Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
Tecky spune:
Ce se intampla?Nici nu am inceput bine noul an si iar avem discutii?
Mada ce frumos ai descris viata alaturi de printesele tale,mai ca ma faci sa ma apuc si eu de treaba pt bb2.![]()
Flo te cred ca ai momente cand simti ca nu mai poti dar eu am vazut ca esti o luptatoare!
Pica esti o mamica model.Pofta buna la placinta!
ladymina preturile la sterilet variaza:pot costa de la 10 Ron pana la 500Ron.Am o prietena care a dat pe el 500Ron.
Eu i-am dat dr mele 100Ron si mi l-a montat de la ea,acum nu stiu cat costa doar ca ma tine 5 ani.
marimar la mine a functionat reteta.Sotul a lucrat 24 de ore cu 24 chiar in perioada fertila si noi am prestat inainte de perioada si avem o minunatie de fetita.![]()
Fetelor voi dati galbenus de ou la bebei?
Kimmy spune:
Buna seara fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat,dar nu am mai avut vreme azi.Sunt la capitolul trecut,pagina 18...deci mai am ceva de recuperat.
De azi incepem o cura de milschzucker,din motiv de 2 zile de scremut si plans fara rezultat.Am zis sa astept sa nu o ajut cu supo,dar se pare ca e rau.Asa ca fingers crossed,sper sa functioneze.I-am dat si suc de mar,desi nu ma incanta ideea,a si durut-o putin burtica,dar sper sa o ajute.
Timi de 2 zile adoarme fara leganat,uneori singurica
.Aici iar fingers crossed,sa o tina bunul obicei.
In schimb noaptea e nasol,se trezeste des.Cand ziceam ca sunt zombie,am mentionat doar ca mai nou papa de 2 ori/noapte,nu si ca se trezeste uneori din ora-n ora...
E un copil foarte fericit,cuminte(iar
),multumitor de papacios.Si-a descoperit picioarele,si dintr-o data cand am pus-o pe ele,s-a facut ca un tarus.Sta foarte bine,stabil.Nu o tin mult,sa nu oboseasca.
Va las si revin maine!
Pupici,noapte buna 
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ankalaura spune:
Fataaaaaaa mi-ati dat de lucru!!!!
In primul rand azi m-am certat cu "tipa de la cablu" ca ni l-au taiat de ieri cica nu l-am platit pe decembrie, ori eu am platit si ianuarie inca de o saptamana! Cica telefonul si netul l-am platit, si stiu si ei asta, da' cablu' nu. Este prosti, ca telefonu' l-am platit mai tarziu decat pe cablu', da' daca desteapta de la ei care tre' sa mai actualizeze contu' ala al lor o fi in concediu io ce vina am?? Ca sa nu ma ia pe mine cu circuitu' bancar ca stiu mai bine! Si uite asa am facut eu azi doua drumuri cu plozii dupa mine, si scandal din ala "diplomat", si tot n-am rezolvat nimica... 
In al doilea rand, ma intorc, zic sa arunc un ochi, a propos de ce zicea si Cris, ca de ieri urmaream pe aberantele alea la subiectul cu "civilizatia" si mi s-a facut parul maciuca...
N-a ce face nene!
Apoi, ma bag la "gradinite"... Ooooffff, mai bine imi vedeam de treaba...
Incep sa ma intreb, sunt zen sau sunt prea de tot??
Da' am un pitic pe care NIMENI si NIMIC nu o sa mi-l scoata din cap! CALC TOT nene, si chilotii!!!!
Acuma ce sa zic, ca vad ca va apucarati iar de dezbateri.... in astfel de subiecte nu e posibil sa fim toti de acord cu toate... Ma simt cam ca pe vremea cand Eliza mergea deja la gradi, si eram considerata cam "figuranta" ca mi-am dat copilu' la gradi privata in 2004... deh, erau vremuri grele... Si cica ma dau eu mare si dau tuturor lectii despre gradinareala, si tot asa...
Ce conta ca eu n-am aici bunici, frati, matusi?
Ce conta ca o bona costa mai mult ca o gradi privata?
Ce conta ca la stat se inchidea mai devreme decat terminam eu serviciul?
Nu nene, conta doar ca sunt eu figuranta si fac pe desteapta, ba chiar mi-a zis una "ce ma, crezi ca ai bani mai multi ca mine?"
F%^&ck mi-am zis! Astea e duse!
Asa si voi cu cearta voastra... va bateti in banane! 
Beeeyyyy, banana mea e mai galbena!
FLO - asa vine perioada, la Alex.... O sa ii re-placa laptele cu cereale... Eliza la faza cu "nu imi place" in functie de zi. Azi ii place carne, maine nu ii place carne, samd...
Subscriu la treburile casei... Ma bucuram ca mi-am gasit menajera. Ziceam ca am si eu timp mai mult de copii... Te-ai gasit. A disparut nene menajera! ce sa mai zic, nici nu mai caut... Nu vrea romanu sa munceasca bag de seama...
MADA_MXM - tot respectu' nene, si la fel pentru toate mamicile cu doi copii la interval scurt, Iriss si Biri si restu'. Eu stiam ca nu as fi in stare, asa ca am controlat lucrurile, sa nu se "intample".
Pana la urma, experientele sunt unice, si fiecare se potriveste sau nu la un tipar. Pe mine nu m-ai fi vazut cu unu in burta si cu unu de gat! 
PICA
esti o meseriasa ![]()
Ma freaca barbatu la cap. Revin
Ralu79 spune:
Salutare
Sun- multumesc si multumesc. Si eu care speram ca s-a terminat cu puseurile
Ileanna- tu pui intrebari nu ca te faci si mai desteapta, ci ca sa ne verifici pe noi ca tu deja stii
![]()
Cristina- m-am uitat si eu la topicul respectiv, dar am zis ca n-are rost sa ma enervez prea tare
Pupicei tuturor
Ralu
mamica iubitei Miruna Elena
diarux spune:
THE_ANDREEA .....
vreau pisica inapoiiiii!

ELIZA hai sa facem un club cu copii... "nocturni"! Cine se mai baga???
CRIS sa citim...
FLO Cu MICKY am vb pe mess acu cateva zile bune. e f ocupata cu fetele.
MCOCA subscriu cu spalatu si calcatu etc
IRIS da la vreun supermarket? io mai luam de la plus. da dimineatza cand desfac marfa, atunci au cutii. dupa aia le arunca.
ILEANNA pai da, just!![]()
FLO , KIMMY, PICA 

Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
a.cicel spune:
Sun peste o saptamana e. Pe 20. Da' va anunt eu atunci sa ne tineti pumnii.
Ile 
Am vazut toate pozele pepenasilor si sper sa reusesc si sa scriu despre fiecare, asa cum am inceput. Din pacate mi-a cam pierit cheful cand am vazut iarasi fete suparate. Si acum...Mada de irl vrea sa plece de la noi.![]()
pe toata lumea.
ana_a spune:
salut!
iar sunt in urma cu cititul...io nu poci si gata sa stau fiu in ritmul vostru!
mada_mxm inseamna ca eu am uitatttt si imi amintesc doar de cand Stefan bea lapte de vaca si nu-i miroseau biberoanele
Sigur am uitat...e si mult de atunci. Cei drept pe mine m-au enervat plasticurile astea si eu i-am scos biberoanele foarte repede si canile cu cioc erau numai pentru apa/ceai iar laptele doar din cana obijnuita de portelan...
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam

dma2007 spune:
duamna sun tu chiar nu uiti pe nimeni!!!!!!!!!!
pe restul fetelor sunt suparata ... m-ati uitat...
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png
dma2007 spune:
am glumit nu dati cu pietre
ile la multi ani cu intaziere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
duamna irlandezia fi antena: pai bre tu ai kinte sa asculti ce parere au unili duamne??????????????veziti draga de treaba! gura satului n-o astupa nici pamantul!!!!!!!!!!
tu scrii, cui nu-i convine sa te pupe...asta e vb mea
iriss ce magazin e asta fox?
http://b1.lilypie.com/M20sp3.png