe??? Pai de-aia am avut asa o zi "productiva" cu eRCeeS-u'!!!
Noroc cu Yael ca mi-a amintit de vaccin, asa ca ne-am programat si noi pe martea viitoare. Eu am uitat
Nu ca nu s-ar fi vorbit pe aici de vaccinuri 
NARCI - iarna asta ... adica asta de acuma, nu? Care se termina in 6 saptamani? Sau iarna care o sa inceapa in decembrie anu' asta?? Bravo 
GALLY - ou, cat ii vei da la o masa?
ILE
dajteapta lu' mama! Mor de ras cu tine si cu Irlandeza
Aia are hazband mancator de chineji 
TECK - steriletul tau ce fel e? Ala de 500 de lei pasamite e faimosul Mirena. Acuma, steriletele sunt de fo' trei felrui, si mai nou al treilea fel e hormonale cica... 
Eu nu i-am dat Erikai inca galbenus de ou, dar o sa incep saptamana viitoare cred (asta ca ne despart 4 zile, cu fetele...)
RUX - m-ai spart cu sfatul tau catre Iriss
Bre Iris, la asta nu te-ai gandit, hai ca ai Kauflandu' aproape 
DMA 
Ca sa nu te mai simti uitata
da' io stiu ca faceai misto!
Taci si tu cu Foxu ca si eu am auzit prima data de el acusi
Ma rog, acu' cateva zile cand a zis de el Anna, da' am crezut ca e vreunu' de al lor de la Bacau ![]()
ARIADNO na ca ma enervasi [icon cu un pumn in mecla si ochi vanat la Ariadna] Dupa ce ca pe mine nu ma pui in enumeratia ta [din nou icon cu un pumn in mecla], si am si eu o reputatie aicea in casa, cand ma vede familia ca rad ca proasta de lesin in mijlocu canapelei cu laptoapa in brate, stiu si ei.. "Iar vorbesti cu Mada?" Si deci tu nu ma pui in enumeratie, acuma inteleg eu de ce nu le vad / aud pe unele, ca le tii tu de vorba [icon cu pumn in mecla]
Eu am un pitic cu statu' invisible si cu cititu' fara a scrie pe forum. Nene, n-am timp zau, da' am eu o stare de bine cand vad lumea prezenta acolo, in lista, indiferent de statut... Poa' sa fie si idle... Nu tre' sa vorbim tot timpu' ca n-are nimeni timp cre' ca... Da' sa vad eu acolo... De exemplu asa ma enerveaza Carmenela din cauza asta! Tre' sa strigi tare la ea nene ca sa iasa din umbra barlogului ei!
XENOOO - "m-am" ras de am murit ce hal poti sa faci ca maimuta!
Iar Maria m-a topit!!!
BOTI - COOOO-RECT!!!! 
ARIADNO - hai ca pana am citit eu ti-ai spalat pacatele si retrag [iconu' cu pumnu' in mecla]
Am intrat suparata si am iesit razand singura prin casa 
ankalaura spune:
M-am prins si de ce eram cu fundu' in sus frate.... PMS!!! (auziti... P vine de la PRE sau de la POST??)
maitreyi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui flo1980
Si al meu la fel ca nu prea a dormit azi, a fost un plangacios.. Maria e fenomenalaaaa! Multumesc muuult pentru intelegere! Ma simt mult mai bine! ![]() _ Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash! |
flo a mea se culca cel tarziu la 6-6.30
flacau sa se odihneasca si maine sa fie mai putin maraici-------
Ana-Maria
de iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
estrella80 spune:
Mamaaaaa cat ati mai scris!!! Am de recuperat , nu gluma!!
Din pacate, acum nu pot sta foarte mult ca trebuie sa ii dau Mayei sa pape piureul de fructe.
Vreau doar sa urez si eu, cu multa intarziere, dar sper sa imi accepte si in acetse conditii, urarile de bine, un sincer La multi ani!!!!, multa multa sanatate si tot ce iti doresti tu Ileanna.,
Dupa ce citesc din urma, am sa scriu mai multe... dar sa stiti ca sunt aici, nu am plecat nicaieri.![]()
Va pup si va doresc o zi buna!!!