Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
Micaela06 spune:
Nicole, suntem cateva aici care am avut de-a face cu dna dr si nu prea am fost incantate.
Danicris ti-am vazut Rasfatelu, ne-am luat si noi tarc ca al vostru.
Mihaela
de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
MissParker spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Danicris Seara buna. Punem si noi cateva poze : http://good-times.webshots.com/album/569632670aOYgqS |
ASTA e mortala!! Toate sunt frumoase

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.
jozsaerika spune:
buna fetelor,
cleo pe unde mai esti? asa de rar ne mai scrii
miss ca si alte fete de la M&M si io de mute ori ma gandesc oare Felicia ce noapte o fi avut? mai buna, sper
...sa iti mai zic de cum dormim eu si Beatrice poate te ajuta cu ceva
...eu o pun totusi in sac de dormit din cel subtire -ca se dezveleste altfel instant- si o invelesc cu plapumioara ei eu o am pe a mea...dormim doar noi 2 in pat cateodata mai vine si fratele ei sa doarma cu noi
si se trezeste de vreo 3-4 ori si ea pe noapte o mufez imediat si in 2-3 minute adoarme la loc
si io daca cateodata ma mut la "picioare" si dorm mai linistita...eu am acceptat deja demult ca Beatrice este asa cu somnul si nu ma stresez sa gasesc -DEOCAMDATA- solutii ....
nu stiam ca Furazolidonul sa fie antibiotic ci antiseptic....in schimb tot asa ca si cu antibioticul se face cura de minim 5 zile dar e de preferat 7 zile.....inseamna ca nu mai este mult si ajunge si la noi aceasta viroza intestinala 
si Beatrice tot in picioare vrea abia o pun in fund dar nu se ridica singura ....cu mancarea mergem tot mai bine -sa nu zic intr-un ceas rau- sunt unele lucruri care nu ii plac de ex banana
branzica i-am facut si eu de casa cu smantana si i-a placut in combinatia de mar...iaurt mi-a fost lene sa fac astfel papa si ea ce papa tot familionul Sana de Tnuva sau Zuzu sau Napolact
si i-am facut si io in sfarsit cartof dulce i-a placut foarte mult...asa ca merci fetelor de idei de papa
si carnitza i-am dat putzina sa vedem de o accepta si o papat ... dar mai astept ca o promis mama ca ii taie un pui special pt ea 
canutza cu cioc moale avem si noi de la nuk si ii place dar nu prea bea singura ...noi bem aprox 100 ml apa pe zi
chiar, apropo, voi cum masurati cat mananca??? ca tot vad ca ziceti 250 gr fruct etc etc
merg sa ii fac baita...si noi facem doar la 2-3 zile baitza ![]()
va pupam
Erika
jozsaerika spune:
a si am uitat nu dati nurofen la probleme intestinale ca e iritant pt stomac mai bine panadol
MissParker spune:
Cleo, eu m-am gandit zilele astea zilnic la tine, azi noapte chiar am visat ca eram cu tine (cred) pe o plaja din Lagos, la Algarve
Ce mai faci? Hai, fa-ti timp si scrie!!
Erika, si eu in sinea mea am acceptat ca asa e David, dealtfel azi i-am spus clar si raspicat lui Bogdan ca atunci cand ma plang de oboseala, de nopti proaste, nu mai vreau solutii (ca nu exista din afara, trebuie sa faca David progresele neurologice adecvate ca sa poate adormi la loc fara plansete cand se trezeste noaptea), i-am spus ca vreau doar consolare, sa vina si sa ma mangaie si sa-mi spuna parola noastra de empatie: „Of, of, of...“
Eu masor cat papa David punandu-i piureiasul in www.amazon.de/Beaba-Kostgl%C3%A4schen-Maxi-Portion-Baby/dp/B000MN42HC/ref=sr_1_7?ie=UTF8&s=baby&qid=1231870668&sr=8-7" target="_blank">paharele astea speciale care sunt gradate.
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.
mi_bebelina spune:
Seara buna si de la noi.....la noi nu e chiar asa buna. Au venit niste prieteni pe la noi, ne-am apucat sa jucam Monopoly, iar Delia langa mine s-a intors pe canapea si a venit cu fruntea de bratul canapelei si si-a facut un cucui......nu zic cat a plans..Am zis ca gata, prioritatea mea e fata si nu mai joc de-acuma sau facem cu schimbul.....ori eu ori sotul....ma simt asa vinovata..

Mi-era o mila de ea, a plans o gramada....acum am adormit-o....saraca nu se putea opri din suspinat.....mama tampita ce sunt....

Deliutza Broscutza
gabitzam spune:
Pupam Deliutza cucuiata. Nu te mai invinovati asa tare, desi stiu cum e sentimentul, ca si eu am simtit asa cand l-am dat pe Raducu cu capul de tocul usii. Stiu ca nu e consolare, dar o sa mai treceti prin diverse patzanii. Sa-i pui ceva rece pe lcul ala, o lingurita pusa nitel la congelator, sau asa ceva. Eu am in casa si Hepathrombin, de dat sa nu faca vanataie si sa se traga cucuiul. Se mai gaseste la farmacie pentru vanatai si contuzii un gel de arnica, sunt mai multe marci.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
alina_anto spune:
| citat din mesajul lui Nicole1980 Fetelor va salut si am si eu o intrebare: o cunoasteti pe dr pediatru MARCU MIHAELA de la Medlife ? Cum este? Multumesc mult. Revin mai tarziu. Poze Evolutie David Bebe David Adrian 16.06.2008 |
Nicole, nici sa nu te gandesti sa mergi la ea..
Scortisoara Sara
mi_bebelina spune:
| citat din mesajul lui gabitzam Pupam Deliutza cucuiata. Nu te mai invinovati asa tare, desi stiu cum e sentimentul, ca si eu am simtit asa cand l-am dat pe Raducu cu capul de tocul usii. Stiu ca nu e consolare, dar o sa mai treceti prin diverse patzanii. Sa-i pui ceva rece pe lcul ala, o lingurita pusa nitel la congelator, sau asa ceva. Eu am in casa si Hepathrombin, de dat sa nu faca vanataie si sa se traga cucuiul. Se mai gaseste la farmacie pentru vanatai si contuzii un gel de arnica, sunt mai multe marci. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
La tine m-am gandit cand am vazut cucuiul.....of, of......acum s-a trezit si e vesela, pare ca a uitat.....dar pe mine tot ma doare

....dac-as fi fost mai atenta nu s-ar fi intamplat...mai ales ca eram langa ea. Am citit prospectele celor 2 recomandate de tine.....parca primul e mai ok, parca s-ar potrivi mai bine cu cucuiul.....e clar, trebuie sa am asa ceva in casa ca de-acum.....desi nu vreau, o sa mai avem astfel de intamplari mai multe si mai dese

Deliutza Broscutza
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Danicris Fetelor intrebare ca ma tot contrazic aici: SE POATE LUCRA PART TIME BENEFICIID IN ACELASI TIMP SI DE CIC??? nu se poate Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008 |
doar sa lucrezi la negru, sau prestari servicii pe firma altuia. Adica nu tu oficial.
am fo si la dentist - decalficiere generala...la asta ce pot sa ii fac???
adriana, cum se mai simte pitica ta cu burtica?
leelooo, aelita are dreptate - fiecare are ritmul lui. Fiica mea are 8 luni, 8 kile. La ce zgatiie e, nu mai ia un kil intr-o luna.
voiam sa te intreb, in concediu ati fo cu mashina? cum v-ati descurcat cu 2 cupii? de fapt tu, ca shoferu isi vede de treaba.
a, acu vad ce zici adriana de burtica fifitsei. Nasol cu farmacista asta - welcome to romanica. Imi pare rau de incident...
felicia, imi pare binwe ca ati ajuns in sfarsit la dr. Uite ca e apreciata crema Melkfett de la voi. ti-am zis ca si aici mi-aducea o prietena, si tare bine o accepta pielea mea alergica. si da, si la mine e clar ca la anumite alimente se accentueaza dermatita. Din pacate nu stiu la care - dar in fackultate, cand mergeam la tsara si mancam constant gaina de curte, legume de gradina, si lactate proasptat facute - se calma te tot. Bine, io cred ca si apa fiind de fantana. Ashadar ia-o treptat cu diversificarea, sa vezi de la ce.
a, despre somn, am remarcat si io ceva asemanator la fiica mea. Cand se intuneca - pica de somn. Maraiie. O las sa adoarma - ca oricum in 30min -1 ora se trezeshte. si apoi o tinem treaza, pana pe la 9, vorbim, o distram, la 9 - o tsatsa si gataa!! Fug si io imediat in pat...
Nicole, de pediatra asta o sa iti zica vorbe nasoale: alina_anto, andreeap, si inca 2-3 fete. s-a mercantilizat.
aa, uite si ca alex@sara are aceeasi parere.
jozsaerika,sunt pe aici, am musafiri, si nu pot sa stau calare pe calc. care e in camera unde doarme vara mea. cat despre masurat mancarea, am neshte pahare gradate de la Avent, recipientele unde stocasem laptele muls, si le fol. numai pt fata. De aia stiu cat si ce papa. Dar cu unu gradat, am masurat 2 cani 'regular' si acu cam le stiu cantitatea. Surpriza a fo azi ca mi-a dat peste lingura de 2 ori. Deci tot cu aprox. zic ce papa. A, si la mine nu e in gr, ci in ml. Adica daca vrea mai diluat... mai adaug apa.
pe o plaja din Lagos, la Algarve ?????
deci pe o plaja din Lagos, la Algarve pe o plaja din Lagos, la Algarve Moooaaama, ma duc sa visez continuarea, insipirata de una din pozele astea
pup si de la noi la delia cucuiata. Si cate or sa mai vina.... noi o mai tinem in scaunelul de masa, cu centuri, alaturi de noi. Ea cu jucariile ei...
gata
nolapte buna
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii