Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Iulia, inainte de a incepe cu canuta, eu zic sa faci un pas intermediar intre biberon si canuta, si anume canutza cu cioc. Eu la Andrei am avut cana magica de la Avent, si acum de fapt noaptea nici nu doarme fara ea. Are o varianta de cioc moale de silicon, si un cioc tare pentru mai incolo.
S-ar putea sa nu stie inca sa inghita din canuta, natural lor le e miscarea cu suptul.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Daria_Ioana spune:
DanaH,

Viata e mai palpitanta asa
Cand simti ca nu mai poti cred ca te gandesti la Chile si iti mai revi.
gabitzam spune:
Bratafel, ce faceai cu Bianca in punga?
E foarte simpatica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danicris spune:
Servus, fetele.
I-am schimbat ora de baie lui Ducu si ce credeti ? A adormit mai devreme si a dormit si mai mult si mai bine. Of, ce nu m-oi fi gandit pana acu' ? Mama bleaga. Il spalam la 9 pentru ca asa ne-am obisnuit de-asta vara cand faceam plimbari lungi seara.
Alta greseala pe care o faceam : cat timp ii pregateam papa il tineam in bucatarie in scaunul de masa, iar cand ii dadeam sa manance la jumatatea mesei se plictisea, se foia, maraia. Azi l-am tinut in bucatarie in carucior si numai cand a fost gata papa l-am cocotat in scaunel. Minune ! Nu s-a mai plictisit asa repede.
Aaa, inca ceva : i-am cumparat o lingurita foarte mica (nu mai stiu firma, daca vreti fac poza) ca pe cea obisnuita (tot pt. copii) cand i-o bagam in gura mai mult impingea mancarea. Moama, ce spor am cu pitica asta ca-i intra in guritza toata ... Sunt foarte incantata de ea.
In reste ... nu mergem de-a busilea, nu ne ridicam singuri, insa asa ne place sa ne tina mami de mana si sa dansam ... wow ce mai tzopaim ! La medic o sa mergem saptamana viitoare, abia astept sa vad ce greutate are ca a inceput sa faca falcutze si burtica de cand l-am diversificat.
Doloress, wow, deja 8 dintisori, ce baiat mare ai, sa-ti traiasca Patrickutzu'. Eeeee, lasa-l asa, cu strungareata, e asa simpatiiiiiiiiiiiic.
Miss, m-a socat faza cu sotul tau care si-a retrait viata intrauterina. Imi pare rau sa aud ca ai avut o copilarie nefericita si parintii nu te-au iubit. Insa uite ca ai fost puternica si ai trecut peste asta.
Ylari, ce mare este gogoshica ta ! Sa fie sanatoasa ca frumoasa si norocoasa este.
Alysh, felicitari pentru al doilea examen !
Alex@Sara, felicitari pentru decizia luata ! Doamne, ce ma bucur cand vad femei puternice si curajoase ! Bravo ! Multa sanatate, sa ai o sarcina usoara si frumoasa.
Nicole, ce voinic e David !
Andreap, asa face si al meu cand este obosit, plange si ma implora din priviri sa-i dau somiferul. O data chiar mi-a tras bluza cand a vazut ca nu ma prind ce vrea el.
Simonix, sanatate multa lui Robertzel-baiat frumushel.
Micaela06, si tu mai cu 8 dintisori ?!? Pai noi n-avem nici unu ! In schimb avem dureri si multe bale. Of, of ...
Leeloo, de mult nu te-am mai vazut pe-aici ! Ce fac baietii-cucuietii ? Of, vad ca aveti ceva probleme cu stomacelele, sanatate multa. Vad si un bebe dintos ... Eeeeeeeee, ia sa vedem noi pozele din vacanta. Superbe. Mai da' ce par lung are praslea ... Ai o familie asa frumoasa ...
Iulia, si eu practic faza cu jucariile, e o metoda buna sa-l mai tina ocupat. Spune-mi, te rog, cam cat costa transportul la mothercare ? Asa as face si eu o comanda ... De pe alte site-uri ai mai comandat ? Eu ii dau canuta cu apa (din aceea cu cioc), doar-doar o bea si el. Ii place da' mai mult se joaca cu ea. Cred ca-i bine sa-i dai ca sa se obisnuiasca cu ea.
Gabitzam, nici Ducu meu nu da semne de mers de-a busilea insa tzopaie cand il tin in picioare ... si ii place mai ales sa dansam. Doamne, tare mai sunt dragalasi ...
Mi_bebelina, fugi la dentist ca e de rau, nu sta pana la durerile cele crunte. Spor la treaba.
Lilly, cum sa te simti complexata ??? Doar stim toate ce inseamna grija pentru un copil plus curatenie, spalat, calcat, etc. Intra si tu cand poti.
Daria_Ioana, of ce povestesti tu. Chiar nu te poate ajuta nimeni ? Ce sa zic ? Sa te tina Domnu sanatoasa si puternica sa treaca perioada asta grea.
DanaH, mi se rupe inima cand ma gandesc ce greu le este puiutzilor fara noi. Moama, ce-i pe tine dimineata !!! Chiar ca serviciul e relaxare.
Andrada, m-am topit cand am citit cum te prinde de fata cu manutele si iti vorbeste frunte-n frunte.
Pupam mladitele si mugurasii.
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
iulia83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Iulia, inainte de a incepe cu canuta, eu zic sa faci un pas intermediar intre biberon si canuta, si anume canutza cu cioc. Eu la Andrei am avut cana magica de la Avent, si acum de fapt noaptea nici nu doarme fara ea. Are o varianta de cioc moale de silicon, si un cioc tare pentru mai incolo. S-ar putea sa nu stie inca sa inghita din canuta, natural lor le e miscarea cu suptul. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
gabitza, la de-aia cu cioc ma refeream. asta care o am are ciocul moale, dar nu stie ea sa pape din ea. cred ca o sa-i pun putin ceiuc si o sa i-o las in patuc sa experimenteze ea..sa vedem. o iesi ceva. mai ales daca zici ca la tine a functionat
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

iulia83 spune:
danicris - de la mothercare n-am mai comandat pana acum, deci nu stiu cat costa. insa eu nu comand de la ei direct, ci prin tipa de la babystuff. am mai facut comenzi de pe minimode.co.uk si marksandspencer.com. au ajuns cam in 3 saptamani, nu am platit transport, pt ca tipa isi ia un comision de 20-25% din valoarea totala a comenzii. daca vrei, uite iti dau site-ul http://www.babystuff.nextvision.ro/
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Bratafel, ce faceai cu Bianca in punga? Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
acolo ii dadusem finutei cadoul de Mos Craciun. si am puso si pe ea acolo. eu am o poza cu mine de cand eram mica intr-un sac de iuta.
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Alysh spune:
Fetelor intrebare ca ma tot contrazic aici: SE POATE LUCRA PART TIME BENEFICIID IN ACELASI TIMP SI DE CIC???
Eu stiu ca e imposibil, o data ce ai incheiat un contract de munca sub oricare din formele lui nu mai poti beneficia si de CIC.
Astept raspuns de la voi, please.
N-am citit nimic din urma, ca de obicei seara.
Vlady
Doloress spune:
Iar nu a dormit bulina mea mai deloc azi noapte si nici pe mine nu m-a lasat, de pe la 4 sunt treaza
Eu nu inteleg cum functioneaza acest copil cu atata de putin somn. Si totusi e vesel, rade, se joaca, mananca, deci cred eu ca asa e organismul lui construit. Eu sunt terminata de oboseala si el e super-activ.
Laura si Simona – superbe poze ca intotdeauna!
Leeloo – of, ce dor mi s-a facut de Europa, de Viena ! Abia astept sa o tulim si noi in martie ! Ai niste dulcete de copii, se vede din poze ce familie fericita formati !
Alex@Sara – si eu sunt super-incantata de decizia ta ! Nici nu pot sa-ti spun ce mult m-am bucurat aseara cand am citit. Bravo pentru curajul tau, o sa fie bine, ai sa vezi ! Eu una daca as face un avort as regreta toata viata. Daca insa as da viata unei fiinte umane sunt sigura ca nu as regreta nici o clipa.
Micaela – asa este, toata viata o sa ne facem griji si niciodata nu vom fi linistite, pentru ca intotdeauna o sa vrem ce e mai bun pentru copii nostri. Eu deocamdata sunt tare stressata cu evolutia lui motorie, insa am vazut pe forumul de prematuri ca majoritatea merg mult mai tarziu, catre 1.6 ani chiar. Sunt copilasi prematuri care la 6 luni nici nu-si tin capul, deci eu zic ca stam bine si asa.
Simonix – ce inaintat e Robertel, bravo, e foarte bine dezvoltat pentru varsta lui ! Imi pare rau ca e o bolnavior, pupici din partea noastra, sa se faca bine repede !
Lily si Daria vad ca si voi aveti probleme cu tzatza. Si eu. Azi dimineata am crezut ca ramane cu sfarcul intre dinti. De atunci nu mai sunt in stare sa-i dau, ma apropii cu tzatza de el si ma apuca o frica si i-o iau. Am ajuns sa regret ca m-am apucat de alaptat, numai cu tzatza in gura sta toata ziua, doarme ziua numai molfaind-o, ma ustura sfarcurile de mor, nici la inceput nu ma dureau asa !. Daca nu i-o dau, apoi ziua nu mai doarme deloc. Ma chinui cu suzeta sa-l invat, insa nici un rezultat.
Daria – multa putere sa rezisti pana vine tati ! Eu cu unul si cateodata il astept sa vina de la servici ca pe altceva, sa pot si eu sa mananc linistita si sa-mi fac un dus.
Danah si Gabita - nici al meu nu da semne ca ar lua-o de-a busilea. V-am zis, numai cand il pun pe burta se apuca de urlat ! Asa ca acuma trebuie sa stau pe langa el tot timpul, ca arunca jucarele si apoi incepe concert ca le vrea inapoi. Dar sa-si miste oleaca funduletul dupa ele, nimic.
Dana, ce nebunie la voi acolo dimineata ! Greu cu doi pitici. Dar cum zici si tu, bine ca sunt sanatosi, altceva nu mai conteaza.
Bratafel – am vazut pozicile cu doua fetite frumoase foc acolo
Iulia- insista cu canita cu cioc, eu nu m-am lasat si i-am dat in fiecare zi si s-a invatat. Acuma bea singurel din ea apa.
Danicris – da, suntem dintosi tare. Acuma sper sa-i iasa toti cat mai repede, sa scapam de atata frichineala.