Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 11
ca_eric spune:
va spunem si noi buna dimi desi la voi e deja spre seara....
suntem incantati ca eric a inceput sa pape iaurtel si branzarica..i-am facut mar ras cu biscuiti si branzarica..la inceput s-a strambat apoi a ras un castronel de 150ml....pot sa zic ca nu prea face mofturi la mancare, si nici nu ma pot plange ca nu doarme..cam 8-10 ore pe noapte...sa nu ma laud ca poate ma aude si face pe dos...am un bb perfect..sa il mananc ..nu alta..
iulia eu i-am dat cu canita cu cioc de silicon la eric cam de la 6 luni acum are 6 luni jumate si bea cateodata singurel, cateodata ii tin eu..depinde..dar i place..mai ales ca poate tine singur canitza de tortitze. ii pun deoacmadata apa, o sa incerc mai incolo lapte.
simona frumoasa poza cu mati cand te iubeste..
daria ioana las aca scapi..cand vine sotul? o sa mai reusesti si tu apoi sa te linistesti.
dar nu poate mama ta sau soacra ta sa te ajute putin cu copii macar 1-2 dati pe sapt??
dana esti mortala cum pove..cum mergeai cu toate dupa tine..parca te vad..
Mami
de
Eric 30.06.2008
ERIC
iubirea si viata noastra
Adriana_78 spune:
Simonix, sanatate lui Robert!
Noi de 10 zile si mai bine ne luptam cu o diaree. ieri dupa o noua vizita la medic, am primit furazolidon.
D-na doctor ne-a zis ca-i antibiotic??? asa este? voi stiati?
Annika nu-i deshidratata, nu vomita, e vesela, mananca, putin, ca de obicei, da mananca, totul pare in regula insa face "n" caca pe zi.
ieri dupa ce am luat medicamentul nu a mai facut caca, da cum azi dim. a fost iar apos, i-am dat totusi.
O faza "tare" la farmacie - dau reteta cu medicam. pt diareea la copii, tipa mi le da, ajung acasa, desfac prospectul. Scria mare: acest mediament este recomandat numai adultilor!!
sa innebunesc ... merg iar la farma,ii spun cucoanei resp. ca mi.a dat furazolidon pt. adulti, la care ea promp imi raspunde: "pt. copii nu avem!"
Adica ... ce conteaza ca-i sugar, poate sa ia si de adulti, sa crestem vanzarea la farmacie -nu? asta e imp.
Unii sunt de-o nesimtire si inconstienta crasa!
Adriana
alina_anto spune:
ca_eric, andreap, Lilly, Daria multumesc pt urari!
Am vazut poze frumoase cu mamici si puiuti frumosi: Laura, Simo, Leeloo, bratafel
mihaser,multumesc
Chiar ma intrebam pe unde esti..
Aldaesme 
Laura Azi noapte iar a facut febra Sara...Am dormit cu ea in pat, in alta camera, ca sa-l lasam pe Doru sa se odihneasca. Insa eu n-am prea dormit pt ca ma trezeam des si puneam mana pe sara sa vad daca are ffebra..Si a avut toata noaptea. Max 39 si minim 37,7. Iar azi dimineata a facut diaree si mirosea fff urat, plus ca s-a murdarit pe body pana la gat, de a trebuit sa i-l tai ca sa o dezbrac.. ii dau acum Biotics pt diaree si nurofen pt febra si durere de dinti. Oricum, de la pranz si-a mai revenit. dar e slabita, are cearcane, e apatica. Mi-e tare mila de ea.. Fir-ar sa fie..
Merg acum sa fac ceva de papa
va pup
Scortisoara Sara
stefany_p spune:
hello...sunteti bine? dormiti noaptea??
eu am inceput scoala si Iustin ma caraie toata ziua...offf...ca nu stiu cum sa-i mai fac pe plac...eu parca-s de pe alta planeta
MissParker spune:
, Adidana! Sanatate, fericire, bucurii, noroc! Si vino mai des pe la noi!

LA MULTI ANI pentru Erika si Radu Daniel
Multa sanatate, noroc, bucurii, iubire si fericire!!
Seara buna si de la noi, venim cu raportul.
Noapte proasta ca de obicei. Nu am mai tinut socoteala la treziri, ca am stat mai mult treaza decat am dormit... da’ macar l-am tinut pe mine pe puiul meu mic si scump, l-am mirosit, l-am mangaiat, mi-am umplut inima de aroma si de caldura lui...
Am fost la duamna pediatra. La 11:30 eram acolo, la 13:30 am intrat, deci dupa 2 ore, am fost ultimii-ultimii (noi si doua rusoaice), unii au venit dupa noi si au intrat inaintea noastra... dupa vreo 20 de alti pacienti, printre care copii plini de muci care tuseau in draci cot la cot cu mamele lor si nu punea nimeni mana la gura
M-am bagat langa garderoba, pe o bancuta mica intr-un colt, David a si dormit 30’ la mine pe umar (nu ma intrebati cat de prastie e coloana mea!), iar intr-un final am intrat si noi.
S-a uitat la zonele uscate si aproape cu rani de la picioarele si din spatele genunchilor si s-a pronuntat ca David are clar neurodermita
Ne-a dat rapid o reteta pt. o crema (numai pentru zonele cu rana), a zis ca pentru restul putem da cu crema aia Melkfett cu galbenele, a zis sa-i dau piureiase din doar 2 legume timp de o saptamana, abia apoi sa introduc o noua leguma si sa astept iar o saptamana, pana vad clar cum reactioneaza la fiecare, iar la sfarsit ne-a recomandat sa-i scoatem grisul cu lapte seara, ca 1) e prea devreme si 2) ea presupune ca David e alergic la lactoza din laptele cu care e facut acel gris. Asta banuise si o prietena a mea care e cu alimentarea sanatoasa si total impotriva laptelui si a lactozei, dar eu credeam ca e din cauza sucului de portocale, cu toate ca acum, rememorand derularea evenimentelor, realizez ca eczemele au aparut si s-au inrautatit imediat ce i-am dat nenorocitul ala de gris in ideea ca va dormi mai bine noaptea
Pai inainte a avut o perioada cand ma trezea numai la 1 noaptea si la 5 dimineata, iar atunci era numai pe lapte... Of, Doamne, bine macar ca avem o ipoteza pe care o putem verifica.
Ralu, ai vazut ce mascarada de „subiect“ au splituit moderatorii din ceea ce postasem eu legat de faptul ca vaccinurile nu sunt obligatorii si ca se dezinformeaza in masa de ani de zile? Abuzul de putere pe forumul asta e tot mai jenant... Atacurile la persoana abunda, indignarea exprimata cat mai agresiv rulz... Fete dragi, daca n-ati fi voi aici mi-as baga picioarele in el de DC, zau asa... da’ uite ca nu vreau nici sa dau satisfactie „turmei“ (ca tot se bate moneda pe imunitatea de turma). Ah, eu petitia aia am semnat-o mai demult... bravo si tie ca te implici!
aelita, ai dreptate cu hranitul seara mai devreme, nu trebuie sa-l astept pana nu mai poate de oboseala, ca dupa aia ori plange, ori adoarme dupa doar juma’ de bibe... David inca nu se poate deplasa decat in sus prin târâre, dar pe undeva ma tem sa nu-l mai pun in sac... ok, o sa incerc si asta.
Alex@Sara, bravo pt. decizia de a pastra bebelul, iti dorim sarcina usoara, bebe sanatos si ne rugam cu toate sa fie bine pentru voi toti!! 
esme, cum iti mai e cu okisorul?
Aha, pana sa apuc eu sa postez conspectul vad ca ai povestit deja...
leeloo, vai, ce scump e Tudorelul dintsos si balos 
Alysh,
si multa bafta in continuare!!
iulia, am si eu canuta din aia, aici spune ca pe la 8 luni trebuie sa incepi. Cum zice si Gabitza, mai intai canuta cu cioc. Eu la David am incercat-o, n-o vrea nici pace. Mai asteptam...
Lilly79, si eu ma joc cu gandul de a intra mai rar, am observat ca dependenta asta ma face sa fiu mai absenta fata de Bogdan si uneori chiar si fata de David, ceea ce nu e bine... Tu zici ca David s-ar putea sa doarma prea mult fiindca doarme cam 14 ore noaptea? Pai mai trage vreo 30’ si inainte de 12, iar la ora 14, dupa piureiasul de legume, mai doarme cel putin o ora si jumatate! Astea sunt nevoile lui... ce sa-i fac? Nu-l pot tine treaz pana noaptea tarziu daca el deja la ora 18 se freaca la ochi de zor si e marait ca vrea in pat si isi suge degetul, nu? Cu trezitul la 7 e greu, eu abia la 6:30 sar in patul lui Bogdan ca sa dorm si eu linistita macar 1,5-2 ore, deci avem tot interesul ca David sa adoarma putin la loc dupa primul bibe al zilei si nici el nu da semne ca s-ar trezi, imediat dupa ce termina bibe se freaca iar la ochi si la cap si adoarme... Apreciez insa sfaturile, sa stii 
Daria,
te inteleg, si mie imi este la fel de mai multe luni
Eu incerc sa limitez contactul cu alte persoane, fiindca la cat de slabita sunt cred ca orice viroza m-ar da complet peste cap... Cu sotul e la fel, ma ia groaza la gandul ca pe 26 ianuarie reincepe serviciul (cand au trecut 6 saptamani??) si apoi voi fi iar singura in timpul zilei, cu David... Si iti dau dreptate si cu munca, asta mi s-ar parea vacanta in comparatie cu stresul pe care-l am acum... Saru’mana pentru complimente, limbile straine sunt viata mea... Cam intr-o germana la fel de eleganta i-am batut obrazul si lui domnul pediatru-nazist ... nu ca l-ar durea pe el undeva de oful meu, dar orscat
Bafta cu femeia aia la ajutor, sa-ti fie de folos!
DanaH, felicitari pentru bebita dormareata
Mai mult nu scriu, ca-mi vine sa te iau la injuraturi de invidie ![]()
bratafel, tare frumoase pozutele 
Danicris, bravo ca la voi merge cu schimbarea orei si are efect asupra noptii... La noi numai sporadic...
Andrada, asa face si David noaptea, cand ma vede ca ma aplec spre el vine imediat spre mine cu manutele intinse, iar in timp ce eu ii dau san el ma apuca de obraz, de barbie, ma mangaie, ma mai si zgarie
Doloress, noi suntem cele mai bune exemple ca fiecare copil e altfel: al tau doarme putin si doarme prost noaptea, al meu doarme mult si doarme tot prost noaptea... Nici David nu mai vrea suzeta, prefera degetelul (dar nu prea mult, ca nu-i dau voie). Dacae vorba de muscat tzitzi, atunci noi nu vrem dintisori inca vreo 4-5 luni...
Adriana, si noi la fel, pediatra ne-a dat reteta pentru Bufexamac, iar pe prospect scrie clar ca nu exista destule studii ref. la utilizarea cremei la copii sub 6 ani
Pai atunci DE CE mi-a mai dat-o pentru un sugar?? Bine ca nu are cortizon, ca in cercul asta vicios chiar ca nu vreau sa intru...
alina_anto, of, sanatate multa si voua, sa-si revina Scortisoara cat mai repede!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi ***** Povestea nasterii ***** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
Vaccinurile in Romania NU sunt obligatorii. Cititi cu atentie Legea nr. 649 din 20 noiembrie 2001 pentru aprobarea ordonantei guvernului nr. 53/2000 si luati decizii in cunostinta deplina de cauza.
Pentru mamicile anti-vaccin: ne intalnim www.jabs.org.uk/forum/default.asp?CAT_ID=1" target="_blank">AICI.
Danicris spune:
Seara buna.
Punem si noi cateva poze :
http://good-times.webshots.com/album/569632670aOYgqS
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
Nicole1980 spune:
Fetelor va salut si am si eu o intrebare:
o cunoasteti pe dr pediatru MARCU MIHAELA de la Medlife ?
Cum este?
Multumesc mult.
Revin mai tarziu.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Doloress spune:
Adidana13 La multi ani! sa fii fericita si iubita!
Ralu am semnat si eu. Am inteles ca si la noi aici in Quebec ar vrea sa dea o lege in acest sens, ne-a fluturat chestia inainte de alegeri, acuma sa vedem. Ca nici aici nu se respecta intru-totul promisiunile electorale. Mi-a placut cum argumenta cineva la radio ca nu este posibil sa platim fara probleme avortul si sa nu platim nici un dolar pentru reproducerea asistata in conditiile in care vrem sa incurajam natalitatea.
Miss tinem pumnii, sa vedem cum o sa dorma David dupa ultimele schimbari. Nu pleca de langa noi pleeeeaaaase!
Nu trebuie neaparat sa faci conspecte daca nu ai timp, numai sa ne zici una alta despre tine!
Doloress spune:
Stefany spor la scoala si la invatat! ce faci, unde faci? eu am facut la HEC un DESS, nu stiu la ce o sa-mi ajute, inca nu mi-am cautat un nou job. Cred ca am sa raman aici si la al doilea bebe, ca e un servici foarte maleabil in ce priveste programul de lucru.
Inais merci pentru pontul cu pauza la mancare! Patrick nu mai papa nimic de vreo cateva zile, am facut si eu o pauza de o zi si acuma am reluat si papa iar binisor!
Danicris cat e de frumos baietelul tau! O scumpete mica!
Alex@Sara spune:
Nicole,noi am fost pacientii lui marcu 1 an de zile pana am deschis ochii(ca pana atunci am deschis numai punga
)dar alina_anto,andreeap,Michaela si-au dat seama mai devreme ca nu e cum ar trebui sa fie un pediatru>eu una nu recomand nimanui.Eu zic sa cauti un (o) pediatru care nu vede in copil numai o sursa inepuizabila de bani,ca deh,ce nu facem pt puiutii nostrii>Poti sa mergi linistita la ea si daca in 3 luni iti convine de ea,eu iti platesc toate consultatiile care le-ai facut pana atunci la ea.Pupici si numai bine.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008