Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza.
am avut o noapte cam naspa. fata, foarte agitata, de la 23 pana la 3 s-a tot foit, iar eu am dormit mai mult in picioare, incercand s-o linistesc. la 5 si ceva i-am dat laptele, ca dadea semne de trezire si am luat-o in pat unde a dormit pana la 7. eu sunt ametita de cap, era sa cad din picioare cand m-am ridicat sa iau un pampers. abia astept ora 15 sa dorm si eu putin ca atunci doarme ea mai mult. fir-ar sa fie ei de dinti ca nu mai ies odata..se lasa asteptati

fetelor, voi ce le mai dati copiilor sa pape la masa de la ora 17-18? ca eu am ramas in pana de idei.

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata mamicilor.
Sper sa nu ploua azi, sa iesim afara. Am fost si ieri dar nu mult ca urla Matei din gura de sarpe. Bineinteles cind il luam in brate tacea milc...Oof.

Acum sa va arat din seria celor care imita frustrant era ca tineam aparatul si nu puteam sa bat si eu din palme, dar el asociaza si cuvintul bravo deja...

Iulia, david nu a salivat foarte mult cind i-au dat dintii, sa stii. De bagat in gura insa a bagat pina tirziu, si acum chiar baga diverse in gura(bine, fara legatura cu iesitul dintilor) E ingrozitor!!!
Gabitzam, si mie imi place poza aceea. A fost ingrozitor in ziua respectiva Mati, nu m-a scapat o secunda, plingea la oricine. Deh, a vrut copilul sa stea linga mne de ziua mea
Leeloo, superbe pozicile, ce craciunei minunati ai avut de sarbatoriSa va vindecati cit mai repede burticile!
Socrate si al meu vrea numai sa mearga, drept pentru care e mai mereu pe jos, linge podele, covoare, tot ce prinde. Mai grav e ca desi i-am pus ciorapei cu modele pe talpite tot mai aluneca si duminica a cazut de langa taica-su direct pe spate si s-a lovit la ceafa. Deh, trebuia s-o patim si noi si nu ma indoiam ca va fi intr-unul din momentele cind e cu taica-su...
Iulia, Matei deocamdata nu vrea din canuta cu cioc, desi am incercat...poate la vara. David in schim n-a vrut deloc sa bea din canuta, a preferat pahar normal sau pahare cu pai speciale pt copilasi.Bine, mai tirzior paiul pe la 2,6 ani, ca nu stiu ei sa traga.
Lilly, nu se poate sa nu mai intri, putin , mult, dar trebuie sa ne mai spui si noua cite ceva despre Julia, vorba Gabitzei, toate avem trebi, nu?2 minutele acolo...noi te asteptam chiar si fara conspecte...
Bratafel, am vazut si pozicile voastre!!Ce scumpa e Bianca in punga de cadou, la inceput nu mi-am dat seama ca avea si costumasul ei model, abia dupa aia m-am lamurit ca ea era in punga
Mi_bebelina, nu lasa maseluta asa ca se agraveaza si apoi mai multe drumuri la dr, mai multi bani, etc...Ai dreptate, eu nu prea m-am machiat in pozele de la ziua noastra...sunt cam palida..
Cit despre Deliutza, sa stii ca nici david n-a mers de-a busilea, a luat-o direct la pas..asa ca acum o vedem si pe Deliutza direct in picioare
Andrada, daca nu era ok dosarul nu ti l-ar fi primit asa ca stai linistita. Nu te crampona de instiintarea de la ei, aia e mai mult formala.Dar esti sigura ca intr-o luna iti intra banii? Mie din august mi-au intrat abia in noiembrieIti spun ca sa nu te ingrijorezi dc nu intra luna asta
Mihaser, ce noroc si voi cu clanta..oofof, bine ca s-a rezolvat rapid
ALex&Sara, felicitari pt soricica mincacioasa
DOloress, nu doarme Patrik nici daca l scoti la aer pe balcon???Ai mai incercat?
Daria_Ioana, sper sa va intelegeti bine cu bona, sa ai si tu timp de toate cele..
Esme, scumpa, la Ajutoare e un subiect cu donatii dc vrei sa trimiti sterilizatoarele pt cineva care are nevoie
Ce mult papa Lorelei..bravo!!
Inais, si al meu are atractie la calorifer...probabil nu intelege ce se intilmpa de-i asa cald si-l pisca la minuta
Ralu, felicitari pentru examene. Am semnat si eu petitia.
Adriana, eu nu stiu sa fie antibiotic furazolidonul...de fapt sigur nu e, nu am dubiu.Sanatate multa, sa va puneti pe picioare. Mult mar copt sa-i dai
Alina_anto, sanatate si voua..oof ce viroza nasoala!
Stefany, scoala placuta..ca sa zic asaPredai sau faci cursuri ceva?
Miss of imi pare rau de neurodermita. Bine ca n-ai avut nevoie de lapte praf..ca dc are alergia asta la lactoza...Sanatate multa lui Daviducul.
Danicris, superbe poziciCe pui curios ai tu acolo
Nicole, n-o cunosc pe dna Marcu, dar dupa ce spun fetele...nu e de bine..
Mi_bebelina, pupam cucuiul Deliutzei...of
Socrate, sanatate multa!
Micaela, am noroc ca Mati nu se arunca cind e in patut, e foarte precaut, se lasa incet jos cind vrea ceva..Dar cind e prin casa, se agata d etoate si se ridica...apropos, tre sa-mi iau incuietori pentru sertare ca le deschide pe toate.
Jady, bine ai revenit!
Iulia, eu ii dau uneori tot fructe lui mati la masa de 17-18.00. Pentru ca nu s eomoara cu iaurtul..I-am facut si mamaligutza cu brinzica si smintina...nici aia n-a prea papat...
Gata, am scris destul.ma apuc de citit nitel. Pupez

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

mi_bebelina, loviturile astea la fatza arata mult mai dramatic decat este in realitate. Eu am vazut asta din pacate in nenumarate randuri, ca Andrei mai mereu avea cate un cucui sau o vanataie pe fatza. Acum cand se loveste stie singur si se duce si ia crema (hepathrombin-ul) si zice "mami dai chema". Daca cumva isi mai musca si buzitza sa vezi tragedie, cand vezi si sange. Nu-ti doresc sa se intample, dar cam toti copiii o patesc la un moment dat. Incearca doar sa nu intri tu in panica, pentru ca asta mic se sperie atunci si mai tare. Ei plang de cele mai multe ori pentru ca se sperie in primul rand si pe urma de durere.

Ai grija prin casa sa dispara sau sa ajunga nmai greu la colturile si marginile unde se poate lovi. De exemplu la colturile meselor eu am pus aparatori de silicon, ca alea sunt primele "vizitate". Neaparat daca incep sa o ia in patru labe ascuns absolut orice chimicale, ridicate pe rafturi. E o perioada in care se pot intampla foarte usor si fara sa-ti dai seama multe accidente casnice. Nu e de gluma.

Eu m-am invatat si la aragaz sa nu mai gatesc pe ochiurile din fata, ci doar pe cele din spate. Daca e ceva in fata, neaparat stau eu linga aragaz.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
[br
Acum sa va arat din seria celor care imita frustrant era ca tineam aparatul si nu puteam sa bat si eu din palme, dar el asociaza si cuvintul bravo deja...

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

ce dulceee...bravo Matei

simona, eu ma oftic ca simandicoasa mea nu baga nimic in gurita. poate daca baga diverse, ii spargeau si ei dintisorii gingiile mai repede...cred eu

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata

Noapte urata rau, Robert s-a trezit la 3o min toata noaptea! Suparat si plngacios numai daca nu-l luam, in rest vesel si dormic sa se catere pe noi. Sunt zombie. Oare de la ce o fi? Raceala asta, dintele n-o fi iesit de tot? Ca roade tot, tot. Uffff...mai mult de2 treziri nu pot. Mi-am trminat kofi, ma intid langa el.
Pup

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Neatza fetelor, va pup de la noul job unde ha ! am dat de internet :D In plus, astia inca nu au venit deci ... sunt cam singura cuc pe aciulea. Mda... Robert are nopti mai dificile, plangaceste, se scoala de v reo 2 ori hmmm... Nu stiu de ce face asa, azi mergem la medic yuupiii

Masa de la ora 18 la noi consista intr-un iaurt/branzica de vaci + biscuite de la Esme (vezi ca raman fara bischitzi hihi ii dau cate unul pe zi hmmm.... mai faci ???)

Cazaturi de bebi - eu sunt pregatita (sufleteste) daaar .... . Am blindat si eu casa nitel, am luat aparatori de colturi, bebe le baga in gura la greu ... aparatori de prize etc. Chiar nu e de gluma... piticul meu se duce fix unde e mai periculos.

Salutare Jady

Fug... sa mai navighez pe internet Astia tot nu au venit ...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

am uitat sa-i cumpar ieri iaurt humana, facut de mine nu mai aveam, asa ca i-am dat un yoplait cu piersici si biscuit. are ceva? am vazut ca voi dati d-asta..sau n-am inteles eu bine?

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza si de la noi!
Gabitzam si mercic pt incurajare......asa e, trebuie sa fim tari dar......Am vazut muuuuuulllllllte cazaturi, lovituri pe cand lucram cu copiii....dar cand e vorba de al meu, ma doare inmiit.Asta e, o sa treeaca pana la urma.....si or sa apara altele si altele si altele...
Simona, scump tare Mateiasul tau. Un de la Deliutza cucuiata pentru el(poate nu citeste cuscra Elenuca)
Simonix, hai ca usor-usor te obisnuiesti si la noul job...
Lorich, poate de la schimbarea vremii a fost asa? Desi ar fi trebuit sa doarma in cazul asta. si poate te poti odihni peste zi.
Iulia, eu ii dau branza cu iaurt, uneori pun si un cartofior fiert, i-am dat si mamaliguta cu branza si iaurt...chiar azi ma gandeam la un fel de crema de zahat ars dar mai dietetica pentru Delia si doar cu galbenus de ou........ oricum zaharul acela ars o sa se duca in sirop pe care il arunc......o fi bine?

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Danicris am vazut poze superbe!

Simonix deci esti cea mai silitoare de acolo? Imi pare rau de noptile lui Robert, eu nu mai vorbesc...

Iulia yoplait, desi preferatul meu personal, stiu ca are prea multe pe lista de ingrediente, gen guma guar and stuff. Eu nu l-as da la bebe.

Edit: Pup un cucui de Deliutza broscuta

Poze noi
Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata

Am fost in Hambarului, am rezolvat, repede, datorita lui Vlad si voua, Laurita, Socrate si celorlate fete care mi-au vandut pontul. Nu m-am simtit prea ok ca m-am dus premeditat cu Vlad in brate, dar acum ce sa fac? Doamne iarta-ma!

Repde, conspectul pe care l-am facut aseara, dar n-am apucat sa-l postez.

Multumesc pt incurajari: Magdone, Micaela, Adriana, Simo, Lorich, Laurita, Bratafel, Danicris. Mai am doua examene si scap.

Am vazut poze de la Revelion ale frumoaselor noastre gemene si scumpilor lor copilasi. Intr-adevar semanati mai mult decat de obicei in pozele respective, insa eu v-am deosebit

Adriana, sa stii ca m-am convins ca diareea lui Vlad era cauzata de aparitia dintisoului. De fapt el nu a avut dureri de burtica nici n-a fost apatic, avea diaree dar se simtea ok. Si imediat a aparut si dintele, deci e clar.

Iulia, cum zici tu....ca sta linistita in patutz si se joaca, doar ii mai schimbi din juma in juma de ora jucariile????? N-o dai la schimb pt o zi?
Nici Vlady nu a salivat la aparitia dintisorului prea mult.

Lilly, te rog, intra cat poti de des. Nimeni nu e obligat sa faca conspecte. Important e sa dam acolo un semn de viatza fiecare, sa stim una de alta. Te

Daria_ioana, ce frumos ai vorbit despre sotul tau. Cred ca abia astept sa va reuniti toti 4!
Ma bucur ca ti-ai gasit o femeie sa te ajute. E f important sa ai pe cineva care sa-ti faca treburile casei si tu sa te poti bucura de copii pe deplin. Eu am o femeie care vine de doua ori pe luna si imi calca toate rufele si face curatenie generala. Tare mult mi-a usurat existenta de cand vine. Cu toate ca imi raman destule de facut.

Danicris, CLeo, Gabitzam,, multumesc de raspunsuri ref. la munca cu timp partial. Imi popusese cineva ceva si oricum vroiam sa refuz, asa ca am avut un motiv bine intemeiat.

Alex@Sara, felicitari pt decizie! Sa inteleg ca la primavara voi intalni o burticutza dragutza?

Leeloo, bine ai revenit! Scumpi baieti mai ai!

Ralu, felicitari pt examen! Eu zic ca daca ne mentinem pe 9 si 10 tre sa le facem cinste fetelor de pe forum ca ne-au tinut pumnii, ce zici?

Danicris, am vazut pozele cu scumpetea ta!

Acum tre sa citesc ce ati scris de aseara pana azi dimineata. Va puuuuup!

Vlady

Mergi la inceput