Pepenasi de iulie-august 2008 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Neatza!

Gagici chill, Mada n-a vrut sa jigneasca pe nimeni ci a zis ceea ce si noi am descoperit la al doilea copil ca tre sa fim mai relaxate ca nu e nici un capat de tara. Asa ca zen ca Turtu.
Acu sa zic si eu ce ma doare bine din experienta mea:
Iriss n-am nimic cu tine da la mine de ex, si nu cred ca numai copii mei sa fie exceptia de la regula, se intampla altfel cu doi copii:

- pentru ca ti se rupe inima cand sunt amandoi raciti

asta e valabila si la 1 sg copil si la 2

- pentru ca mereu ai senzatia ca daca te ocupi de unul, il neglijezi pe celalalt (fie chiar ca ii schimbi pampersul)

oi fi eu altfel da nu ma simt chiar asa de vinovata bine e greu nu e usor sa te imparti da eu fac in asa fel incat sa facem lucrurile impreuna cu amandoua deodata, well na pe rand da sa fie amandoua acolo

- pentru ca nu pot dormi in aceeasi camera noaptea (cel putin pana nu doarme bb2 toata noaptea)

again nu cred ca asta e o regula la mine Ami se trezeste o data pe noapte la 3-4 sa pape si apoi abia dim la 7 si cand se trezesc amandoua si dorm bine, adik bebe plange eu merg la ea fac laptele daca Ari se trezeste cumva ma intreaba de milk ii spun ca nu e inca ora ei de milk e inca noapte si tre sa doarma si se culca la loc, plus ca stiu multe mamici si de aici de la noi care din prima zi i-au culcat impreuna in aceeasi camera

- pt ca toate regulile pe care le aplica la bb1 se duc naibii si de instaureaza anarhia

nu cred ca e asa deloc la noi bb2 a trebuit sa se adapteze la familie nu noi la bb2 deci toate regulile sunt in place si dovada ca s-a adaptat bine ca si-a facut programul dupa sora ei mai mare

- pt ca e f greu cand vor amandoi sa manance ...

eu le dau la amandoua deodata, ca am inceput si noi diversificarea ca nu s emai putea si dim pe la 9 9 si ceva papa impreuna cereale/fructe si apoi sera ape la 4 jumate -5 iar papa impreuna cina cum ar veni adik arianna apapa cina si bebe papa legumele, le pun pe amandoua in scaunele lor doua castroane si o lingura la una o lingura la alta si terminam cam o data si daca ari papa ceva gen finer foods e si mai bine ca papa sg si eu ma ocup numai de bebe dar langa ea adik papa impreuna

- pt ca ii adorm destul de greu seara

da poate fi tricky da nu e imposibil ami s-a dat dupa ari si doarme seara de la 7 asa ca mergem sus le schimb pe rand pe fiecare stau una langa alta aliniate la schimbat apoi pe ari o pun in pat si ii dau bibele si apoi eu o pun pe bebe in pat si ii dau eu bibele lumina stinsa canmd termina bebe bibele merg si o pupicesc pe ari iau bibele gol de la ea si gata nani gagicile

- pt ca e greu in parc sa mergi cu amandoi

asta da e greu cand merg amandoi si fug amandoi dar si asta se poate face nu e imposibil

- pt ca e greu sa ii scoti din cada pe amandoi o data si sa le dai aceasi atentie

aici again se face pe rand adik eu fac asa le duc pe amandoua sus o dezbrac pe ari o las la pampers pregatesc toate pt baie sa fie la indemana si o bag pe bebe in cada ii fac baitza ari ma ajuta adik ii zic da-mi buretele da-mi aia se simte utila si ii place apoi mergem si ma ajuta sa-l creia o pauzasc pe bebe si etc apoi bebe sta cuminte in patutz si se joaca cu jucariile cat ii fac rapid baie lui ari o imbrac o pun in pat ii dau bibe si apoi ma duc la bebe da uneori bebe plange sau ari nu e cooperanta dar e ok se poate si asta cand is sg ca daca e si flo deja e floare la ureche el spala pe bebe eu o pregatecs pe ari o ia pe ari mil aduce pe bebe eu creia o pauzasc bebe etc o pun in pat ii dau lapte flo o imbraca pe ari ii da laptele si gata

- pt ca e greu ca atunci cand ii dau sa suga lui Dav, sa o tin si pe Yvo in carca (dar asta e modul ei de a cere atentie)

asta da e greu intredevar dar asta este nu ai ce s afaci sunt momente cand unul dintre ei are nevoie de mai multa atentie da cu grija si cu explicatii se rezolva si asta

si eu am avut multe temeri legat de bb2 si uite ca nu e asa greu si complicat si e chiar fun de ex cu baia sau cu pusul la nani ne gadilim radem ne stropim cu apa bebitza mica rade si ea de rasul nostru se distreaza deci poate fi chiar fun cand papa la fel radem mai ne strambam ne jucam totul poate fi fun

Asa si cum ziceam ne-am apucat si noi de papa incercam legumele si fructele plus dim cereale si pana acuma e totul ok am papat morcov, cartof, banana si cereale simple de orez si cu banana si toate sunt un succes. vedem de acuma incolo ce si cum, bine nu papa imens de mult eu fac putin ca stiu ca nu papa mult si de obicei fac doua portii ca ii dau doua zile acelasi lucru si apoi bagam urm leguma si cand o sa pape bine cele doua mese o sa bagam si niste supa crema la pranz cama sta e planul da vedem cum se comporta si bebitza.
Asa si de bibe ca ziceam ca eu le sterlizez sa nu miroasa, da le sterlizez sa nu miroasa ca la ari dupa 1 an nu am mai sterlizat ci numai le-am spalat cu apa fierbinte si cu fairy si incet incet tot au prins miros desi le schimb des si tetinele si bibele asa ca acuma am zis ca pana nu trecem la laptele de vaca eu tot le sterlizez ca a lui ari in care bea lapte de vaca nu miroase si le spal la fel si da si eu le pun cu apa calda si cu tetina in jos pana reusesc sa le spal ca nu apuc sa le spal pe loc da tot miroase.

Fug la printese si la ceaiul meu ca ma chinui sa fiu mai healthy.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mada, ma bucur ca ai imaprtasit cu noi experientele tale de mamica de2 copilasi. Eu nu am zis ca e imposibil, doar ca sunt momente mai grele, concluzia mea a fost ca oricat de greu ar fi merita si chiar mai multi copii. Eu personal mi-as dori 3, dar momentan nu mai am nervi si rabdare sa imi mai fac griji pt inca unul.
La tine s-au aplicat destul de usor regulile, la noi Yvo a schimbat complet totul de cand a venit Dav, de fapt cred ca de cand a stat la bunici si dormea cu ei in pat, era rasfatul in floare.
A mea e destul de sclifosita la mancare si inainte o mai tineam de vorba, reuseam (uneori ) sa o conving sa manance mai mult, dar acum nu mai am acelasi timp si aceeasi rabdare.
Prima noapte cu amandoi intr-o camera a fost cosmar pt mine, nu am dormit vreo 4 ore ... Dav se mai scoala de 2 ori pe noapte sa suga. S-a sculat el, s-a trezit si ea, a vrut la noi in pat, s-a chinuit vreo ora pana a adormit, am dus-o la ea in pat, am atipit putin, s-a trezit iar Dav ...
Nu stiu unde gresesc, m-am intrebat de multe ori. Inainte de Dav ea avea reguli f bine definite, pe care le respectam intocmai. Dormea in patutul ei, manca singurica, eu mancam langa ea, acum vrea mereu la noi in pat. Asta ma omoara, pt ca doarme si f agitat, se perpeleste intruna, eu sunt obosita moarta de cand ii am pe amandoi acasa.

De o saptamana sunt amandoi raciti cobza. David afost f rau azi-noapte a tusit ore in sir, a adormit numai la mine in brate, am scos mucii din nas de cateva ori, a fost greu sa suga pt ca avea si nasul infundat. Drept pentru care eu am acum sanii fff plini si am facut si un nodul la unul.

In alta ordine de idei, vreau sa trimit un premergator la Oradea si am nevoie de o cutie de carton 80*70*20. Am sunat la vreo 5 oficii postale, la vreo 10 firme de curier. Nu au dom'le cutii. Ajutati-ma si pe mine, aveti vreuna o cutie asa de mare? de la vreun tv, monitor, premergator ... habar n-am ce poate fi asa de mare.

Noi am sistat orice diversificare din cauza de raceala si eram extrem de inantata ca manca jumatate de mar la o masa, incepusem si supica, dar ma rog ... acum avem altele pe cal. Tuseste si are muci, mai dar tuseste nu gluma, o ora incontinuu.

Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Hallo fetele!
In primul rand Madalina (Irl) super tare.
Sun,esti o dulce,ca de obicei .
Andreea,multu' de aprecieri.Si tu ai 2 printese blonde bestiale.Na,ca nu sunt singura cu 2 copii galbeni( si sotul negru, in comparatie cu ei bineinteles)

Multumesc mult de raspunsuri la intrebarile mele.DAr tot nu-mi place leganatul ala.Diseara chipurile trebuie sa merem la vaccin si am sa intreb dr.Iar cu hidratarea,hm,nu stiu cum o scot la capat,vad eu.
Si apropo de cereale si piticul castigat de pe forum,lui Casian i plac la nebunie,f frumos le mananca,dar eu ii dau cam o data la 1-2 sapt,ca mi-e frica ca e prea grasun.
Si eu am mutat copiii in aceeasi camera de la Craciun (ca nu aveam loc si de brad in cam noastra) si e ok.Doar ca trebuie sa ne mutam curand,fiind dif de varsta atat de mare si Theo din toamna intra la scoala,nu mai pot sta amandoi.
Vaaaai,am avut o revelatie:sunt o intretinuta.Brrrr!Nu iau bani de nicaieri,nasol moment.

PS.Anka,pe unde esti?

la toata lumea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello

Am citit tot, dar in capul meu e o mare varza, ca ma chinui de la 11 si David a inceput cu plansete dis de dimineata...

Cauza? nu stiu exact....nu prea mai am lapte si el adora sa suga si sa adoarma la san

Acum dimineata (la 6) ii suge pe amandoi si masa urmatoare de la 8.30-9.00 i-am facut formula. A tras 20 ml si s-a pus pe plans, am incercat iar, degeaba....l-am pus la san si a mai supt putin, cat a gasit...

Si a tinut-o intr-un miorlait pana mai adineauri cand a adormit.

Ariadna mie mi-a placut cum ai scris, ai stilul tau!

Cuscra fenomenala Maria, eu cred ca peste o luna deja merge singurica in picioare! Bravo pentru cea mai tare pepenasha

Vazut si papacioasa lui Sun care da de mancare frigiderului! Daca ar fi catelul cred ca i-ar da si lui o portie

Eu la Alex i-am fiert apa pentru baitza o luna!!! Fierbeam mai multa si zilele urmatoare doar o incalzeam. Era pe balcon stoc de sticle de 5 L. Mai adaugam si ierburi ca de, asa ne zise-se doctora
Il tineam cu caciulitza ca era chel si aveam 2 ulii pe cap (mama si soacra) care ma drogau cu sfaturi

La David sunt muuult mai relaxata dar muuuuuuult mai stresata din cauza ca mai vreau sa fac si ceva pentru mine, adica sa merg sa ma tund, sa ma epilez, sa imi fac manichiura, sa ma plimp de voie prin magazine...etc....etc.....

La cat de stresata sunt ar trebui sa am 40 kg nu 60 ca acum, dar ale naibii nu vrea nici una sa plece

Dimineata cand ma trezesc (ma trezeste al mic) dupa ce papa nu stiu de ce sa ma apuc mai repede: sa strng rufele de pe sarma, sa bbag altele la spalat, sa spal vasele, sa fac ordine prin casa, sa calc, sa fac mancare (daca nu am) sau sa ma spal si sa mananc si eu? Nu mai zic ca trebuie sa manance si Alex, sa-i schimb pe amandoi la pampers, sa le dau vitaminele...

Ce ma fac cu Alex ca dimineata ii puneam in mana un bibe cu lapte si de o saptamana nu mai vrea deloc, nici cu cacao, nici cu cereale, nici simplu Am facut orez cu lapte aseara si i-am dat, a inceput sa planga, ca nu vrea, ca nu-i place, ca varsa....pe langa mieunelile lui David. Imi venea sa Cum sa fiu calma cand nici nu ma spalasem pe fata si deja ei erau si nemancati, si neschimbati????
Ii iubesc foarte mult, dar uneori vreau sa respir, am zile cand totul merge ca pe roate, iar uneori imi vine sa urlu!!! Eu am grija la tot si toate. Rutina asta ma omoara! In fiecare saptamana spalat in fiecare zi, aspirat , spalat pe jos de 2-3 ori, facut mancare pentru noi, pentru bebe, pentru sclifositul mic....ma intreb cat mai rezist?

Offf vars si eu amarul la voi, am zis de multe ori ca nu mai scriu, e nevoie de timp, dar numai asa simt si eu ca ma asculta cineva, ca mai trece cineva prin ce trec si eu, asa ma mai relaxez.....

Important este ca traim, ca suntem sanatosi, ca putem vedea, putem merge, si muuuulte alte lucruri!

Crestem noi mari!

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Citat:
citat din mesajul lui diarux

repet, nu e obligatoriu sa fim de acord cu ce se discuta aici, doar sa citim ce mai fac si altii. punct.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Subscriu.

Anaxena,si fiica-mea a stat in [premergator doar 2 luni,pe urma a vrut mai mult.Si a mers la 9 luni si o sapt.Ea isi dadea drumul singura de zapacita,si pleca fara frica,doar ca nu stia sa se opreasca .De-a busilea nu a mers niciodata in schimb.Acum abia,dar nu se pune
Ruxi,si eu am motan( persan),care o sg data a ridicat labuta spre Casian,din gelozie,ca Luci l-a luat pe bb in brate in loc sa-l mangaie pe el.In rest nu sta langa copil.L-am adus in casa cand avea Theo 8 luni,saracu' stie ce poate face un copil,ca il epila fiica-mea fara anestezie pe spate si el nu zicea nimic.Prefera sa stea ziua sub pat si se ferea din calea ei,si mancatul si alte treburi le facea noaptea.Si noi am stat tot intr-o garsoniera pana acum 2 ani.Acum o iubeste ,se cere ziua in camera ei,o cauta disperat daca nu e acasa.E simpatic.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

mada din anglia, tu faci sa para totul atita de simplu, norocul lui barbac'meu ca n-am inca ciclu, c-altfel saream sa-l facem deseara pe bebe2 Mersi si de sfaturile cu borcanelele, am retinut ce-ai zis
Eu tocmai din cauza de inceput job n-o sa stau toata ziua la bucatareala, asa ca o sa fac un mix de borcanele si mincare gatita.

flo, tecky, nu stiam c-o sa fiu asa de aproape de-o companie selecta

Fetelor care vreti sa veniti la intilnire, cred ca-i mai bine sa discutati intre voi si sa decideti care-i locul al mai bun de intilnit, ca, dupa cum spuneam, io n-am ecsperienta in ale bucurestiului. Io viu oriunde, cita vreme nu tre' sa fac nspe ore dus si nspe ore intors. Iar de data de intilnire tot asa, facem cum vreti voi cita vreme e pe 29 sau 30 ian

marimar, apropo de new zeeland, si eu sint mare admiratoare, e visul vietii mele sa ajung incolo odata, il bat la cap pe-al meu sot sa mergem la iarna cu Mara incolo si sa stam macar vreo 6 saptamini, dar el ma pune s-aleg intre bebe2 si vacanta-n new zeeland, cica nu vrea sa ma care pregnanta peste mari si tari

vio, imi pare rau s-aud c-aveti probleme, io sper sa le rezolvati
vio29, esti mortala cu povestea cu dintii, ce precoce-i micuta ta. M-ai pus pe ginduri si-am controlat-o si eu pe mara la gingie, i se vede un punctisor alb, vai de tzitzile mele.
boti, scrii rar, da' bine, m-ai distrat cu mesajul tau.

Si ca veni vorba ce mame relaxate si zen sintem (moni, sa nu ma crezi, in primele 2 luni eram in culmea depresiei cind cupchilul urla non-stop si restul fetelor de pe forum aveau vreme berechet de scris cu copchii cuminti pe linga ele), anyway, cum ziceam, io-am scos-o pe Mara afara de la 2 zile de viata, o scot zilnic in continuare, indiferent de vreme si temperatura, si mai ales, indiferent daca urla sau nu, nu sterilizez nimic ca-s in continuare pe tzitzi, mai dau vreun jet de apa pe jucarele cind mi-aduc aminte, n-am spalat copilul cu ceai de musetel, n-am fiert apa, n-am pus Marei caciula-n cap in casa, n-am calcat decit inainte de nastere hainele fetei, tin 21-22 de grade temperatura in casa si nu mai mult, in schimb mi-am achizitionat biberoane de sticla pentru cind o fi sa folosesc biberoane si am de gind sa cumpar si sa pregatesc pe cit posibil mincare bio pentru Mara.
Si-asta pentru ca eu consider ca asa e cel mai bine pentru ea, de fapt si noi incercam sa cumparam mincare bio pentru noi, asa c-ar fi culmea sa-i dau fetii mincare ne-bio numa' ca sa m-arat ca mi-s relaxata.
Evident ca toate polologhiile pe care le facem nu folosesc decit s-aratam diversitatea de care ne bucuram, pina la urma fiecare face dupa cum o taie capul si bunul simt.

Cam atit de la noi, io mi-s treaza de la 5 dimineata, ca m-am trezit devreme ca sa lucrez in liniste dimineata cit timp Mara doarme, asa ca acuma mi-s varza si ma duc sa trag un pui de somn linga copil

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Na ziua si de la noiiiiiii...

Boti ma bucur sa te vad (rade ciob de oala sparta ...eu vorbesc, care sunt o prezentza constanta si efervescenta pe acest forum...hehehe).O pup pe Garga

Sunisor, am cititi ce ai scris...Si ce m-a bucurat tare e mesajul referitor la un posibil al doilea bb...Si mie cum imi place sa privesc inainte si nu in urma (decat pentru a analiza si a trage invatamintele necesare), ma bucur ca vorbesti si despre varianta asta.Cum ii spuneai tu la Mada referitor la Ari, poate la al doilea te bagi si tu mai mult in seama la conceptie...

Citesc din urma, da??

Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Hello!
Am intrat sa va salut si sa urez chiar daca cu intarziere La multi ani pt pepenasii sarbatoriti si pt Ileanna.
Din pacate nu am mult timp sa citesc si nu am citit cu atentie ultimele 2 capitole, am citit pe fuga si nu am retinut mare lucru...
Eu sunt prinsa intre ce am de facut pt job, un proiect personal si maraielile lui Filip. Copilul meu se incapataneaza sa se trezeasca din 2 in 2 ore noaptea, nu vrea biberonul, o singura data a papat 60 de ml. Am incercat si varianta lingurita, nu merge nici asta, dar sincer il inteleg si pe copil, eu ii dau HA si are gust tare rau, nici eu nu l-as manca. Cu diversificarea asteptam pana la 6 luni, probabil vom ramane ultimii la capitolul asta...
Sun, daca ai timp te-as ruga sa postezi lista cu alimentele interzise pt Thea, Filip are si el DA.
Moni sa treci peste perioada dificila cu bebe, cum mai merge cura de slabire?
Vio imi pare rau ca treci printr-o perioada mai dificila, te putem ajuta cu ceva?
Scuze, dar e o mare varza in capul meu si am uitat ce vroiam sa mai scriu, revin cand imi gasesc neuronii, cred ca au luat o pauza si ei!!

fetele si pepenasii scumpi!

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...din ciclul " cand nu are omul ce face, cauta pe forum", am dat peste un subiect la " DISCUTII GENERALE", care mi-a ridicat tensiunea pe ziua de azi...

Daca nu aveti ce face citi : ATI AELS CIVILIZATIA PT COPILUL DVS!!!" ...
AM vrut sa scriu de vreo cateva ori la subiectul respectiv, dar sunt niste " tanti"(altfel nu le pot numi) care abia steapta sa arunce cu rosii si m-am gandit sa stau linistita in banca mea...

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Mai stie cineva ceva de Mikycris?

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Nu am plecat si nic nu o sa plec. Nu am cazut in butoiul cu melancolie caci nu imi sta in fire. Am doar o durere de cap care nu imi mai trece. Doctorii au numit-o migrena, eu o numesc durerea cu care traiesc .

Sa incepem cu inceputul:

Am fost la munte in w-e, la ski. Ce-i drept doar simbata si asta pina cind sa se aglomereze, ca sunt comoda si nu imi place sa stau la coada. Tot simbata am ajuns la concluzia ca doctorii sint ori nepriceputi ori nepasatori (asta va povestesc alta data).

Ieri am iesit in parc, am trecut si i-am luat mincare lui Oscar (pisica), am luat vaccinul pt 6 luni (Didi, ca tu intrebai de Infanrix penta, l-am luat de la Helpnet-ul de la Moghioros) si bineinteles ca ne-a prins foamea pe dumuri, drept urmare ne-am luat masa afara...

Sun mie imi place de parintii tai, parca i-as vedea pe ai mei...

Anababy mi-a placut de Ioana vorbareata. Vai si amar ce o sa fie pe capul tau cind o sa inceapa cu "ce e aia si de ce e ailalta?"

Xena am vazut pozele cu Maria in fundul gol care se tine de ta-su ca sa se ridice si cind are timp face curat si pe la scutece

Boti ia scrie tu cartea aia cu retete pt copii ca sa ma inspir si eu. L-am intrebat pe sot cum e cu tabletele grafice (noi nu avem asa ceva), dar mi-a zis ca in principal tabletele grafice se integreaza foarte bine cu mac-urile.

Bujo stai linistita ca nu este chiar asa de fragil. Incearca sa fii tare si sa nu te sperii cind ia cite o tranta ca il sperii si pe el. Eu am patit-o cu nepoata mea care a cazut din patut peste grilaj cind era imbracata cu un sac de dormit iar ia abia putea sa se ridice in picioare tininduse de bare. POti sa incerci sa pui o patira facuta sul in dreptul usii de la balcon si sa pui pe jos o pilota sau ceva mai gros si sa il la si pe Filip sa se joace pe jos.

Ce fac si ce nu fac:
1. Spal biberoanele la masina de spalat vase caci altfel am impresia ca ramine miros de detergent de vase. Am cumparat suficiente cit sa imi ajunga cel putin 2 zile, daca nu dau drumul la masina in fiecare zi.
2. Il scot afar aaproape in fiecare zi si pe orice vreme si asta o fac si pt el ca e bine sa fie scos afara, dar si pt mine ca sa ies din casa.
3. I-am dat numai fructe pina acum si le-a tolerat fara exceptie, drept urmare are o masa inlocuita. Fructele pe care i le-am dat pina acum sunt: mar, para, banana, portocala, mandarina, pepene galben, ananas, morcov, aste cumparate de mine iar din borcanele: fructe de padure, caise, nectarine si nu mai stiu.

4. In casa sta in general fara sosete si e imbracat cum sunt si eu imbracata. Nu i-am pus caciula in casa, iar afara i-am pus cind au fost mai putin de 10 grade.

5. Nu ma impacientez cind behaie, horcaie sau "muceste". Ne documentam si rezolvam problema.

6. Plec de una singura cu el cu masina si strabat orasul ca am chef sa ies la plimbare sau am treaba pe undeva. Am iesit cu el la restaurant de cind era mic (2 saptamini) si voi face asta pina cind incepe sa misune si sa se plictiseasca...

7. L-am pus in premergator ca e vanjos si batos, in schimb nu il tin in carut in fund ca nu ii place, drept urmare carutul nostru este inca landou.

Cam atat

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput