Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

BunA fetele,

am intrat doar putin, ca nu pot sa stau pe net deloc, sunt toata ziua cu Olivia in brate, chiar si acum scriu cu o mana, i s-a intors raceala si e super maraita si suparata.

vroiam doar sa-ti spun Alex@sara ca nu e nevoie sa o intarci pe aia mica din cauza sarcinei, daca asta e motivul. Poti sa alaptezi linistita mai departe pana nasti, bine daca te tin puterile.Sanatate mamei tale!

Doloress, eu cred ca e doar o faza la Patrick asta cu sanul in gura non-stop, o sa-i treaca ai sa vezi.

Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

buna ziulica de la -25 grade, nu va minunati ca maine o sa avem -33..probabil Dolores e in rxtaz...adevarul e ca nici mie nu-mi place, dar asta e...daca voiam caldura emigram in Australia
imi pare rau sa aud ca nu si-a rezolvat toata lumea problema cu banutii, atatea si atatea cerinte...huuhhh
vazut in graba DEliutza de mi-bebelina, Mateias care aplauda (M-a bufnit rasul), gogasa de Iulia..reteta de biscuiti...yamyyy...si vazut cu mirare ca lumea da ciorbita cu paine puilor..pai io nici carne nu i-am dat, nici branza. maine merg la doctor cica sa vorbim despre diversificare...in rest ne descurcam cum putem...agitatie mare ziua, miorlaiala noaptea...
Dolores, am citit bine...8 dinti??
eu fac un certificat in resurse umane la Uqam, la timp partial
va dorim o zi buna si multa sanatate!!!
intrebare: cum dregeti constipatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Buna fetele!
Va multumim ca va ganditi la noi Sara e la fel: febra, diaree, e apatica, doarme mai tot timpul..
Mie mi se pare ca o tine de prea mult timp febra: 3 zile neincetat... Asa ca am chemat si dr sa o vada, sa o consulte, pt ca ma gandeam sa nu fie vorba si de vreo viroza, care, asociata cu durerea de dinti sa dea starea asta asa rea.. Dar dr a gasit-o bine, adica nu respiratie grea, nu nimic..Dar a spus si ea ca nu-i place ca are febra asta mare de prea mult timp..
Sper sa-i treaca odata..offf..chiar nu ma gandeam ca va fi asa greu cu aparitia dintisorilor.

Am vazut poze superbe cu copilasi frumosi de Danicris, mi_bebelina, Iulia si Lilly Iti vine sa-i papi de frumosi ce sunt!
Simo tare mult mi-a placut filmuletul cu Matei! Bravo!!
Iulia, nu te necaji ca nu i-au iesit inca dintii Mufitzei. Ca cat mai tarziu, cu atat e mai bine, iar dintii mai puternici si mai sanatosi.
Alex@Sara M-am tot tinut sa te felicit pt alegerea de a pastra sarcina! Iti doresc sanatate , putere si succes in alegerea unui dr competent!
Alysh, stefany, ralu_t mai, mai, ce fete constiincioase! Felicitari! si succes in continuare!
Lori, imi pare rau ca te-a chinuit Robert.. Acum, ca s-a facut bine, vrea sa recupereze si are energie mai multa. va pup
Esme maine fac si eu biscuiti. Nu stiam asa reteta simpla..
Nicole, tu cand incepi serv?
Simonix sanatate lui Robert!

revin. merg sa o schimb pe sara ca iar a facut kk.

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Poftim, daca tot lucrez la Comisie am stiri

Consumers: European Commission adopts EU standard for baby walkers to prevent infant accidents - cu alte cuvinte noi standarde de securitate pt premergatoare de bebi :)

A European safety standard for baby walkers, which will help to prevent many childhood accidents, has been published in the Official Journal today, following its formal adoption by the European Commission. Hospital emergency data from both the EU and the US over the last 20 years consistently shows that baby walkers are a hazard, with thousands of infants treated for baby walker accidents every year. Research from Australia indicates that at least one in three children using baby walkers will be injured at some point. Further research from the UK's Child Accident Prevention Trust estimates that more children are injured by baby walkers than by any other nursery product. Baby walker accidents, such as tipping over or falling down stairs, can be very serious, as in most cases they involve injuries to the head. The EU standard introduces a requirement for stability tests during the manufacture of baby walkers, and for the design to be geared towards reducing the risk of injuries.

Ideea e ca oricum sa fiti atente cele care folositi premergatoare mai ales cand bebii dau de suprafetze cu denivelari (de ex la praguri), sa nu se impiedice si sa cada cu tot cu premergator. Si de asemenea, cica bebii prea mici sau prea mari sa nu stea in premergatoare :)

Trebuie sa fug, nu am timp sa traduc tot textul, cine doreste, sa ma intrebe :) Pupici !!! Fugim la doctor

Alina SANATATE !!!!!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele mele.
Abia azi am reusit sa-mi obtin adeverinta aia de la sv. Dar a meritat asteptarea, ma gindeam ca voi lua in jur de 13 mil (ca de vreo 6 luni ma trecusera pe functie publica si aveam mai mic salariul)...dar uite ca primele si etc etc...voi lua vreo 20 de mil in total ceea ce ma bucura multBani de cheltuila..

sa revenim deci..

Iulia, sa nu-ti para rau ca nu baga nimic in gura mufitza, e mai bine asa. Nu cred oricum ca ar sparge mai repede gingiutza..sau oricum..sa stii ca Mati baga in gura toate timpeniile numai chestii pentru gingii nu roade.Ah, si eu i-am dat yoplait simplu d eciteva ori...
Lorich, imi pare rau de noaptea alba. Sa nu se mai repete, da??
Alysh, bine ca ti-ai depus, eu am s-o rog tot pe SIs saraca sa depuna pentru mine. Ca oricum semanam la o adica
Iulia, ce obrajori gata de papat are Mufitza...ca si Tudor de Ralu_t ..nu ca-ti vine sa-i musti tot timpul??
Mi_bebelina, niste orez cu lapte am sa-i fac si eu...Si gris..Dar miine ca azi mi-a fost leeenee si am fost i afara vreo ora jumate. Am uitat ce bine e!
Alex&Sara, si copiii mei sunt melomani..Eu si cu Mati dansez des prin casa si e superfericit.Imi pare rau de mama ta..of, nu te mai ingrijora, acum cred ca raul a trecut.Va fi bine!
Sis
Lilly, ce naspa sa te puna pe drumuri astia cu adev lor...Bine ca ai rezolvat!Fata cu cine a stat?E scumpa foc in poze..Si nici nu-mi dau seama cu care seamana mai mult
Adriana, asa e..tare neplacut cind il dai la cresa si plinge zile in sir. Dar trece. Si uneori intr-adevar trebuie..

trimit sa nu perd si revin

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Magdone, Alina_anto multa sanatate bolnavioarelor!

Stefany chiar ca in extaz sunt cand ma uit si vad ca asa o sa o tina o saptamana, abia martea viitoare intrevad un -10 grade asa, deci stam sechestrati in casa pana atunci Mi-a zis sotul ca i s-a taiat respiratia, i s-au lipit narile instantaneu si a avut senzatia ca i-au inghetat si ochii! Bine ca stau in casuta pana la urma, mai rau era daca aveam de iesit pe vremea asta. 8 dinti are Patrick, 6 sus si doi jos. Plus toata gura umflata, am impresia ca o sa-i iasa toti odata. Schimb cate o babetica la fiecare 10 minute asa de tare baloseste.

Mi_bebelina ce frumusica e Deliuta!

Andrada,Iulia dar ce fel de desene dau astia la voi acolo? Sunteti sigure ca era postul de desene animate?

A adormit in sfarsit omuletul meu, l-am lasat sa planga dimineata 10 minute ca nu mai puteam. Prima data in viata mea, m-am simtit ca ultima mama. Intr-un sfarsit l-am luat si l-am mangaiat, a suspinat vreo jumatate de ora. L-am pus iar la san si iar m-a muscat de doua ori, asa ca i-am taiat macaroana definitiv, nu vreau sa-i mai dau deloc. A stat huhurez pana acuma la 10.30, insa surpriza surprizelor, pentru prima data in viata lui nu a mai marait. Ca el de obicei daca nu-i dau atentie non-stop maraie si plange, da in urlet de-a dreptul. Cum va ziceam, nici la baie nu pot merge. Ei si astazi pentru prima data s-a jucat singurel in patut, l-am lasat cu doua jucarele, apoi l-am pus in leagan si a stat frumos si s-a leganat, s-a uitat pe pereti, s-a mai jucat. Nu-mi venea sa cred, ma uitam si ma minunam. Am reusit si eu sa-mi fac curatenie in geanta, ordine putin prin casa. Acuma l-am pus in bouncer cu o jucarica si a adormit singurel. Deci vad ca se poate. Eu bineinteles ca nu am somn deloc, cum zicea si Lorich mi-e tare ciuda ca iar o sa fiu zombie, de 3 zile dorm cate 4-5 ore pe noapte adunate. Cel mai ciuda mi-e ca ma apuca nervii si mi-i revars asupra cutiilor cu biscuiti cu ciocolata, croissant-urilor, muffins si tot ce mai gasesc dulce prin casa.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix din cauza asta in Canada sunt interzise, ca au fost prea multe accidente. Oricum in Canada parintii sunt cam delasatori, citeam o statistica si suntem pe primele locuri intre tarile dezvoltate in ce priveste accidentele de tot felul in randul copiilor.

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, ce okisori mari si intrebatori are Deliutza..Si ce zimbareata e tot mereu..
Doloress, iar -30..voi parca traiti pe Everest acolo..Brrr!Uitasem aspectul asta..Dar voi cind mergeati la serviciu pe gerul asta cum faceati? Mergeati in costum de ski? Brr, nici nu ma gindesc..Da si al meu la fel daca stau o clipa ma stie tot parcul...Elenuca mi-e martora..Si daca doarme si ma opresc cumva se scola si am incurcat-o..deci keep on moving
Bratafel, pai ii poti face si cu lapte de vaca orezelul, de ce nu?? Si il poti da nepasat, al meu papa nepasat pilaful.
Danicris, si la noi tot marul e de baza
Revin

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress
Cel mai ciuda mi-e ca ma apuca nervii si mi-i revars asupra cutiilor cu biscuiti cu ciocolata, croissant-urilor, muffins si tot ce mai gasesc dulce prin casa.

Si eu fac la fel.. trebuie neaparat sa pun capat acestor "mofturi"

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara

faina integrala se gaseste si la noi in Plafare.E mai scumputa decat cea normala dar e buna.Eu am luat dintr-un plafar din Piata amzei,Ki life parca se cheama.

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

si un banc PERFECT ASORTAT la discutia voastra:

Sot si sotie la poarta Raiului. Sf Petru le repartizeaza un bungalow pe o plaja perfecta:
- Aveti teren de golf si tenis si daca va e foame, pute#355;i merge la oricare din barurile din apropiere. Totul e gratis.
Sotul ,, catre sotie:
- Ai vazut? ! Daca nu erai tu cu taratele tale si fulgi si fibre... puteam ajunge aici acum 10 ani!

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput