Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Iar nu doarme bulina Patrick, azi la 5 s-a trezit. E obosit mort, a dormit doar 6 ore, dar nu se da deloc culcat.
In plus am hotarat sa nu-i mai dau san, ca ma musca de ma innebuneste.
numai in carucior plimbat adoarme. Cum sta intr-un loc, cum il apuca nervii. Ca imi mai luam si eu la plimbare o carte sa citesc pe o banca si cum adormea cum ma puneam si eu la citit. In momentul doi era treaz si incepea scandalul. Asa ca o luam iar la pas.

fiica mea -treaza -de la 6 dim. a adormit acu nu stiu cum, dupa atata batzait in picioare si plans. De oboseala, se duce laptiku de la san. asta e.

plus, afara - 3 pajini puteam citi pe banca. Neagu djuvara a fo plimbat toatra vara. Dejava.

edit: s-a trezit.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetelor, cum pun link-ul cu poze la semnatura? Ca am uitat

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui bratafel

aldaesme cum ii ai sa manance paine? o inmoi sau ii dai bucatele. si a mea roade cate o coaja dar mi-e frica sa nu se innece. oricum ii place teribil.

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Nu, nu inmoi nimic. Ii dau bucatele. Sunt cu ochii pe ea tot timpul, nu ma gandesc ca se va ineca tocmai ca sa nu mi s'e faca frica si daca s-ar ineca sunt pregatita sa o ajut sa isi revina. A invatat insa bine sa dozeze ce poate inghiti asa ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Buna fetelor.
Bianca a inceput sa stea in 4 labe si se hutana.e tare comica! nu am aparatul acum dar am sa o filmez. nu prea mai are pofta de mancare, cel putin fructe.

Ralu bravo pt notele la examene. bafta in continuare!

danicris, simonacip,lilly, mi_bebelina foarte dragutze pozele cu bebeii!

iulia83 mie imi place poza asta : http://s486.photobucket.com/albums/rr229/iuliaturcescu/7%20luni/?action=view¤t=DSC04887.jpg
cum ii faci orezul cu lapte? lapte praf? orezul il dai intreg sau pasat?

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, mamici.

Iulia83, Reallaura, multumesc frumos pentru instructiuni. Habar n-aveam !

Reallaura, casuta e un puzzle pentru bebelusi (cand bagi animalutu' in casuta lui latra, miauna, etc. depinde de animalut) si am comandat-o pe laredoute. Colacul este de fapt perna pentru alaptat care are forma de semiluna si e umpluta cu niste bilute (nu stiu exact ce sunt) care nu-i permit sa se lase ca pernele obisnuite. La alaptat n-am folosit-o ca imi era incomoda dar acum este foarte buna.

Lilly, pacat ca n-ai luat casuta, al meu e superincantat de ea, e preferata lui. Si ne putem juca impreuna. Daca gasesti ceva similar iti recomand sa cumperi.

Astazi ii dau si eu banana, sunt curioasa daca o sa-i placa.
Voi ce alte fructe mai dati la bebici ca eu l-am innebunit pe Bubu cu merele. Dati-mi si mie idei de combinatii de fructe ca eu m-am rezumat la ce mi-a dat pediatra pe lista.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Aldaesme, te-am vazut pe-aici....ne spui si noua reteta de biscuitei minune.....aceia de care s-a indragostit si Robert

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Esteeeeee....am reusit sa pun pozele la semnatura.........

Si Darius Costin si Stefan, sa fiti fericiti si cumintei si papaciosi si dintzoshi si neplangacioshi!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

De dimineata am fost la un curs de comunicare asertiva si ascultat activ, e buna traducerea? Bun cursul nebuna io...Am realizat ca de comunicat reusesc sa comunic asertiv da aia cu ascultarea activa nu numai ca nu posed acea calitate dar nici nu o apreciez la altii si foarte rapid ajung in defensiva daca altcineva ma "asculta activ". Noa de amu' poate ma luminez si io la minte si nu ma mai apar degeaba .

Biscuiti:

Nu sunt reteta minune, sunt doar biscuiti normali fara zahar. N-am citit nicaieri ce si cum ii fca si io dupa capul meu, dar fiindca nu e secret va zic:

2x faina;
1x unt;
niste suc de fructe (eu am pus pana acum de portocala, cam o jumate de portocala stoarsa, de visine- am avut visine in congelator, de pere, ce a ramas dupa ce am ras o para coapta), pentru ceva gust evetual putina scortisoara sau vanilie (nu zahar, nu esenta, efectiv bobiterle de vanilie din pastaia de vanilie).

