Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Sunt foarte obosita, am fost plecata astazi sa rezolv niste treburi, apoi am iesit cu bebe la supermarket, am facut curat, mancare , acum satu pe forum cateva min , ma duc sa mancam sis a-l spal pe bebe.
Asa ca nu am timp de conspect, decat cateva randuri.
Bebe al meu este un marait, parca stie ca pleaca mami.

Andrada – la mine a gasit sotul o adresa in cutia postal prin care m-a anuntau ca mi s-a aprobat dosarul. Actele le-am depus in octombrie, in decembrie am primit banii si in ianuarie adresa.
Leeloo – am vazut poze superbe cu baieti superbi.
Daria Ioana – mai ia sit u niste vitamine, poate ai corpul slabit de la atata effort fizic si psihic…Oau, ce sot ideal ai…ma bucur ca ai asa mare noroc in dragoste
Dana h- pupam Teodora sa se acomodeze la gradi
Iulia, Gabitzam – si eu i-am lui David cana cu cioc, insa nu sties a bea din ea si nici nu vrea sa incerce
Danicris – ce de schimbari ai facut in viata lui Ducu si le- a si acceptat. Super. Eu i-am schimbat ieri baita de la 22.30 la 8.30 si pana la ora 12.30 noaptea nu a vrut sa doarma.
Ralu – felicitari pt examene si pt note. Am semnat.
Simonix – snatate lui Robertel
Adriana – super nesimita farmacista, este de o nesimtire crasa…
Alina anto – of, micuta Sara, si toate astea de la dintisori? Pupam sa iasa o data dintosul ala sis a n-o mai chinuie.Merci de info cu pediatra
Miss – eu chiar vroiam sa te intreb, de ce-I dai tu gris copilului…mai bine ii dai inca un castronel de legume. Eu stiu ca grisul umfla…Incearca sa faci cum zice dr, poate afli la ce e alergia. Off prin ce treci sit u. Pupici.

Adidana – LA multi ani, fericire multa, sanatate si numai bucurii!!!!

Alex Sara – multam. Acum imi aduc aminte ca de ea vorbeati acum ceva timp pe forum…de rau…
Micaela – merci de info.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Fetele-priceputele, cum fac sa-mi apara si mie linku' lu' Bubu da' nu asa http//...... ci sa-l denumesc eu cum vreau. Hai, nu va radeti de mine ca nu stiu. Mercic. Pupez. Pa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Fetelor va intrebasem de dr Marcu, pentru ca sora mea vrea sa o aduca in Buc la un control pe nepotica mea (este din provincie si acolo se auzise de “minunata dna Marcu”).
Nepotica are 3 ani si de vreo 3 luni are o tuse neintrerupta. Iar noaptea din cauza tusei vomita absolut tot ce mananca. Au incercat multe tratamente, insa nimic pana acum. I-au bagat si antibiotic injectabil. Ar vrea sa vina la o vizita la un pediatru bun de aici.
Imi recomandati si mie un dr la care ati fost de cateva ori si vi s-a parut bun?
Stiu ca au mai fost discutii, insa nu am retinut nume.

Multam mult si va pup

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Buna seara fetelor,

Suntem si noi inca pe aici. Eu tot bolnava nu inteleg frate 2 saptamani de tratament si rezultate care tind spre zero. Tot ma doare in gat si cand imi mai trece, ma ia tusea.
Sooo, great.

Legat de bb mic, azi am inceput sa facem tot ce am studiat pana acum, mergem in 4 labe, ne ridicam in picioare cum prindem ceva de sprijin. Mergem tinuti de manute, evident vrem numai asta toata ziua. Asa ca il mut din tarc in jumper ca sa pot si eu sa spal vasele. In rest stam pe jos si ne jucam, evident amandoi.
Fetelor eu nu stiu ce sa ma mai fac cu el. Trebuie intr-una bagat in seama, daca il las un pic singur incep plansetele.Daca stau aproape de el ma trage de haine sa il iau in brate sau sa il ridic in picioare.
Mai prost cu dormitul. Ziua nu vrea sa doarma singur, daca il pun in pat dupa ce adoarme, in jumatate de ora e sus. Trebuie sa il tin in brate in pat si atunci doarme. Azi dimineata s-a sculat la 6 jumate, el doarme de obicei pana la 7 jumate, l-am luat in pat am bagat tzitzi, si in final a adormit, dar tot asa tinut in brate. La un moment dat adormind, am zis ca poate pot si eu sa dorm un pic si m-am intors cu spatele la el, s-a trezit instant s-a ridicat in genunchi si ma tragea de bluza sa ma intorc. Dupa ce m-am intors si l-am luat din nou in brate a adormit din nou.
Slava domnului noaptea nu avem probleme. Dar uite ca acum eu cu tusea ma tot zbat sa nu tusesc, mai mult ma invart decat sa dorm asa ca sunt praf oricum.
Zau daca stiu ce sa fac. Stiti vreun sirop de tuse eficient?
Apropo, Augmentinul se poate lua daca alaptezi? Ca ma gandesc sa trec la asta ca nu mai tine. Am pe acasa de cand eram insarcinata si ma gandesc sa incerc si asta, nu mai am insa prospectul.

Cu mancatul azi mai prost. Eu cred ca ne mai vine si al patrulea dintisor. Dar daca ma mai capseaza cu ei zau daca ii mai dau.

Miss ma gandesc mereu la tine si tot sper un mesaj de genul : am avut o noapte linistita.

Iulia legat de canuta, eu incerc sa ii dau ceai si apa cu canuta cu cioc. Azi, dupa cum spuneam fiind o zi de premiere, a baut vreo 50 de ml din cana,fara sa scuipe prea mult. Insist de ceva vreme cu ea. L-am lasat sa se si joace, evident udandu-se peste tot, am tinut eu de cana si tot asa. Uite ca perseverenta este cheia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hello si de la noi :)

Multumesc fetelor care s-au gandit la noi si ne-au urat sanatate Robert e mai bine, nu i-am dat evident nici un antibiotic - nici nu a fost nevoie sa mergem la doctor. Azi bb a fost la regim: orez la greu , lapte fara lactoza, apa de orez si si-a revenit cu stomacelul, in schimb au aparut mucisorii lichizi Dar sper sa treaca si astia repede, maine oricum aveam intalnire la pediatru.

Fetelor, am inteles ca bebii care merg in 4 labutze vor merge mai greu in 2 labutze, caci sunt obisnuiti sa ajunga rapid peste tot Eu am vazut asta la Robert: inainte, statea atarnat de o margine a patului si daca voia sa ajunga intr-o alta margine se sprijinea si ajungea in 2 picioare acolo unde voia. La un moment dat si-a dat el seama ca se poate lasa in funduletz si ca poate ajunge la locul dorit in 4 labe si de acolo sa se prinda cu manutzele de mergine. Deeeci... progres ?? hmmm... nu stiu cum sa il numesc . Acum incerc sa il conving sa mearga la diverste tinte in 2 picioare, dar nu vrea - se lasa usor in jos si repeta faza cu 4 laboantze.

Felicitari celor cu dinti multi sau putini Noi nu avem si nici nu dam semne ca vom avea vreodata :p Dar nu ma plang :)

Dana - am citit si eu cu sufletul la gura ce ati patit voi cu bebelusha ... sanatate multa iti doresc. Ce sa spun, nu inteleg de ce in Olanda au reactionat asa, eu una am avut doar o situatie critica pana acum si am fost super multumita de serviciile lor, dar e adevarat ca am fost direct la Urgente. Nu am contactat niciodata medicul de familie - pediatrul nostru stie totul despre pitic, imi raspunde la telefon cand poate, imi da sfaturi la telefon, nu ma cheama la el tam nisam, nu imi da medicamente doar de dragul de a da medicamente (asta chiar apreciez si compar mereu cu doctorii din romania care sunt sigura ca m-ar fi pus sa ii dau lui Robert un car de medicamente pt diareea pe care a avut-o). Acum, in Olanda nu stiu cum e treaba... chiar nu poti gasi un pediatru care sa iti raspunda la telefon etc ?? Trebuie totul sa treaca prin medicul de familie? sau la Urgente ?? Imi pare rau de experienta voastra

Sanatate multa Socrate si toate fetelor bolnave, precum si puilor mici. Alex@Sara - felicitari pentru bebe 3 - ai mare grija de tine... de burtica, de pitici. Daria - la fel, ai grija, sper sa iti fie mai bine cu un ajutor, sa te poti relaxa si tu
Esme vorbiiiim ! am uitat sa te sun azi sunt cam obosita - sincera sa fiu, nu stiu cum faceti fetelor care va sculati de nu stiu cate ori pe noapte - eu dorm 8 ore jumate, si de-abia ma scol dimineata, pe la 7 jumate ..... iar seara pe la 6 deja incep sa ma usture ochii... Of...

Va pup pe toate !

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

ralu_t felicitari pt examene. Petitia am semnat-o mai de mult.

Adriana_78 of ce tablou mi-ai zugravit… ma gandesc sa ma apuc de cautat cresa si sa ma duc sa vad cum e acolo, dar daca vad asa un tablou dezolant… Vai ce ai patit la farmacie… nu am cuvinte ce sa mai…

alina_anto asa febra mare de la dintisori? Mititca de ea ce se chinuie.

MissParker, ati atseptat 2 ore la dr? eu cred ca plecam in lume am asa oroare de asteptat, stat la cozi…

Iulia am incercam si noi de 2 zile cu canuta aia cu cioc (noi avem de la Nuk) dar se stramba intr-un mare fel, o sa-I fac o poza sau o sa o filmez cat e de haioasa cand bea cu ea

Doloress , cum spui tu ca nu il poti invata cu suzeta asa cred eu ca nu pot sa o invat cu canuta, e toata o strambatura cand baga aia in gura si daca o ia singura in mana o arunca pe jos. Am o fetita tare razboinica, isi bate jucariile se supara pe ele si le arunca sau le bate cu suzeta.

Acum sa va spun care e distractia noastra: stam agatati in picioruse si ne dam drumu la manute… intai una si apoi celalta si imediat poc cu fundu de pamant. Faza tare e cand vrea sa ajunga la ceva, pur si simplu plonjeaza spre obiectul respectiv din picioruse in nas. Pana o sa invete sa isi tina singura echilibru si ca trebuie sa faca pasi pana ajunge acolo, ea o sa cada si eu o sa imi tin rasuflarea si normal ca o sa-mi rup si gatu in incercarile mele de a o prinde.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Mda......cucuiul nostru a ainceput sa se inverzeasca pe margini iar in mijloc e un picut rosu - mov.asta am vazut cand sa-i facem bebelinei baie......asa ca dupa baita l-am trimis pe tati la farmacie non-stop si a luat Lasonil si un unguent cu arnica asa cum mi-a recomandat Gabitza ......i-am spus si sotului.......poate sa se faca si negru cucuiul dar sa stiu ca nu are nimic in interior........dar cum nu stiu, sper. Grea viata de mamica.....vorba Micaelei...of,of

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Un conspect din amintiri….

Nicole, din pacate nu stiu sa iti recomand un pediatru pentru nepotica ta…..noi in afara de medicul de familie si de urgente la Budimex nu am fost nicaieri….

Ralu, felicitari pt examene! Am semnat si eu petitia.

Iulia, eu am luat de o luna si ceva o canita de la primii pasi sin u e foarte incantata, asa ca am pus-o bine in sertar….dar chiar am vrut sa iau una cu cioc moale si nu am gasit in carrefour

Adriana, bine ai venit in Romanica……mie mi s-a intamplat prin vara nu stiu ce alergie am facut si mi-a dat farmacista hidrocortizon, desi stiam ca nu e permis cand alaptezi, ea o tinea pe a ei pana a scos prospectul si a citit ce i-a convenit ei, nu si faza cu alaptatul……eu am luat-o de buna, l-am cumparat si acasa am vazut ca era ca mine……deja era tarziu sa ma duc sa o iau de par ……ea era la o farmacie in Braila, eu eram deja pe la Focsani…….

Alina_anto, pupam Saruca mititica…of, ce ti-e si cu dintzocii astia……

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

ciaou fetele un an nou fericit si multe impliniri,sanatate...
in sfarsit avem si noi netdupa o gramada de incercariin fine...
salutam toti bebei si toate mamicile...
Miss multa sanatate lu bebe David...asteptam vesti mai bune
Socrate insanatosire grabnica...
Simonix nu iti fa probleme pt dintisori ...cu cat mai tarziu cu atat mai bine...
noapte buna ma cheama ERIC...la

Mergi la inceput

Mi bebelina - acum citesc de Delita cucuiata. Off mititica...Si eu m-am invinovatit cand a cazut David din scaunul de masa pe gresie, de la inaltime....Dar de atunci si-a mai luat cateva cazaturi....Ma rog si sunt atenta sa nu aibe vreun obstacol nasol in cale, colturi de mobila etc....
Cleo - moaaaamaaa ce poze..praia mi-ai facut si mie pofta de vacanta

Poze
Evolutie David

Mergi la inceput