Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Nicole,iti trimit cu placere nr.Trebuie sunat lunea dupa ora 1 jumate.Daca nu mai sunt programari cand reusesti sa prinzi,se mai fac pt martea si joia liste de urgente,eu in ultimele 2 l;uni numai asa am reusit sa ajung.Si sunt sigura ca daca e ceva grav cu copilul sta sa iti explice cat trebuie.Noi in general am fost mai mult pt controale,acum numai cu pb sarei,dar l-a consultat si pe Alex si nu a vrut sa ia banii numai pt o consultatie .Bafta si sanatare nepoticii

fetelor,am pe cineva care are asta http://picasaweb.google.com/gluminita/MasutaCuScaunelTipBirouPtCopii# de vanzare dar nu au net si ii ajut eu.Nu vreti careva,ca sunt suoper misto,i-am luat si noi lui Alex.Isi merita banutii
esme,super usoara reteta de biscuitei,am sa o fac si eu.
Ne-au iesit si rez de la copro,negative,deci nu avem "musafiri" in burtica.Maine mai trebuie sa ne iasa si probele de digestie si sa mergem la Stanciu sa vedem ce e de facut .
Puopicei tuturor,noi incercam un nanel mic ca mergem la kkfur cand vine tati

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Simonacip ce frumos da bate din palme!!!! E un dulce! Legat de banuti mi-a zis o luna jumatate dar nu imi fac sperante luna asta poate in martie. Imi e groaza ca acum ca trebuie sa depun cererea pt 85 % si a fost sotul azi si mi-a zis ca era o coada imensa si erau si cu copii in brate la coada!Asta e ill as cu tati, ma imbrac gros si ma duc saptamana ce vine.

Miss imi pare rau pt neurodermita! Hai ca o sa treaca! Stiu cum eram eu cu bubitele care sau dovedit a fi ciuperca, abia asteptam sa treaca! Va pupic pe amandoi!

Lorich ufffff cred ca esti asa obosita!Profita si dormi cand doarme si el!

Alex sara ufff ce ghinion cu mamica ta! Ai grija de tine te rog, mai ales acum ca esti si insarcinata! Sa se faca mamica ta bine cat mai repede!

Reallaura merci de raspuns. Legat de Minimax am vazut ieri alta poveste la fel de porcoasa! Cu o fata a unui judecator care e chemata de un imparat nici pe jos dar nici Calare, nici goala dar nici dezbracata sis a ii duc un dar si totusi sa nu ii duca nimic. Faza la care fata se dezbraca de tot mai putin de sutien si in felul asta nu e nici goala nici imbracata……cand ajunge la imparat asta o intreaba dar de ce nu ti-ai acoperit rusinea si ai lasat sutienul. Fata ii zice ca rusinea i-a dat-o Dumnezeu

Fetele legat de biscuit eu am facut reteta din Mama si copilul la sfatul doctorei si ce sa va zic ies betooonnnnn armat! Sotului i-au placut dar lui Tiberiu nu prea! Insa nu am pus decat fffff putin zahar sic red ca de asta nu i-au placut!

Lilly tu pe la ce ora ai fost sa depui ca azi a fost sotul meu acolo si era o coada imnesa dimineata!Te rog trimite-mi si mie cererile tip! Mai bine pe adresa comuna mamicimaiiunie2008@yahoo.com. Vai ce dulce e printesa ta http://good-times.webshots.com/photo/2037343820103631919cwjhTZ zici ca e la start si asteapta semnalul ca sa o ia la fuga!

Dollores ce nasol ca te musca. Ufff saracuta de tine, poate ii trece si e doar o perioada!

Mi-bebelina e o dulce si ce bine ii sta bruneta cu parul cret!

Bratafel felicitari pt mersul in 4 labute! Sa te tii acum!!!!!

Esme multumim de reteta!

Nicole mercic de informatii, uff si a fost astazi sotul dar nu era afisata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mi_bebelina e o dulce Deliutza. De ce nu spui ca are okii mari si mirati ca Mirci
Esme multumim de reteta, chiar ca e usor de facut si o sa fac si eu...tot din faina integrala as vrea, dar unde gasim asa ceva? Sa caut azi forme de inimioare la Auchan...
sper sa te recuperezi repede cu okiul.
Alex&Sara misto biroul de bb, dar pentru noi e prea devreme...si efectiv nu stiu unde l-as depozita deocamdata...la ce spatiu putin avem...
Nicole merci mult de informatii referitoare la depunerea dosarului...ca trebuie sa merg sa depun si pentru soramea...sau sa depunem prin posta?Sis, facem cum vrei tu...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

referitor la desenele alea maghiare de pe minimax, azi tocmai am vazut cum o fata si-a ridicat fusta si si-a aratat fundul in fata tatalui si s-a dus la rege in sutien si in pasarica goala, cu un pamatuf galben de par acolo...vai de capul lor! sper sa termine astia cu desenele alea pana se face fata mea maricica si poate intelege, altel, taiem si minimaxul de pe lista.

si eu ii dau painica sa pape, dar in supita. numai asa poate papa zemita. pun niste frimituri de coaja de paine si se moaie si le papa. ii place. altfel, nu vrea sa pape paine. intrebare: voi dati paine normala sau fara sare? eu de cateva zile ii dau cate putin din ciorbita noastra. la noi se gateste zilnic ciorbita asa ca e mereu [proaspata. mi se pare mai gustoasa decat zemilaul chior pe care i-l fac eu numai din legume. cat despre sare, s-a redus destul de mult in ciorbe de cand ii dau si fetii, asa ca nu-i problema.

bratafel - il fac cu lapte praf. i-am mai facut o singura data dar nu i-am pasat orezul si n-a fost un succes. azi il voi pasa sa vad ce iese. am vazut reteta in cartea aia de la gabitza cu retete o-3 ani de pe contul comun.

nici fata mea nu mai papa fructele cu atata pofta. sa-i mai iau avocado ca il papa cu drag. nu i-am mai dat de ceva vreme. azi am pacalit-o sa pape o bucatica de peste nepasata. bucatele micute, medii..mesteca la ele intrigata, apoi deschidea gurita sa-i mai dau. eu fructele nu i le mai dau pasate de cateva zile e ok? adica, un sfert de banana il papa asa din mana de la mine, rupe ea cu dintisorii, papa cate o clementina pe care i-o decojesc de cojita aia si ii dau pulpa cate jumatate de feliuta, moare de drag, nici n-are rabdare sa termine din gurita ca iar casca sa-i bag.

danicris - eu i-am dat cam tot ce-i fruct..mai putin capsuni. chiar si fructe din compot. am compot facut de mama cu caise,piersici,pere,gutui de la noi din gradina si ea nu pune zahar mult sau conservanti, asa ca mi se pare ok.

adalesme - multumim de reteta. gasisem si eu 2 retete, insa nu am facut niciodata. mi-e teama de esec cred ca o sa-mi iau inima in dinti zilele astea.

mamaliguta inca n-am dat ce fel de smantana dati?

am vazut si eu pozici, dar admir din umbra. abia am putut sa scriu mesajul asta cu maimutza agatata de mine. acu chiar trebuie sa ies ca am scandal

e asa de capoasa

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Daca nu gasiti faina integrala io sunt dispusa sa trimit. Mie mi se pare foarte buna si chiar gustoasa.

esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

faina integrala se gaseste si la noi in Plafare.E mai scumputa decat cea normala dar e buna.Eu am luat dintr-un plafar din Piata amzei,Ki life parca se cheama.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Esme, multumim de reteta......si sa stii ca sunt "minune" de 2 ori: 1. Se fac rapid, nu pare a fi nimic complicat
2. L-ai dat gata pe Robert de Simonix cu biscuiteii astia si parca si altor bebei pe care i-ati mai avut in vizita le-au placut

Iulia, eu am facut crema de zahar ars pentru Deliutza...incerc sa ii dau cand se trezeste.sper sa am succes. Succes si tie cu lapticul cu orez....ma gandesc ca ar trebui sa-i placa.....

Nicole, multumim de informatii ref la CIc cu 85%.dar eu tot sunt in ceata cum o sa-mi calculeze mie angajatorul media..si care angajator...ceata in capul meu..

Alex Sara, imi pare rau de mamica ta bolnavioara...

Reallaura, da ma se potrivesc la ochi Deliutza cu Mirciuc?Hm....ne-ncuscrim? Ca cin' s-aseamana s-aduna...

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Faina integrala se gaseste la Mega Image. Probabil si in alta parte dar eu de acolo am luat. Am incercat clatitele dar nu mi-au iesit.

Legat de adeverinta, pai nu are nici o noima.Si acuma daca am depus deja dosarul??? Oare ce au de gand?

Nu era mai simplu daca puneau model pe site sau ceva de genul?
In fine voi vedea. Probabil ma suna daca e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

esmeeee...ce inseamna 2xfaina, 1xunt? io sunt mai tuta asa

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Simonacip ce frumos da bate din palme!!!! E un dulce! Legat de banuti mi-a zis o luna jumatate dar nu imi fac sperante luna asta poate in martie. Imi e groaza ca acum ca trebuie sa depun cererea pt 85 % si a fost sotul azi si mi-a zis ca era o coada imensa si erau si cu copii in brate la coada!Asta e ill as cu tati, ma imbrac gros si ma duc saptamana ce vine.

Miss imi pare rau pt neurodermita! Hai ca o sa treaca! Stiu cum eram eu cu bubitele care sau dovedit a fi ciuperca, abia asteptam sa treaca! Va pupic pe amandoi!

Lorich ufffff cred ca esti asa obosita!Profita si dormi cand doarme si el!

Alex sara ufff ce ghinion cu mamica ta! Ai grija de tine te rog, mai ales acum ca esti si insarcinata! Sa se faca mamica ta bine cat mai repede!

Reallaura merci de raspuns. Legat de Minimax am vazut ieri alta poveste la fel de porcoasa! Cu o fata a unui judecator care e chemata de un imparat nici pe jos dar nici Calare, nici goala dar nici dezbracata sis a ii duc un dar si totusi sa nu ii duca nimic. Faza la care fata se dezbraca de tot mai putin de sutien si in felul asta nu e nici goala nici imbracata……cand ajunge la imparat asta o intreaba dar de ce nu ti-ai acoperit rusinea si ai lasat sutienul. Fata ii zice ca rusinea i-a dat-o Dumnezeu

Fetele legat de biscuit eu am facut reteta din Mama si copilul la sfatul doctorei si ce sa va zic ies betooonnnnn armat! Sotului i-au placut dar lui Tiberiu nu prea! Insa nu am pus decat fffff putin zahar sic red ca de asta nu i-au placut!

Lilly tu pe la ce ora ai fost sa depui ca azi a fost sotul meu acolo si era o coada imnesa dimineata!Te rog trimite-mi si mie cererile tip! Mai bine pe adresa comuna mamicimaiiunie2008@yahoo.com. Vai ce dulce e printesa ta http://good-times.webshots.com/photo/2037343820103631919cwjhTZ zici ca e la start si asteapta semnalul ca sa o ia la fuga!

Dollores ce nasol ca te musca. Ufff saracuta de tine, poate ii trece si e doar o perioada!

Mi-bebelina e o dulce si ce bine ii sta bruneta cu parul cret!

Bratafel felicitari pt mersul in 4 labute! Sa te tii acum!!!!!

Esme multumim de reteta!

Nicole mercic de informatii, uff si a fost astazi sotul dar nu era afisata!

Uite ca n-am putut sa dorm si mi-e ciuda de mor; dupa ce ca-s zombie nici nu am reusit sa adorm langa el.

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput