Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
simonacip spune:
Stefany, ai incercat mandarina, portocala pentru constipatie?? Poti sa mai scoti si din morcovul fiert din supa. Si mai multe lichide. Plus ca uleiul de masline pe care-l pui in supa il poti pune la sfirsit, cind blenduiesti, ca sa il ajute sa iasa afara. SUcces!
Esme, multumim de reteta. O incercam si noi
Nicole, nu pot sa cred..sper ca nu trebuie si luna in care am nascut ca mor...am stat 2 saptamini sa reusesc sa obtin adeverinta...
Bravo c-ai depus!Totusi din ce-am citit eu in norme nu trebuie si din lua nasterii...Cred ca exagereaza ei cerind asta..
Alex&Sara, ce bine ca au iesit ok analizele coprozitologice. DOamne AJuta!
Andrada, aia e..si mie mi-e groaza de coada la depunerea adeverintei
Alina_anto..oof, sanatate multa!!!!!Sper sa nu mai faceti febra.Totusi de la ce o fi? Asa mare nu poate fi de la dinti.Oof
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ca_eric spune:
salutari m&m
vreau sa zic ca aseara atat a fost de agitat eric ca nu am putut sa il stapanesc. i-am dat laptic, apoi i-am schimbat scutecelul, l-am dragastit...da de se culca ..ca era deja 9.30 si el nimik...cand ma uit in guritza.....i s-a spart putin gingiutza....de aia plangea...i-am pus orajel si s-a calmat.....saracutzu de el..ii iasa un dintisor...
in legatura cu bagatu in gura stam si noi bine...bagam tot,,,
daca il tin in brate la masa tre sa prinda farfuria, lingura , servetelul sau daca nu cheile, suportul de papertowel...tot..asta deja le-am experimentat.
duminica statea eric frumos in high chair si ii dadeam sa pape dintr-un bolde portelan...cat m-am intors sa iau ceva de jos ca el a luat bolul si l-a aruncat jos...norocul meu...ca bolul a cazut ca matza..adica in picioare..si nu mi-a manjit covorul...![]()
simo ce frumos aplauda mati...
gabitzam hepathrombin e pt vanatai sau lasonil cu arnica? ca stiu ca tu ziceai de cremele astea...nu te supara ca te intreb dar esti experta...

iulia vazut poze cu mufitza..ce frumos ii sade la volan
hihi
lauritza te iau cu draga inima cu noi in florida...
doloress poate ar trebui sa incerci sa il intarci...sau macar cateva zile sa nu ii mai dai tzitzi..sa te poti vindeca. in leg cu somnul...poate e uun puseu ceva..incearca sa ii dai suzeta, s ail mai prostesti sa adoarma. 
mi bebelina pupam deliutza cuciata..am vazut pozici..
las ca si al meu a cazut de pe canapea pe jos si eram amndoi in camera..

Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ca_eric salutari m&m gabitzam hepathrombin e pt vanatai sau lasonil cu arnica? ca stiu ca tu ziceai de cremele astea...nu te supara ca te intreb dar esti experta... ![]() ![]() |
ca_eric, Hepathrombin il folosesc pentru vanatai si cucuie. Lasonil cred ca are acelasi efect, dupa cate stiu este pentru circulatia sangelui si probabil nu se mai fac vanatai. Gelui cu arnica tot asa. Toate au cam acelasi efect, trag umflatura si nu se mai face vanataie. Din cucuiul lui Raducu de cand l-am dat cu capul de usa a ramas o pata mica rosiatica a doua zi, si aia s-a dus repede.
Uite aici un articol despre arnica.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
socrate spune:
Mai fetelor, copilul meu nu a prea vrut sa manance azi. A mancat la pranz un borcan cu curcan si mazare, asta ca am ars mancarea. Dar nici dimineata nici acuma nu a vrut nici orez cu lapte, nici mar copt nici nimic 

Maraie, eu m-am umplut de draci imi vine sa dau cu toate de pamant. Sper sa imi treaca cat de curand ca zici ca sunt turbata. Evident ma doare in continuare gatul. Maine mergem la doctor sa ma vada totusi ca nu e ok ce se intampla.
Uoff. Mi-ar prinde bine un calmant sau o plimbare. Dar de unde....
Culmea e ca sotul meu sambata are program drept pentru care ma duc vineri la epilat cu copilul. Ce fericire pe mine 
Initial uitasem ca are program si l-am intrebat daca pot sa ma duc si eu la cosmetica, si la care raspunsul lui ca cica deja s-a obisnuit.Pai cand dracu sa ma duc si eu daca nu atunci cand e acasa????? Parca mie imi place sa fiu non-stop legata de copil. Nu pot sa ma duc nici la ginecolog.
Nicole1980 spune:
| citat din mesajul lui simonacip [brNicole, nu pot sa cred..sper ca nu trebuie si luna in care am nascut ca mor...am stat 2 saptamini sa reusesc sa obtin adeverinta... Bravo c-ai depus!Totusi din ce-am citit eu in norme nu trebuie si din lua nasterii...Cred ca exagereaza ei cerind asta..Simona, mami de baieti ![]() David (10 nov 2004)si Matei (24 aprilie 2008) www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." |
Simoncip - eu chiar m-am certat un pic cu doamnele de acolo. Dupa ce am ajuns eu la 15 minute au aparut acele liste afisate, cam in jur de 10.30 le-au lipit. La birouri , doamnele au zis clar, cine nu are adeverinta si cu luna nasterii sa trimita adeverinta refacuta prin posta. Mamicile, au sarit si au cerut sa vorbeasca la juridic, deoarece majoritatea au interpretat legea la fel, adica 12 luni anterioare datei nasterii. Atunci eu am sarit si am rugat doamnele sa mearga ele sa verifice la juridic, nu o mamica.... Mi se pare normal ca ele sa informeze cat mai corect mamicile, nu sa cerceteze o mamica , sa afle adevarul si gata....
In fine, doamnele au zis ca asa au primit instructiuni, de fapt asa era si modelul de adeverinta afisat, subliniind cu markerul "luna in care s-a nascut".
Si mie mi s-a parut o prostie....stiu ca au primit in ambele moduri, adica si cu luna si fara luna, insa insista sa treci telefonul si probabil vor suna daca trebuie modificat ceva.
Daca ai adeverinta cu 12 luni anterioare, trimite-o asa si vezi ce iti zic...
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
La multi ani DARIUS COSTIN si STEFAN,
sanatate multa, sa fiti cuminti si voiosi

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Socrate te inteleg, si pe mine ma apuca frustrarea cand nu mananca Patrick, si atunci compensez si mananc eu dublu din pacate
Eu am facut o pauza de o zi, nu i-am dat deloc mancare, numai lapte. A doua zi a mancat super.
Ca_eric pai am sa incep sa-l intarc ca nu se mai poate. Felicitari pentru dintisorul care sparge gingiuta!
Stefany eu combat constipatia cu prune, sunt foarte eficace. Renunta la morcovul fiert pentru o bucata. Sa-mi zici ce-ti zice doctorul de diversificare, al meu mi-a zis sa ma iau dupa regulile din tara mea si din familia mea
sau sa ma inspir din carti!
Simona hehe, pai mergem la servici si pe frigurile astea, niciodata nu am fost scutiti, oricat de grea ar fi fost iarna. Chiar daca erau scoli inchise, la mine la servici tot era obligatoriu sa ajungi. Pai ne imbracam bine si nu prea mergem pe afara, eu cel putin aveam de mers in jur de 2 minute pana la statia de autobuz, autobuzele vin dupa program, la fix, te uiti pe internet, iti scoti programul si iesi exact cand trebuie sa vina. Niciodata nu am stat in statii ca in Romania. Apoi in autobuze si metrouri e cald ca-ti vine sa dai jos tot de pe tine. De obicei ne imbracam in straturi, ca ceapa, sa poti da jos cate o haina, in functie de temperaturile din locurile unde ajungi. De exemplu la noi la servici e tare cald, poti sta in maneca scurta.
Nu am geci speciale contra frigului, eu am o geaca din aia cu pernute, mai lunguta asa, si nu mi-a fost niciodata frig cu ea, nici la -30. IN cap caciula si gluga, plus fular si gata. Dar sa stii ca mai vad fetisoare de liceu cu fustite si fara ciorapi si cu cizme, am vazut una si la -20 de grade. Era vanata-albastra dar foarte sexy. Sau tot fetisoare de liceu cu geaca pana in talie, buricul gol, capul gol insa cu ditamai fularul la gat. Si cred ca nu patesc nimic ca tot le vad asa.
"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)
Alex@Sara spune:
Seara buna.Am intrat numai sa va zic ca sunt nervoasa de imi vine sa strang pe cineva de gat(din pacate nu sunt langa mine pers respective si anume,socreli mei).Motivul?Isi baga nasul unde nu le fierbe olicica
.Noi am avut la Alex scaunelul asta de masa,pe albastru http://www.bimbo.by/product_info.php?info=p97_Stul-transformer-Componibile--neonato-.html.Dupa ce nu l-a mai folosit ca scaunel de masa,l-am facyt scaunel si masuta de joaca si i-am scos magaria aia dintre picioare ca se tot lovea,Am pus suruburi si toate chestiile inclusiv hamurile de prindere intr-o plasa.Si socrelul asa de bine le-a pus ca in ziua de azi nu stiu unde sunt,le-am cautat de nebuna de zeci de ori si nu dau de ele.daca il intreb pe el,cre ca nici nu stie cu ce se mananca chestiile alea,tare mie ca le-a aruncat el fiind o persoana foarte organizata
.Si nu o pot pune pe Sara in scaunel ca mi se prelinge pe sub tavita,ma chinui cu ea pe pat sa manance,am noroc ca nu da afara din gurita sau peste maini ca as avea ce spala toata ziua la paturi si fete de perne.Am zis ca daca in we asta nu dau de chestiile de la scaunel,cand le vine pensia lor,le opresc din bani sa ii iau fetii scaunel de masa si asta li-l fac lor cado.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
MissParker spune:
| citat din mesajul lui socrate Uoff. Mi-ar prinde bine un calmant sau o plimbare. Dar de unde.... Culmea e ca sotul meu sambata are program drept pentru care ma duc vineri la epilat cu copilul. Ce fericire pe mine ![]() Initial uitasem ca are program si l-am intrebat daca pot sa ma duc si eu la cosmetica, si la care raspunsul lui ca cica deja s-a obisnuit.Pai cand dracu sa ma duc si eu daca nu atunci cand e acasa????? Parca mie imi place sa fiu non-stop legata de copil. Nu pot sa ma duc nici la ginecolog. |
Te inteleg perfect.
Si eu vreau sa ma mai plimb prin oras, sa mai intru intr-o librarie... Vreau sa ma duc la ginecolog, la dentist (mi s-a inflamat gingia deasupra uneia din punti si trebuie sa fie foarte atenta), la ortoped din cauza durerilor de coloana, dar nu apuc, iar Bogdan peste 10 zile reincepe serviciul.

Vineri ma duc insa la terapie (chiar ii spuneam terapeutei ca m-as multumi daca as putea sa dorm la ea alea 2 ore), iar saptamana viitoare ma duc la medicul de casa (romān, tare de treaba) sa-l rog sa-mi ia sange, sa-mi faca un set de analize complete si sa-mi prescrie si ceva somnifere usoare, ca sa incercam sa ma odihnesc si eu macar 2 nopti inainte de a ramane iar singura toata ziua cu David.
Lui David i-au mai trecut eczemele de la manute, iar cele de pe picioare arata putin mai bine. Doamne-ajuta. Acum incepem sa ne interesam de lapte fara lactoza, pentru cand ii introducem iar cerealele de seara. Pana atunci mai stam cateva saptamani pe piure de legume la pranz si in rest doar lapte. Are timp o viata intreaga sa manance carnareturi si alte alea.
Am vazut Mati batator din palme dulce foc, am vazut Julia incredibil de frumoasa si expresiva, am mai vazut si alte poze da' acum nu mai vrea neuronu' sa coopereze.
Multa sanatate la bebita cucuiata, la Scortisoara cu febra si la toti bebeii bolnaviori!!
si pe Lorich ca nici la voi nu se mai sparge odata ghinionul ala nenorocit!Ati observat ca nu va mai povestesc cum au fost noptile, da?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui socrate Mai fetelor, copilul meu nu a prea vrut sa manance azi. A mancat la pranz un borcan cu curcan si mazare, asta ca am ars mancarea. Dar nici dimineata nici acuma nu a vrut nici orez cu lapte, nici mar copt nici nimic ![]() ![]() Maraie, eu m-am umplut de draci imi vine sa dau cu toate de pamant. Sper sa imi treaca cat de curand ca zici ca sunt turbata. Evident ma doare in continuare gatul. Maine mergem la doctor sa ma vada totusi ca nu e ok ce se intampla. Uoff. Mi-ar prinde bine un calmant sau o plimbare. Dar de unde.... Culmea e ca sotul meu sambata are program drept pentru care ma duc vineri la epilat cu copilul. Ce fericire pe mine ![]() Initial uitasem ca are program si l-am intrebat daca pot sa ma duc si eu la cosmetica, si la care raspunsul lui ca cica deja s-a obisnuit.Pai cand dracu sa ma duc si eu daca nu atunci cand e acasa????? Parca mie imi place sa fiu non-stop legata de copil. Nu pot sa ma duc nici la ginecolog.mami de Edvin Sebastian |
vineri la ce ora mergi la epilat? programeaza ma si pe mine, o data cu tine, sau imediat dupa tine. Imi sacrific blana pt o clauza/cauza nobila, si mergem impreuna. Asha scap si io de blana.... ca in curand o impletesc. Pana nu ma complimenteaza si pe mine Vic. ......
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii