Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
narcisa.s spune:
Aridno...STAI CA AM RAMAS FARA CUVINTE...REVIN
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
pica1 spune:
Vroiam sa va zic ca am initiat de citeva saptamini campania "O poza pe zi". Ce inseamna asta: ii fac lui Sebi poze in fiecare zi cu telefonul si aleg una dintre ele si i-o trimit pe mail lui ta-su, sora-mii, nepoatei mele, cumnatei mele si unei prietene. Ce-i drept telefonul imi permite sa fac lucrul asta cu usurinta, caci altfel nu ma vad pe mine dand jos in fiecare zi poze de pe aparat....
ladymina77 spune:
Seara buna si de la noi.
Bujo,nici noi nu prea le avem cu fructele.Ne chinuim cu mare tam tam sa mancam un mar sau banana sau un pic de para.In schimb ne place capitolul legume de orice fel.
Pe noi ne-au invadat si mucii de aseara.Azi a vomat de 2 ori cand i-am dat siropul de tuse.Nu are febra dar tuseste ziua ca un magarus si parca nu-mi mai dau seama daca e seaca sau productiva.Zici ca-s batuta`n cap.Oricum maine sun la medic sa o duc la verificat sa stau linistita.
Fetele care si-au pus sterilet cam care-s preturile la obiect+consultatia?Trebuie sa merg si eu sapt viitoare si sa stiu la c sa ma astept.
Xena,Maria e totala!
Ioana,dulce foc vorbareata!
Alexandra,frumusica in zapada!
Sofia e cel mai delicat bebelus pe care l-am vazut eu :)
Cristina,mai pune o poza,doua noi cu bebe Mihaita!
Camy,arunca si in mine cu niste dulciuri desi am zis ca nu ma mai ating de ele ![]()
Cika fac pe leg-magic de vreo 4 zile,sper sa ma si tina sportul asta.
O seara faina sa aveti~
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
vias spune:
Pica...eu nu cumpar dulciuri..dar cumpara barbatu-meu 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
SunSmile spune:
Mada si zi vrei chinezu, huh? Ti l-as trimite in seara asta, asa ma grabesc sa scap de el!:)
Vio te putem ajuta cu ceva, un sfat, orice? Sa treaca toate cu bine, va doresc!
Andreutza spor la invatat! Si saru'mana. Cand e recursul?
Narcisu da, spre deosebire de acum aprox 7 luni, acum macar in scris, exista varianta improbabila dar exista cumva. Si oricum, pana la mijlocul lui 2010 nu vreau eu sa aud de o sarcina, am multe altele de facut!
Care va fi primul bebe mergator, stim deja. Sunt curioasa cine va fi si prima graviduta! Poate Camy!
Turtu bre, parca ziceai 28/29. Acu e 29/30.:) Probabil pe 29, ca se regaseste in ambele mesaje!:)
Iris imi pare rau, nu am nici un soi de cutie!
Eliza pai fructele si legumele cu seminte sunt de evitat pana spre 1 an incolo. Dovlecelul, rosia, banana de ex, trebuie curatate foarte bine. Ou nu are voie pana la 1 an. Pestele e in cumpana, oricum ar fi, decizia o luam dupa 10 luni. Carnita cu maaaxima prudenta din cauza proteinelor, o sa vedem cum/daca o accepta. Ficatelul si el cu prudenta. Cam asta. Dar uite, poate sa fie alergic la un banal mar, cum a facut Thea ieri. E pe testate, cu grija, cate putin. De mancat le va manca pe toate la un moment dat, insa acum trebuie cugetare. Are toata viata in fata pt experimente!
Flo uuuuf, fruntea sus! E bine sa-ti mai versi naduful, aici te intelegem toate! Or sa vina si vremuri mai lejere!
Andreea succes la intepat bulanelul! Sa veniti cu vesti bune!
Pica esti hazlie! Mai, cred ca ai vrut sa zici infanrix hexa, nu penta, nuu?
Mai, mie mi se pare ok ce s-a intamplat astazi! A fost un schimb constructiv, din care fiecare a inteles si a luat ce i s-a parut util. Uite, de exemplu, eu cu Boti avem idei diametral opuse in ceea ce priveste diversificarea si totusi nu-mi aduc aminte sa ne fi jignit sau batut cu pumnul in piept ca avem dreptatea absoluta in mana! Cu limbajul, eheheee, draga mea, nici mie nu-mi plac multe dezacorduri, greseli uriase, neclaritati, mesaje de-a valma...siiiii? ce sa fac? citesc, observ, zic ntzzz si trec mai departe. Asa si cu mey, bey si alte cele, pe care si eu le mai folosesc, just for fun!![]()
A fost marti 13 azi! Hihi!
Mai, Thea asta a mea se uita in ochii mei si spune "neu-neu". Eu ii zic ma-ma, ea nimic, cu o fata sfidatoare neu-neu. Si numai mie! E clar ca este ceva legat de mine...sper ca nu asa zice ea mama!![]()
Ahh, astazi i-am inteles pe cei care intra in sevraj, zau. Urcam scarile cu maimuta grasa in brate si simteam ca mor daca nu mananc ceva dulce, imi era raaaauuu. Am ajuns in casa, am dezbracat-o, am luat repede 3 caramele si mi-am luat glicemia: 67! Hahahaha, cred ca ma paste un diabet daca o tin tot asa!:)
Ma intorc la oile mele. Sunt singurica in seara asta, tati e la bere cu baietii! Asa ca partyyy nene!:)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
narcisa.s spune:
Camy...ca vroiam sa scriu de ceva zile.Mie mi-a recomandat dr Leite cam doi ani intre nasterea lui Anais si conceperea celuilalt bb.Tocmai pentru ca nu stie exact cum s-a vindecat in interior operatia. Noi oricum, daca ne ajuta Dumnezeu, vrem sa incercam in iarna asta mai un bb
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
marimar spune:
Pentru cine doreste ( Turtu...):
reteta de baietei :
- se monitorizeaza ovulatia si se presteaza FIX in ziua ovulatiei !( poate si 1 zi inainte si 1 zi dupa ) ![]()
reteta de fetite:
- se presteaza NUMAI cu 2-3 zile inainte de ziua ovulatiei si apoi pauza pina trece ovulatia.
Camy, sa vina in curind soarele si pe strada ta ! 
-------
mamica fericita de M(06/02/2000), R( 02/10/2004) si MV 02/08/2008
si iremediabil indragostita de Noua Zeelanda
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
pica1 spune:
Sun intardevar am vrut sa spun infanrix hexa. Vrei sa iti dau din gusturile mele ca sa nu ai probleme cu glicemia? La mine cind ii zic lui barbati-miu "adu-mi si mie ceva bun" inseamna o placinta cu branza sarata ![]()
.
Apropos, imbrac copilul si plec dupa placinta.
gallyb spune:
Buna seara tuturor!
Azi am facut vaccinul: Pentaxim si Engerix, am plans nitel la fiecare intepatura, in rest dna dr. a zis sa ma inarmez cu multa rabdare ca e foarte vioaie Xenia, a facut si ceva demonstratii pe acolo de radeau toti.
Putem incepe cu ou (2 ori/sapt), ficatel, ulei de masline, unt, iaurtel(peste vreo 2 sapt.). Fructe toate in afara de kiwi.
Avem 6900g si 65 cm.Suntem mai scurtute, dar nici noi nu suntem inalti.asa ca e bine.
Ne-a marit doza la Vigantol: 4 pic/zi pe motivul fontanelei mai mari.
In rest suntem bine, sanatoase.
Vad ca au trecut sarbatorile si iar a inceput lumea sa se supere pe aici, pacat...a fost operioada frumoasa.
PICA si noi avem anouri gingivale de pe la 3 luni, eu sunt foarte multumita de ele, Xeniei ii plac, alte jucarii pt dentitie nu am luat pt ca astea sunt exceptional de bune. Eu le-am luat din Carrefour, in jur de 24 de lei. Sunt chiar eficiente.
Va dorim o zi buna fara certuri.
Xenia (9.07.2008)
ileanna spune:
moni nu o lua mot a mot pe Irlandezia.
Ea are UN STIL. Si asta e stilul ei
.
Ce e cu tine? Ce face Luca de te stoarce? Si mie mi se apleaca cateodata dar ... ma gandesc ca toate astea trec si o sa imi fie asa de dor de el - cum este acum! De exemplu zilele trecute m-au sunat cei de la servici, sa trec pe acolo la sf lunii. Se pare ca a aparut nevoia de mine. Nu urgenta, probabil ceva de genul peste 3 - 4 luni dar crede-ma ca m-a luat plansul si spaima, de parca cineva ar vrea sa-mi ia copilul.
jjovana ne bucuram sa te mai vedem 
Anna ... nah, welcome in clubul cazaturilor. Si sa dai cat mai rar prin el.
Vio de Tm ce s-a intamplat?? Mai varsa si tu aici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui a.cicel Nici eu nu ma stresez foarte tare si las lucrurile sa curga de la sine, fara a le forta. Si, parerea mea, asa e cel mai bine. Ca altfel, apar tot felul de intrebari la care uneori nici nu gasim raspuns si atunci stres, nervi..care chiar nu isi au locul alaturi de un copil care are nevoie de noi. |
Foarte frumos spus.
serbanica nu ne suparam, ne bucuram cand povestesti mai mult din experienta ta.
dana sper sa iasa ok radiografia, nici nu imi imaginez cat de greu trebuie sa fie sa stea numai la orizontala.
dr_anca mi-ai amintit de calcat ... Eu nu am calcat niciodata vreo hainuta de a copilului. Asa am crezut eu - ca asta e ceva exagerat, si sa recunosc sunt si o mega-lenesa. Nu ma apuca niciodata harnicia asha ... de placere ci numai de nevoie. Da' nevoie din aia stricta, nu asha oricum. Pana si eu cam renuntasem la camasi la servici din cauza de calcat. Trecusem complet la bluzite care nu se calca.
Cat despre fiert apa de baie ... ufff, noroc ca nu am auzit niciodata de asa ceva. Cred ca sigur ma apucam si dadeam in benga.
boti tu esti alta din clubul celor pe care LE URASC!!! Pe tine in principal te urasc pt ca stai in barlog si postezi 1 data pe luna. Si apoi ma urasc pe mine pt ca mi se pare asha de reconfortant si misto stilul tau incat ajung sa ii duc dorul. Nah! (si coloc... alea de care zici tu ... fata da' ce limbaj ai ... nu stiu zau ce munca faci tu de esti asa de elevata, zau).
De pisici ... hm. Nu stiu daca copilu' meu poate asocia vreun cuvant cu ceva. Pot sa bag MANA IN FOC pentru cuvantul "pisica". Deci nici nu mai e nevoie sa o vada la propriu. E suficient sa zic io "pisica" si copilu' incepe sa chiuie!!!! Imi aduce aminte de o catzelusa pe care am avut-o si careia era suficient sa-i zic "pisssica" sau "mussssca" (cu insistenta pe ssss) si o lua din loc instant cautand respectivele dihanii.
Bine ... am carul de rubedenii care se uita oripilate la mine din mai multe motive:
- copilul convietuieste cu 2 pisici
- a inceput diversificarea la 6 luni
- mananca la borcanel
- ma-sa nu vrea sa il puna intre perne pana cand nu demonstreaza el ca poate sta macar 1 min singur
Si cred ca asta este doar un inceput timid al unei mari epopei.
Vicky maaaare dreptate ai!! Si eu ma scremeam sa scot un mesaj de acelasi tip. Si ma intrebam io cum sa fac ca de data asta sa conving. Eu nu inteleg nene de ce trebuie sa ne suparam. Este atat de clar ca treaba se poate face in n'shpe mii de feluri si copiii sunt ok. Dupa parerea mea, vina cea mai mare o poarta nu mamicile care se apuca sa strige tare tare ca "e bine in X fel" ci alea care nu fac asha si se simt atacate si sar de fund in sus. Hm, si mai e clar un lucru: ca e plin de mamici cu personalitate aici
. Hai mai fetelor ca toate suntem mega destepte!!! Io de ex ma consider cea mai dajteapta din zona!!! Nu ma face pe mine nici soacra-mea, nici bunica-mea, nici bona care a crescut 1.000 de copiii si se uita O-RI-PI-LA-TA cata sigurantza pot avea io cu afurisita mea de carte (saraca nu stie ca nu am nici macar bunul simt sa citesc cartea ci e si mai rau: e vb de internet) si nici vreo mamica relaxata de aici care are 3- 5 copii. NAH!!!! Si daca cumva vreuna din fete incearca sa-mi dea de inteles ca nu is cea mai dajteapta ... nu pot decat sa ma simt provocata sa devin si mai dajteapta!!
Si nu inseamna ca daca is mega-dajteapta nu trebe sa pun aici intrebari stupide. Scopul lor este ... cum v-am mai spus ... sa ma fac si mai dajteapta.
Pfuaii ca am luat-o rau.
Rux mi-a placut poezica. Esti obraznica si necivilizata ca de obicei. Nah, noi te-am crescut asa

flo ... te inteleg si zau daca am ce remediu sa-ti dau. Poate doar sa versi aici. Si sa vina vara sa stam la barfe prin parc ... Nu stiu zau. E frumos si greu.
Hai ca trimit asta si ma mai uit io.
Ca daca ma incapatzanez ... se face maine.