Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
iulia83 spune:
avem poze noi la semnatura.
mi_bebelina, nu stiu despre crema aia ce sa zic...n-are ce sa-i faca rau. eu ii fac orez cu lapte si zahar vanilat diseara. la pranz, niste peste la cuptor cu legume. ce face deliuta? mai are cucui? biata de ea..
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
Poze noi
Povestea nasterii

Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Fetele-priceputele, cum fac sa-mi apara si mie linku' lu' Bubu da' nu asa http//...... ci sa-l denumesc eu cum vreau. Hai, nu va radeti de mine ca nu stiu. Mercic. Pupez. Pa. Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Nu-mi spune si mie nimeni ???

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
mi_bebelina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia83 avem poze noi la semnatura. mi_bebelina, nu stiu despre crema aia ce sa zic...n-are ce sa-i faca rau. eu ii fac orez cu lapte si zahar vanilat diseara. la pranz, niste peste la cuptor cu legume. ce face deliuta? mai are cucui? biata de ea.. ![]() The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena![]() Pozici Mufitza Mufitza's Videos Poze noi Povestea nasterii ![]() |
Ma gandisem si eu la orez cu lapte si eventual nitel fruct, dar sa fie dulce ca sa nu folosesc foarte mult zahar. Sau lapte cu biscuiti? Poate intra Esme sa ne dea reteta de biscuitei din aia bunii? Ca prea au succes, asa-i Simonix?
Deliutza Broscutza
Simonix spune:
Alysh desi noi nu avem dinti (fac pariu ca noi o sa fim ultimii, caci daca e genetic ... mai avem de asteptat hehe) pediatrul mi)a zis ca atunci cand vor aparea, vor fi si ceva probleme digestive, posibil diaree, eritem fesier, nu va mai digera bine alimentele. Deci...
Iaurtzei ... eu ii dau din comert - am gasit o marca cica BIO, desi nu prea sunt convinsa. I-am dat si din ala de la Danone cu fructe pt pitici ... dar evit totusi. Prefer iaurt natur si eventual mai bag eu chestii in el.
Mda... colega mea tot nu a venit
cica e bushon pe autostrada. Tipa sta in Bruges si lucreaza in Bxl - nu inteleg de ce ar face oamenii asa ceva - 200 de km zilnic ... In schimb se uita la mine cand le zic ca stau la 20 de minute de job "eu nu as vrea sa locuiesc in Bxl"
Eu una nu as putea sta altundeva decat intr-un oras cu metrou
(la Cracovia nu aveam si cam sufeream), cu autobuzi, etc .. si APROAPE de job h... ... Vad ca in Belgia se practica jobul cat mai departe de casa hihi
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Simonix spune:
Daaa... sa supna Esme cum ii face - io habar nu am - ideea e ca ii face in forma de inimioare
cred ca de aia ii plac piticului :p El crede ca Lorelei i-a facut 

Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Alex@Sara spune:
neata si de la noi.Multumesc din nou celor care m-au felicitat pt decizia luata 
nu nominalizez ca la ce tuta sunt sigur uit pe cineva si nu vreau sa supar pe nimeni ![]()
Din pacate trebuie sa intarc shoricica si aseara a fost prima tentativa de a adormi fara tzitzi.....chin si plansete,amandoua in cor,stateam cu ea in brate si plangeam de mi-am udat bluza sub barbie.Si nu vrea sub nicio forma sticluta cu laptic,plange ,se zvarcoleste,mi-o impinge,scuipa...uoffffffff, de obosita ce era de atat plans a dat sa adoarma fara sa pape,asa ca am mai mufat-o la tzitzi,a tras de parca era sfarsitul lumii si dupa ce si-a umplut burtica s-a intors pe spate si au inceput zambetele de satisfactie si povestile

,cre ca o sa innebunesc de mila ei pana ne obisnuim cu sticluta.Am zis ca incep de azi sa ii dau cate 30 ml cu lingurita sa se obisnuiasca cu gustul,sa putem zice adio definitiv tzitzucii in maxim o saptamana de acum.
am vazut si noi poze frumoase cu mamici si mladite si mugurasi,dar Mirci e tare cum aplauda.Sara a inceput sa "danseze" in fundic cand ii cant,isi baga pumnul in gurita si canta si ea si da din cap,e mortala.Am copii tare melomani,Alex de pe la 7 luni ridica manutele si icerca sa "pocneasca "din degete.ca il luasem la o cununie civila cu noi si toata lumea a dansat cu el in brate.Apoi si cand eram afara la plimbare si auzea muzica din masini el dansa in carucior ![]()
Nicole,eu va recomand sa mergeti la Sranciu Adrian.Noi avem aproape un an de cand mergem la dansul la inceput cu ALex si de la 3 saptamani si cu Sara,si nu l-as schimba pt nimic in lume.Am citit despre el ca ar fi cel mai bun diagnostician infantil,si am citit de cazuri de mamici care au umblat cu puiutii pe la n-spe medici fara rezultate si el i-a facut bine.Singura problema la el e ca e foarte solicitat si aglomerat,programarile(daca cumva reusesti sa prinzi legatura la telefon) se fac de lunea pt saptamana care incepe de lunea viitoare.Dar are cabinet si la Budimex si va poate vedea si acolo.daca vrei,eu va dau tel pt programari ![]()
Alysh,da,in primavara va veti intalni cu o balenuta cu burtica
,sper sa fie ok totul si sa pot duce cu bine pana la sfarsit sarcina.Azi dupa amiaza incerc sa ma programez la Iosup pt eco si la Tutunaru daca m-o primi ca pacienta,sa ma urmareasca el.
Eu sunt tare suparici si dincauza ca m-a sunat sora mea din Germania,mama e la ea de aproape 2 luni,sa imi zica ca luni dupa amiaza au internat-o pe mami la urgente,i se facuse rau,ea e cardiaca si are pb si cu diabetul si tiroida
si le-a zis ca a facut un mic preinfarct.I-au facut o gramada de controale si analize si tomografie,si le-a zis ca nu e recunoscuta asigurarea de sanatate pe care si-a facut-o in Romania,si trebuie sa plateasca spitalizarea si tot
.Abia asera m-a sunat iarasi sa imi zica ca e mai bine,au scos-o de la terapie intensiva,si dupa 100 d eteklefoane pe la agentia prin care si-a facut asigurarea si la naiba sa ii ia,au zis ca e ok asigurarea.
.Abia astept sa ma sune dupa amiaza sa imi zica ca e bine si au lasat-o acasa,nu mai pot,as merge si eu acolo daca as putea,ma simt tare neajutoarata.
gata,va las ca saruca a inceput concertul cre ca are o surpriza pt mine in pempi ca am auzit-o scremandu-se si de cand i dau Sanzime nu se mai suporta cu kk.MAi intru mai tarziu ca nu am chef sa iesim afara azi,asa ca am sa pierd vremea pe forum.
Si o zi excelenta tuturor
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
mi_bebelina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Danicris
Nu-mi spune si mie nimeni ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
Mai asteapta nitel sa iti vada intrebarea o fata priceputa de aici, ca eu sunt varza la capitolul asta. Mi-au explicat dragele de ele si mie la un moment dat, dar am uitat...

Deliutza Broscutza
iulia83 spune:
nu stiu de ce a aparut asa..deci, editez:
Danicris: [ url="aici pui linkul tau"] aici titlul[ /url]
scoti spatiile inainte de url...fug ca ma urla
Reallaura spune:
Neata fetele!
N-am mai apucat sa intru aseara, am selectat pozele sa-mi dau la procesat, am 1000 de rame, cutiuta cu rame foto si tot nu ma invrednicesc sa le aranjez.
Baiatul meu a incepu sa faca fitze la mancare...In fine...ieri i-am facut cartof copt cu iaurt si galbenus...nu i-a placut...o sa iau unt azi sa incerc asa...poate s-a saturat de aceleasi lucruri, dar nici la nou nu e receptiv...acu doarme pe picioare, slava Domnului ca postez si eu...
Micaela Draria prietenei mele Mihaela are dinti de la 4 luni,
ereditar, ca si tasu
asa ca nu trebuie sa te nelinistesti cu dariutza ta.
Lilly si eu simty uneori ca mi se atrofiaza creierul ca nu o sa mai stiu sa vorbesc nioci engleza cand m-oi intoarce la serviciu...ca sa nu mai zic ca nici la TV nu ma mai uit, deci si conversatia poate di redusa la bb...asta e...ce sa fac...m-oi ocupa sa-mi revin cu cateva luni inainte de a incepe serviciul...citind nitel
bratafel si sotul meu e cu acvariile...poate se cunosc de pe forumul lor
Am vazut pozicile cu dulceata de Bica si finutza voastra.
Daria_Ioana imi pare rau ca te simti asa...desi e normal...eu numai cu Mirci alaptat si deja nu mai pot, si eu la fel, ma dor sfarcurile de mor, iar el doarme numai cu tzitzi in gura, altfel e jale.. Super ca ai gasit pe cineva sa va ajute. sper sa-ti fie mult mai bine.
Andrada cred ca Andreeap se referea la altceva. si mie mi-a venit in plic acasa o decizie cum ca mi se acorda cei 600 ron. `Nu cred ca are vreo legatura cu acceptarea dosarului...stai linistita. si eu am primit bon de inregistrare acum. ah, cu Minimaxu e scandal...au desene supertampite...cica o printesa isi vindea corpul in schimbul unui porc...faze d-astea...am vazut in ziar.
Alex&Sara si eu i-am luat curcan cu mazare de la Nestle, prima oara i-a placut, a doua oara n-a vrut sa mai vada. Tot mancarica mea o papa cel mai bine...
Doloress vad ca si tu te chinuiesti cu sanul si cu nesomnul lui Patrick...nici al meu nu doarme ziua, noaptea suge non stop, molfaie, vorba ta ca uneori nu aud si nu simt ca trage...si dimineata la 5 deja se scoala si desi e obosit nu se da culcat...TU cand intarci, la ce varsta?
Esme wow, ce mancacioasa Lorelei..cred ca bate recordul aici, pe forum...sa o tina tot asa!
Ralu_t felicitari pentru examenele luate cu nota maxima...pai sunteti destepte fetele!! o sa citesc si io petitita acu.
Adriana si mie mi-a recomandat pediatra - inainte sa o descopar pe Bulacu la Medicover - numai siropele pentru copii peste 2 ani...bine ca m-am uitat pe prospect...sanatate Annikai!
Alina_anto imi pare rau sa aud de febra Sarei..mirosul kktelului nu cred ca- o problema, si la Mirci miroase de te nenoroceste...poate febra a fost de la dintisori...
fetele frumoase si tine-ne la curent!
Danicris dulceata de baietel! De unde ai luat casuta cu care se joaca el?? Vad cumva un fel de colac care il impiedica sa se deplaseze din locul iunde sta?? sau ai rulat tu o plapumioara???
Mi_bebelina imi pare rau de cucuiul Deliutzei.
sa treaca...
DanaH succes cu gradinita, sa se obisnuiasca rapid Teodora!
SImonix sanatate la Robertzel!
Miss sper sa fi fost grisul si sa scapati repede de chin!
Adidana

pentru ieri, cand n-am apucat sa intru..! sa fiti fericiti!
socrate ce dulce Sebi cum s-a apucat sa te traga de haine ca sa il iei in brate sa doarma linistit! daca te consoleaza cu ceva, mirci nu sta nici noaptea nici ziua in patul lui si doarme doar martisor...eu stiu ca sis a luat Augmentin pt raceala de curand...Sanatate si tie!
Lorich 
Sisduuuulce Mati, iubitul de el...
Alyshchiar voiam sa te intreb cand te duci ca depuneam si eu pentru sis...dar probabil voi astepta pana in februarie, ea asa zice...poate e si mai cald afara...Lasa, draga mea, noi in parc semnam condica la primavara, da-l incolo de serviciu!!
Cine ne mai da zilele astea inapoi? Ca o viata avem - si aia scurta!![]()
Iuliavazut pozici
despre masa de la 18, eu i-am tot dat cereale si s-a cam saturat...ieri i-am luat d-astea cu gluten, de la Milupa, 7 cereale, a papat mai bine. POti sa mixezi tu o banana in iaurt natur, e mai bun decat ala deja cu fructe in el...
legat de canuta cu adaptor, Mirci nu vrea sub nici o forma...poate sa ma asteptam..
Alex&Sarasanatate mamei tale,
sa fie totul bine!!!!
danicris scrii asa: [ url = " " ]CUVANTUL CRE VREI SA APARA[ / url ], fara nici un spatiu pe nicaieri...
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
jozsaerika spune:
Lilly daca mai citesti pe aici nu imi zici si mie ce kestii ai dus si unde pt dosarul de 85%??? in caz ca poate iau cu vreo 60 ron mai mult
si ma hotarasc sa-l depun totusi 
esme daca nu e secret profesional nu ne dai si noua reteta de biscuiti ???
scuze nu am timp de scris
va pup
Erika