Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fete dragi.
Nu am zis ca nu mai intru, ci voi intra mai rar sa scriu
Daca imi impun mie sa nu mai intru si sa scriu mai rar, sper sa stau mai mult cu fata si sa mai invat una alta.
Asa ca, acum scriu sa nu ziceti de ce nu mai scriu, dar sa nu va asteptati la conspecte.

Am depus astazi dosarul pt 85%. Am avut noroc ca nu a fost coada, desi am stat de 2 ori la rand (2 persoane in fata) pt ca aia de la ghiseu mi-a zis ca nu era buna copia dupa decizia de impunere (eu am fost PFA).M-am dus la un birou, aia au zis ca e buna.M-am intors, am zis la aia de la ghiseu sa o accepte asa ca cica e buna, aia tot se stramba. Sa fie sanatoasa, de ce nu le instruieste nimeni pe astea de la ghiseuri? Ma rog, traim in Romania.

Scriu repede din amintiri inainte de-a iesi afara.

erika acum am vazut ca ai scris.E o cerere tip pe care poti s-o completezi la fata locului si-o adeverinta tip pt angajator, daca ai fost angajata. Daca vrei ti le trimit pe email scanate.

Simonacip l-am vazut pe Matei cum aplauda. Bravooo Ai facut un conspect complet, jos palaria Nu stiu cand ai timp cu 2 baieti sa intri pe net. Te admir ca esti organizata si reusesti atatea. Eu recunosc ca-mi pierd timp aiurea si pe la tv. Trebuie sa ma reorganizez cumva .

danicris l-am vazut pe Rasfatzel in poze.E un scump.Casuta puzzle e de pe laredoute cumva? Am vazut-o si ma gandeam s-o comand anul trecut apoi m-am razgandit.

iulia si eu incerc cu cana cu cioc moale de la Avent. Deocamdata nu stie la ce-i buna si rontaie ciocul sau o intoarce cu ciocul in jos si tot se uda pe picioare.

inais si Julia se duce direct spre calorifer si spre perdele. La calorifer pe langa faptul ca e fierbinte are si colturi.

MissParker si eu ii dau Juliei cereale de porumb si orez cu lapte praf de la Milupa. Are consistenta de gris.Dar ii dau la cateva zile ca cica nu-s bune prea multe cereale, mai ales la o grasunica ca a mea Nu e ea prea grasa, dar nici nu vreau sa devina.

Atat mi-am amintit si oricum vrea fata sa-mi restarteze calcul ca sa iesim afara.

Edit: avem poze noi aici

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Micaela, eu cam asta am vazut cand am fost pe la crese/gradi. Ca in Austria iti dau voie sa stai cu copilul 1sapt-2 max, pana se acomodeaza. Si eu stateam pe langa Lara si vedeam si grupa mica.
Poate in Ro o fi copilasi mai veseli - cred ca depinde si de copil, unii se adapteaza mai repede, altii mai greu - pana la urma se adapteaza; eu insa mereu ma gandesc la cat plang pana sa se obisnuiasca fara noi; ca mamele vin, ii lasa si pleaca - toata lumea zice: "o sa se obisnuiasca, asa e la inceput". da cat mai plang saracutii pana sa se obisnuiasca - din pacate nu exista mereu alta solutie; eu am fost fericita ca nu am fost nevoita s-o dau asa mica.
Mult succes!

Simonacip, vai ce baiat mare ai!
Nici eu nu credeam ca furazolidonul e antibiotic, nici nu scrie clar pe prospect - insa scrie ca trebuie administrat din 6 in 6 ore 5-7 zile, deci tipic pt. un antibiotic.

Oricum, nu mai face diaree, sper sa nu revina.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Fetele din Bucuresti care au depus deja pt CIC cu 85%.....pe adeverinta a fost trecuta si media veniturilor? Si ce luni ati luat in considerare? Daca ati nascut pe 10 mai de exemplu ati luat mai 2007 - aprilie 2008? Tot asteptam sa se faca lumina in treaba asta, insa vad ca nu.....la mine e un caz mai aparte ca am lucrat 2 luni intr-o parte, apoi la alt loc de munca......si daca ar fi sa calculeze angajatorul media veniturilor....nu stiu cum o sa fac.......

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Fetele din Bucuresti care au depus deja pt CIC cu 85%.....pe adeverinta a fost trecuta si media veniturilor? Si ce luni ati luat in considerare? Daca ati nascut pe 10 mai de exemplu ati luat mai 2007 - aprilie 2008? Tot asteptam sa se faca lumina in treaba asta, insa vad ca nu.....la mine e un caz mai aparte ca am lucrat 2 luni intr-o parte, apoi la alt loc de munca......si daca ar fi sa calculeze angajatorul media veniturilor....nu stiu cum o sa fac.......

Deliutza Broscutza

Eu am nascut in aprilie si am pus asa: martie 2007-martie 2008
Fara medie.Am pus si venit brut si venit net, in caz ca nu pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:

Deliutza Broscutza

mi-bebelina, la mine au pus din aprilie 2008 - 12 luni inapoi - martie 2007 adica/ si au pus si medaia, dar nu cred ca e musai.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lily ce mare si frumoasa s-a facut Julia...dar se cam repede la gresie! spre necazul altora...

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Citat:

Deliutza Broscutza

mi-bebelina, la mine au pus din aprilie 2008 - 12 luni inapoi - martie 2007 adica/ si au pus si medaia, dar nu cred ca e musai.

POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

martie 2007 - aprilie 2008 sunt 14 luni......media cum au calculat-o, au impartit la 14?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Lilly, ausica am vazut pozicile voastre.......ma , mie mi se pare ca Julia seamana foarte mult cu Delia, forma capului, obrajorii....ia sa incerc sa mai pun si eu pozici poate reusesc...

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Iar nu doarme bulina Patrick, azi la 5 s-a trezit. E obosit mort, a dormit doar 6 ore, dar nu se da deloc culcat. In plus am hotarat sa nu-i mai dau san, ca ma musca de ma innebuneste. Si tare as vrea sa-l vindec de dependenta asta, numai la san adoarme, desi el papa si formula, deci nu de foame suge, ci de alint pur si simplu. Ca dupa 200 de ml de formula nu cred ca-i mai este foame. In noaptea asta i-am dat si un biberon cu ceai, l-a baut pe tot, sper sa se invete cu putin ceai daca ii este sete si sa ma lase cu sanul ca nu mai rezist, ma ustura efectiv.

Simona ce simpatic e Mateias cum bate el din palme! Hehe, azi la noi sunt -30 de grade, asa ca nu prea pot sa incerc varianta asta, sa-l las pe balcon sa doarma, il gasesc sloi de gheata Si oricum nu sta, am mai incercat eu cand era mai cald, numai in carucior plimbat adoarme. Cum sta intr-un loc, cum il apuca nervii. Ca imi mai luam si eu la plimbare o carte sa citesc pe o banca si cum adormea cum ma puneam si eu la citit. In momentul doi era treaz si incepea scandalul. Asa ca o luam iar la pas.

Laura as vrea sa-l intarc acuma, deja nu mai pot, el si asa nu stiu cat suge daca papa si formula in continuare si pana la 200 ml odata. Deci eu cred ca ma tine mai mult pe post de suzeta. O sa fie cumplit cred sa incerc sa-l adorm fara tzatza...

Simonix aici sunt niste distante de ametesti, multi sunt care fac ore pana la servici si inapoi. Insa eu niciodata nu m-as duce cu masina, sa stau blocata in trafic atatea ore pe zi. Oriunde m-as muta as cauta sa fiu aproape de metrou, autobuz, cum ziceai si tu. E alta viata, mai citesti o carte, mai asculti o muzica, in masina consider ca-ti pierzi ani din viata stand asa si conducand ore intregi pe zi.

Lily ce scumpica e Julia! Si ce frumos merge ea de-a busilea!

Iulia am vazut-o si pe Mufita ta, tare vesela e ea in toate pozicile, sa o tragi oleaca de falcutele alea din partea mea!

Alex@sara multa sanatate mamei tale! sa fie totul bine!

"If one feels the need of something grand, something infinite, something that makes one feel aware of God, one need not go far to find it. I think that I see something deeper, more infinite, more eternal than the ocean in the expression of the eyes of a little baby when it wakes in the morning and coos or laughs because it sees the sun shining on its cradle." (Vincent Van Gogh)

Mergi la inceput

Am mai pus cateva pozici: http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/DeliutzaDeMi_bebelina#5291104812316140530

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput