Pepenasi de iulie-august 2008 (70)
Raspunsuri - Pagina 17
pica1 spune:
Flo hai ca poti sa te descurci tu. Stiu ca este dea dreptul plictisitor cu fa de mincarre, da de mincare spala, calca, cumparaturi...dar daca le iei mai in gluma poate te inveselesti. Eu o astept ca pe piinea calda pe tanti de imi face mie curat prin casa, nu mi-a mai venit de mai bine de 2 luni, iar eu cred ca o sa explodez. Cind termin de facut curat sus trebuie sa ma apuc la parter, si o iau de la capat si ca sa nu imi ies din mina trebuie sa spal si terasele si balcoanele, dar stii ce mai bine ma relaxez...ma mai trezesc dimineata ca astazi de exemplu si mai calc cite ceva, mai incep sa fac niste chiftele pe care le termin probabil miine...s.a.m.d.
Ziceam saptamina trecuta sau acum 2 saptamini ca inca in romania se angajaza si cineva ma intreba unde. Uite aici.
SEBASTIAN (31.07.08)
ariadnabr spune:
Va informez cu politete si limbaj elegant si adecvat, ca m-am autosters de pe lista de pepenasi. Va rog frumos sa nu imi scrieti nimic. Mesajele mele se pare ca deranjeaza mereu pe cineva prin stil sau continut, asa ca, ma retrag. Va doresc toate cele bune.
La revedere, sa cresteti mari si frumosi!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
bujo spune:
Saliu gagix.
Noi din lac in putz. Azi dimineata avea febra. Acu nu m-am panicat ca pt raceli m-am documentat, pt cazaturi nu
Am fost la dr si are rosu in gat. Antitermice si antibiotice evident (pe care inca nu i le-am dat, sa vedem cum evolueaza). Este cam molcut si geme si crek o sa faca si ceva muci. Il urmaresc.
Cu papa nu avansam cine stie ce. Nu ii plac fructele daca va vine sa credeti. Nu le vrea nici crude nici coapte, dupa 2 guri fortate icneste, se scutura si inchide ciocu for good. In schimb e mai ibnisor cu legumele, depinde cum are chef. Introducem si carnita in curand.
Fug la pui, poate am timp sa revin.
bujo mami de Filip
vias spune:
buuuuun...am ajuns acasa..si am dat navala in punga de dulciuri..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
pica1 spune:
Am gasit o solutie partiala la bagatul degetelor in gura, care au urmat suzetei pe care nu o mai vrem. Am cumparat niste www.nuk.fr/fr/produit-nuk-2-anneaux-massage-34.html" target="_blank">anouri gingivale de la nuk pe care le prind cu un jnur de suzeta de la bebeconfort luat din cora care este suficient de cuprinzator. Prind anoul de bluza lui Sebi ca pe suzeta ca sa nu ii cada pe jos iar el il ia si il baga in gura si il baleste cit vrea.
SEBASTIAN (31.07.08)
maitreyi spune:
am fost cu bebe azi la analize. i-a luat sange din degetel cu un pistolas. cand a intepat-o a incnit putin, s-a uitat la mine sa vadadaca am vazut ce a patit, eu m-am facut ca nu vad asaca nici ea nu a mai dat importanta
a iesit ca e nitel anemica si putin crescute si eozinofilele. vineri mergem la dr sa vedem cum facem cu fierul. de maine bagam si noi carnita ![]()
pup fetele bosumflate, vesele, ocupate, etc 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
mcoca spune:
mai Flo, cata dreptate ai. Eu am un maldar urias de rufe, unu la fel de haine de spalat, dar nu am pofta si basta.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
pica1 spune:
Mai Camy, sa iti spun eu cum se face sa eviti data viitoare: nu le mai cumperi
. Asta stiu de la barbati-miu care roade toate dulciurile pe care le cumpar sa le am in casa pentru nepoata-mia.
Ariadna revino-ti in fire si gindeste de 2 ori inainte de a lua o decizie. Te rog pune zimbetul pe buze si ridica capul sus. Ti-ai spus parerea, buna rea, cum o fi. Eu una sunt constienta ca nu pot fi pe placul toturor si nici nu incerc sa fiu. Iar aia cu va rog frumos sa nu imi scrieti nimic o sa se intample cind o zbura porcul. Ia fii tu eleganta si cu un limbaj adecvat tie mai zi cite ceva din experienta ta de mama de 2 fete si nevasta de o bucata irlandez care maninca chinezi...
SEBASTIAN (31.07.08)
maitreyi spune:
iris in ikea au cutii mari ![]()
ariadno n-ai mai tras de mult aer adanc in piept, huh? se vede 
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008