Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
Daria_Ioana spune:
Poate voua vi se pare ciudat cand zic ca de abia astept sa vina sotul.
Dar el e echilibrul meu ,il iubesc , uneori viata pare lipsita fara sens cand el nu e.
Mereu ma doare inima de dor cand nu e el cu mine...mereu ma gandesc la el...
Sotul meu e totul pentru mine...imi iubesc si copiii foarte mult, dar si de as avea 100000000 de copii nici unul din ei nu ar putea vreodata sa ii ia locul sotului meu.
Il iubesc din toata inima lui ,numai alaturi de el ma simt cu adevarat fericita si implinita.
Plus ca atunci cand vine el ma ajuta cu adevarat la orice, face orice pentru noi, pt mine.
Sa mai insir...nu mai e nevoie...ma ajuta la spalat rufe, la calcat, la mancare, la facut piata, la facut ordine....la stat cu astia mici...la dat de mancare...la schimbat de scutece.
Ieseam in fiecare zi la plimbare cu copiii, in parc, pe plaja ,la mall ( nu ii placea acolo deloc)...faceam gratar ...era asa de bine cu el.
Cat a stat in Romania se trezea noaptea la Darius, il legana , dormea cu el pe burtica...la Casandra ,le fel , se trezea ii facea biberonul noaptea, ii dadea sa bea lapte, o legana pe picioare , ii facea mancarica la blender, ii facea supica...ii facea baie....( mai ales ca eu eram si gravida cu Darius..ma menaja la orice...si inca ma menajeaza si acuma la fel de mult cand e aici)....
Imi facea masaj....ma plimba oriunde aveam eu chef...
Stateam mereu de vorba despre orice pana noaptea tarziu..dormeam imbratisati....ne iubeam....
Chiar si acum de la distanta ma incurajeaza mereu...ma face sa fiu rabdatoare, optimista ,sa am incredere in mine..
M-a invatat atatea...si inca am mereu de invatat de la el .
Il admir tare mult si mi-as dori ca si baietelul nostru sa fie ca tatal lui.
Pentru mine , sotul meu este exact barbatul visurilor mele , este sufletul meu pereche si as face pentru el orice .
mihaser spune:
Salutare!
hop si noi!
Am citit pe mega extra diagonala! Nu am timp de nimic!
Va rog nu dati cu rosii!![]()
Alina_anto
ptr ieri cu scuzele de rigoare! Sanatate maxima si multa fericire alaturi de husband si de printesa Sara! 
Noi am fost ocupati cu achizitiile...mai ceva de cat la stat...ca ptr husband tre sa fac mii de simulari....El tot incearca saracu` sa ma convinga sa luam Indesit cand io vreau Ariston si tot asa...
Nu ca ar fi reusit vreodata!
Tot ce a putut face a fost o limita de buget la lcd...si am negociat la diagonala...de la 66 la 56...dar tot Samsung cum a dictat Peron a luat saracu`...
Maine pleaca al meu Munchen pana vineri si raman cu 2 belele...aaa am uitat sa va spun faza zilei de ieri...am ramas blocati afara ptr ca ni s-a rupt clanta de la usa...norocul nostru ca s-a rezolvat usor!![]()
Pup gasca!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Daria_Ioana spune:
DanaH, ce descrii tu acolo in mesaj...cum e cu 2 copii..asa e si la mine,numai ca mereu si mereu....si mereu si simt ca nu mai pot.
As vrea si eu sa am un loc ,chiar si la munca sa ma relaxez.
Am inceput sa gandesc ca nimic nu e mai obositor decat de crescut copii mici.
E mai suor sa te duci la munca cateva ore...sa te aranjezi..sa te machiezi..sa mai iesi un pic din casa, sa mai schimbi o vorba cu oamenii, sa mai faci si altceva decat sa stai mereu dupa fundul lor....si apoi sa vi acasa cu dor de ei...cu chef de joaca ..de alinteala...cu forte proaspete.
O fi greu si cand te duci la munca...dar e mai relaxant...mai ales sa stii ca ai o soacra sau o mama care se ocupa toata ziua de copil , care iti face mancare, iti face curat...etc.
Si apoi mai ai si scuza...sa zici la mama sau la soacra..sau la oricine..zici ca ai venit obosita de la munca....si gata...tr sa dormi ca maine te duci la munca.
Cred ca am luat-o eu razna ...nu stiu,vorbeam in general ...nu ma referam la nici o mamica de aici..vorbeam si eu ce bine ar fi sa am un ajutor..sa am si eu si o alta ocupatie..sa mai ies un pic din rutina asta....sau macar sa dorm si eu o ora doua si mi-as reveni cu rabdarea si as gandi mai pozitiv.
Cu Cassie la 2 ani nu prea ma inteleg..cand zic ca ma inteleg ea face tot cum stie...iar cu Darius la 8 luni ..nici atat!
Si mai ales cand se pun amandoi pe plans..pe marait..si o tin asa vreo ora ..doua...imi vine sa imi iau campiiiiiiiiiiiiii
Clar azi am o zi proasta!

Era mai usor cu ei la plimbare decat acasa....
Daria_Ioana spune:
Putin off-topic.
Miss , am intrat si eu pe site-ul acela cu vaccinuri....in engleza.
Voiam sa iti zic ca scri super...eu nu intru in polemici legate de vaccinuri..ma refer strict la limba engleza in care ai scris.
Foarte misto asa..formal...vorba unei membre...de acolo..."elegant English"...
Sunt multe absolvente de limbi straine si profesoare si traducatoare..dar nu acea fluenta..si abilitate de a modela limba dupa bunul plac.
LA limbi straine trebuie neaparat sa ai talent...e ca la pictura..degeaba faci ani de studii daca esti bata la pictat..
Deci, ce sa zic..mi-a placut mult cum ai scris..trebuia sa iti zic..

Daria_Ioana spune:
citeam acolo ca ai folosit cuvantul semolina si am cautat si eu pe net sa vad mai multe despre el, cu toate ca am inteles ca era vorba de un gris....si tot cautand am dat peste dictionarul acesta vizaul...in engleza..care e bestial....Poate ajuta cuiva, in caz ca nu il stiati:
http://visual.merriam-webster.com/
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Daria_Ioana DanaH, ce descrii tu acolo in mesaj...cum e cu 2 copii..asa e si la mine,numai ca mereu si mereu....si mereu si simt ca nu mai pot. As vrea si eu sa am un loc ,chiar si la munca sa ma relaxez. Am inceput sa gandesc ca nimic nu e mai obositor decat de crescut copii mici. E mai suor sa te duci la munca cateva ore...sa te aranjezi..sa te machiezi..sa mai iesi un pic din casa, sa mai schimbi o vorba cu oamenii, sa mai faci si altceva decat sa stai mereu dupa fundul lor....si apoi sa vi acasa cu dor de ei...cu chef de joaca ..de alinteala...cu forte proaspete. O fi greu si cand te duci la munca...dar e mai relaxant...mai ales sa stii ca ai o soacra sau o mama care se ocupa toata ziua de copil , care iti face mancare, iti face curat...etc. Si apoi mai ai si scuza...sa zici la mama sau la soacra..sau la oricine..zici ca ai venit obosita de la munca....si gata...tr sa dormi ca maine te duci la munca. Cred ca am luat-o eu razna ...nu stiu,vorbeam in general ...nu ma referam la nici o mamica de aici..vorbeam si eu ce bine ar fi sa am un ajutor..sa am si eu si o alta ocupatie..sa mai ies un pic din rutina asta....sau macar sa dorm si eu o ora doua si mi-as reveni cu rabdarea si as gandi mai pozitiv. Cu Cassie la 2 ani nu prea ma inteleg..cand zic ca ma inteleg ea face tot cum stie...iar cu Darius la 8 luni ..nici atat! Si mai ales cand se pun amandoi pe plans..pe marait..si o tin asa vreo ora ..doua...imi vine sa imi iau campiiiiiiiiiiiiii Clar azi am o zi proasta! ![]() ![]() ![]() Era mai usor cu ei la plimbare decat acasa.... Mami de Casandra (06 ianuarie 2007) si Darius ( 14 mai 2008) |
na, ca am zis ca ma introc la munca, dar numai ce am avut pauza de masa si am zsi sa mai arunc un ochi pe la fetele mele.
Daria eu sunt foarte de acord cu tine. as fi luat-o razna de-a bienlea sa stau numai acasa. dar am de facut numai cateva modificari la ce zici tu:
- de machait zau ca nu am timp; sunt zile la rand cand nici cu parfum nu imi dau; stiu ca nu ia mult timp, dar la cate am de facut dimineatza, numai la asta nu ma mai agndesc; sunt fericita ca apuc sa ma spal pe fatza si pe dintzi. si asta o fac inainte de a se trezi copiii,c a dupa aceea.. risc sa plec nespalata.
- acasa nu ma (mai) asteapta nimeni; a fsot bine cu soacra acasa: mancarica, curatzenie, dar nu poate sa stea tot timpul aici si nici nu vrem noi; nu face bine la sanatatea mentala. asa ca atunci cadn vin acasa, trebuie sa la fac eu pe toate. ma mai ajuta si sotzul, recunosc, dar nu poate in fiecare zi.
- copiilor nu pot sa le zic ca am venit obosita de la munca, unde deshi stau cu fundul pe scaun, minte lucreaza (sau ma rog, incerc sa o pun la contributzie) si am zile in care atunci cand ma ridic de pe scun ma mishc dintr-un perete in altul. deci, copiii ma iau ca noua, buna de jucat, de tzinut in bratze, nu mai spun ca mancarea tb sa fie gata.
- nu iti face iluzii ca un copil mai mare de 2 ani ar intzelege; eta exemplu "pozitiv" cu alex; pot sa ii spun eu cat vreau ca nu pot sa ii dau ciorbica, sa manance si el singur. nu intzelege, frate, si pace. ce sa ii fac?
Dar nu ma plang, nici pe departe. sanatoshi sa fie ei, copii si noi, le ducem, putem , sunt sigura de asta.
si mai vreau sa spun ca stiu ca sunt mamici in situatii si mai grele ca a mea (de ex tu, care nici macar ajutorul sotzului nu il ai, dar si mutlte altele). si mai ales mamicile care au copilasi bolnavi grav, cu maformatzii, cu probleme grave, nu numai o febra de 40 de grade...
asa ca ma rog la sanatate, ca restul nu mai conteaza.
de ce v-am povestit eu... mai mult haz de necaz. sa vedetzi cam pe viteza se desfashoara viatza mea, mai ales dimineatza si seara si cam ce atmosfera de nebuni este la noi in casa. asta ca sa va facetzi o impresie, sa stiti cu cine vorbitzi :)
pupici la toate mamicile singure sau cu ajutor, la mucna sau acasa, ca tot mamici sunt.
acum chiar ca ma intorc la munca. si sa ma certatzi daca mai intru azi, da?
Poze
bratafel spune:
Daria_Ioana ce noroc ai cu sotul tau chiar daca nu e mereu cu tine.
al meu sot are ca hobby acvariile si nu face altceva decat sa se ocupe de ele (avem 3). daca il rog eu sa stea cu Bianca pt ca am diverse treburi de facut, sta dar nu mult pt ca nu rezista. e prea vioaie.
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
iulia83 spune:
hello. am fost la plimbare. pt prima oara cu hamul
si aa fost super bine. doar ca data viitoare trebuie sa imi iau doar tricou pe sub geaca ca mi-a fost asa de cald...n-am stat decat 20 min cat am dat ocol prin piata si inapoi si am luat o sticla de cola (ca nu mai bausem de 4 zile si imi ploua in gura) si niste biscuiti cu cioco. fata doarme acu, e ora de somn, asa ca ma pun sa fac ceva treaba prin casa.
nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea cu canuta 
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

bratafel spune:
am pus si eu cateva poze de ieri cu finuta mea, cu Bianca si cu mine.
[url='http://picasaweb.google.com/bratafel/7LuniSi2Zile?feat=directlink']7 luni[/url]
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Alex@Sara spune:
Buna mamicutelor
Apuc sa scriu si eu 2 minutele ca azi parca a dat zgaiba in fundu lui ALex nu ma inteleg deloc,dar deloc cu el.Si cireasa de pe tort a fost ca am inceput cu hranitul bobocilor,nasol rau de tot,inca nu am mancat nimic,nu pot baga nimic in gura,numai niste ceai am baut.Sper sa nu fiu ca la Alex ca am imbulinat-o la greu atunci.Cu el am vomitat pana inainte sa nasc,dar primele 4 luni am fost aproape scoasa din circuit,si tot asa au inceput pe la 11-12 saptamani
.Asta e,am sa iau niste metocopramid daca vad ca e chiar nasol si nu ma pot alimenta,ca la ce carente am trebuie sa recuperez,am inceput sa iau elevitul si Calciu sandoz,poate o sa bag si niste fier,dar trebuie mai intai sa imi fac analizele sa vedem exact ce trebuie sa iau.
Multumesc tututror de felicitari si incurajari
,si noi speram sa fie bine.va fi greut,dar asta este.
pe toate fara exceptie.
merg sa schimb kkcioasa mica,ca am avut record la papat,un borcanas de 200 de g de la Nestle curcan cu dovlecel si mazare a disparut in 7 minutele fix si exact,si acum trebuie sa golim matzul ca si la 6 jumate papam ceva bun
,abia astept sa ajungem la Stanciu sa vedem cat a mai luat in greutate ca se observa putintel ca s-a mai rotunjit.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008