Se face din cele de mai sus un aluat foarte rapid, fara sa se framante mult. Se formeaza o bila, se pune in frigider ca sa se intareasca putin, dar daca lucrati cu unt rece taiat cubulete s-a putea sa nu aveti nevoie.
Se intinde foaie si se taie forme.
Experimentand pe Lorelei am realizat ca cele mai bune pentru tinut in manutza si mai ales pentru bagat in gurita sunt cele care au unghiuri ascutite lungi (stelutele au unghiuri ascutite dar scurte) ...inimioara, forma de semiluna. Eu folosesc ca faina cea integrala si cea cu seminte. Primele le-am facut cu faina alba si sunt ok si asa, dar faina integrala contine mai multe fibre.

Se coc in cuptor preincalzit la 180C, 12-15 minute. Mi-e clar ca majoritatea stiti reteta, eu doar am eliminat zaharul.

Simonix da bineinteles ca mai fac!!!

Succesul zilei de ieri a fost la Lorelei ca a dormit peste zi un ceas jumate neintrerupt, imi zice educatoare "in camera separata nu la ea in pat" - respectiv nu acolo unde sunt si ceilalti copii...probabil o deranjeaza fastaceala altora...dar i-am propus asta de mult educatoarei, numa' a tinut-o pe a ei ...nu si nu. Iar peste noapte a dormit de la 9 la 6 fara nici un scancet sau ceva. De mancat nu mai vorbesc ca e la fel de bine, sper sa ramana bine insa sper sa nu ajunga mancacioasa ca mine...c-apoi o sa luptam cu obezitatea. Sa stea si ea intre cum am fost eu si cum a fost ta-su si atunci suntem multumiti.

Ochiul e si mai rosu si mai mic...cred ca o sa fac ochi de elefant ascuns in cires. Acu' am ajuns sa folosesc si serul fetei sa ma spal la ochi, ca cu ale mele picaturi e voie doar de 4 ori pe zi.

Noa, asta e...ma duc sa pregatesc experimentele, de maine bag iarasi experimente...

azi mai scriu, maine nu stiu cum o sa fie cu mana pe tastatura

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am fost astazi in Hambarului si am depus actele. In timp ce stateam la rand au venit paznicii si au afisat noi instructiuni: dosarele se primesc si prin posta cu recomandare de primire si au afisat un tip de adeverinta care trebuie sa cuprinda neaparat si luna in care a fost nascut copilul. Am stat cam 45 minute la coada, dar a mers relativ repede la cata lume era acolo...
Aaa si am facut o multime de treburi astazi: am depus actele pt 85%, am fost sa-mi iau rez la analize (e ok Papanicolau), am fost la fac si mi-am luat diploma de master ( au trecut 3 ani de cand am terminat) si am spalat si masina, numai ca m-au pacalit ca trebuie degresata si am lasat vreo 50 ron pe acolo (off mai bine imi spalam geamurile la o benzinarie si gata…)
David a stat cu bona si culmea, cica a fost cumintel.

Iulia – eu dau branzica cu iaurt, restul de piure de legume dc nu-l mananca sau orez cu lapte, aaa sau mamaliguta cu iaurt sau branza.
Simoncip – ce scump este el si cum bate din palmute. Mai voi sunteti cei mai avansati de aici.
Alex Sara – ma gandeam si eu la Stanciu si am citit ca e bun doctorul. Eu sper sa fie un doctor care sa te primeasca mai mult de 5 minute sis a examineze copilul cu atentie, nu in treacat. Imi trimiti si mie nr pt programari pe PM ? Imi pare rau sa citesc de mama ta, sanatate multa sis a nu fie nimi cgrav. Bine ca ati rezolvat cu asigurarea.
Mi bebelina – astazi in Hambarului au cerut luna in care ai nascut + 11 luni din urma. Eu am pus tot 13 luni ca si Socrate si a fost bine

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Merge foarte prost serverul dc...

Vreau sa va sun referitor la adeverinta de venit, este cea trimisa de Laura pe contul comun , insa trebuie adaugate: numele, adresa, cnp, veniturile nete din luna nasterii si 11 luni anterior, o coloana cu calculul de 85% pentru fiecare luna, media veniturilor nete si a celor 85 %.
Nu este tip, insa asa ceva au afisat astazi paznicii la poarta in Hambarului...
Poate o gasiti scanata pe undeva.
Cele care nu aveau venitul din luna nasterii le-au zis sa trimita prin posta adeverinta dupa modelul afisat cu recomandare de primire.

Daca mai aveti intrebari, spunet-mi...

Va pup!

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput