Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

Claudinna, m-am mai uitat la filmuletul cu rostogolirile si radeam ca am recunoscut melodia din fundal.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

super pozele! ce fac aia la munca fara voi acum???
cat despre melodii, de cand ni le-a dat ramona, asta facem toata ziua, ascultam, ca inainte ii cantam eu si deja nu mai puteam...mai cant si eu cand e de adormit, ceva mai ususrel asha
si mai avem ora de Gummy bear, inainte de baita, sa dam din picioare si sa ne chiraim, sa obosim
www.youtube.com/watch?v=w7w59Zp8bEM" target="_blank">gummy bear song in spaniola

sa vedem daca am scris bine

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

BUNA FETELOR,va vine sa crede-ti sau nu eu dabia acum vam descoperit,adevarul ca nici nu prea am mai intrat pe net ptr. ca, copilul meu nu prea doarme, adica nu doarme deloc ziua, si vreau sa va spun ca ma terminat, nu vreau sa cred ca am invatat-o in brate, dar nici nu pot sa o las sa plinga si uite asa stau eu toata ziua cu ea, vreau sa spun ca acum am intrat intamplator si vam descoperit, nu pot sa va spun cat sunt de fericita si va pup pe toate

sper sa pot intra mai des acum ca vam gasit

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

babytza copii sunt super dulci dar si tu esti tare bine pe fizic zau daca nu. Ai tatuaj pe brat?

Si ca vorbeati de tzatze, azi m-am intalnit cu o prietena din copilarie al carui frate ce credeti ca face.....da da da e chirurg plastician. Si am intrebat rapid daca pune si tzatze si daaa pune....Astept sa treaca aceasta criza financiara si sa vedem daca mai vrem sau nu BB 3 si daca nu....ma gandesc serios la ce credeti voi ca ma gandesc.

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Eu una nu cred nika dar si eu am inceput sa ma gandesc. Ciopleste si burti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Citat:

babytza copii sunt super dulci dar si tu esti tare bine pe fizic zau daca nu. Ai tatuaj pe brat?

Si ca vorbeati de tzatze, azi m-am intalnit cu o prietena din copilarie al carui frate ce credeti ca face.....da da da e chirurg plastician. Si am intrebat rapid daca pune si tzatze si daaa pune....Astept sa treaca aceasta criza financiara si sa vedem daca mai vrem sau nu BB 3 si daca nu....ma gandesc serios la ce credeti voi ca ma gandesc.

Eu una nu cred nika dar si eu am inceput sa ma gandesc. Ciopleste si burti?

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

Poa' sa ma aranjeze si pe mine pana sambata sa dau si eu bine intr-o rochie sexoasa la botezul Karinutzei?Ca altfel rochia bunicii ma asteapta la naftalina.

Mami de Karina iubita mult mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui cristineescu

O sa incerc cu debridatul dar va rog sa imi recomandati si mie un medic homeopat si pentru bebe si pentru mine ca vad ca si la mine e problema cu constipatia si poate sunt eu de vina.

Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

daca auzi de vreun dr homeopat vreau si eu te rog!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

eu cu bebe 2 am trecut 6 luni prin constipatie, si o alaptam numai la asan.Am fost la n dr , plus homeopat,nici un rezultat.Remediul pt mame, se cheama LEPICOL, se gaseste numai in farmaciile CITY, sunt niste fibre, e f bun la 3-5 z de la administrare are efect, dupa care ai scaun zilnic.Pt bebe , eu am descoperit acum, mananc zilniz cereale cu lapte.
Plus ca, unii copii pot avea un colon mai lung ,nimik periculos, doar ca odata cu mancarea solida se rezolva constipatia, si trebuie doar s afii atenta sa nu dai babae pe viitoar, asa dupa 1 an, orez etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:

Miruna dar pozele de la botez le-ai pus si le-am ratat ???? Sau ne duci cu zaharelul ?? Da , am un tatuaj pe umar pe care il urasc de moarte din ziua intai.... cel mai interesant este cand sunt eleganta cu inima aia pe umar...da ca nuca in perete Greseala tineretii. Vreau sa il scot sau sa bat altceva peste. O sa ma interesez sa vad ce se poate face.

Cristina Ce mai faceti ?
Ce fericiti trebuie sa fi fost sefii cand ati nascut toate

Si apropo de tzate puse, la mine se prezinta bine dupa nastere.Chiar arata mai naturali ca inainte de sarcina.

Klemmi bine ne-ai gasit

Pretty ceva poze ????

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

anis, despre ce plante vorbesti pt calitatea lapticului? felicitari puiului cuminte si ne colicios!
musette, iertare de intirziere LUCA!!! e bine facut la 4 luni cu 7 kile bafta la vaccin!
anca, multumim de vestile de la aly. Doamne ce rau imi pare de micut multa sanatate puiului si multa forta mamei sa treaca peste.
anca m-am spart de ris. f tare carla!!! e dulcica foc
nerantula, si cipri tot albastri are ochii, dar sunt sigura ca o sa-i schimbe, la fel s-a intimplat si la alexa.
paula, fii'miu nu e amorezat de deget ci de tot pumnul
preety, felicitari pt botez!
cosmy, multa sanatate mayei!!
luminita, cind ma apuca cu statul in brate cu cipri, vin repede pe forum si-ti citesc posturile mamica curajoasa. cum ii hranesti pe amindoi odata? esti singura, nu ai ajutoare?

alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami

alexa ca tot ma intrebai..pai uite care e combinatia, ceai zilnic 3 l, chimen anason, fenicul plus cel de la fares de stimulare, pe langa astea i-au dimineata si seara urmatoarea combinatie, 1pst ou de prepelita, 1 nutrinatal, 1 ginseng,1 laptisor de matca, 1 clorella si spirulina (se gasesc impreuna) 1 galafor, plus beau galactogil.Dar de cand am luat combinatia aia de plante , sper sa nu fie doar coincidenta bebe doarme toata noaptea.Combinatia stimuleaza lactatia si il face mai hranitor.
Daca mai ai ceva intrebari ..aici sunt

muhh vezi ca ti-am raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna seara fetelor!
va rog sa ma primitzi si pe mine in grupul vostru.sunt mamica unei fetizte ,arzu ege, nascuta in 30.09.2005 si a unui baietel, efe ,nascut la 16.10.2008,cezariana,4,7 kg,54 cm ,apgar 9,constanta
bb al meu e alaptat exclusiv la san si la ora actuala are 7.9 kg si 63 cm.
multumesc,revin cand mai am timp

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicic76

Citat:
citat din mesajul lui piolica

revin cu intrebarea, pleaseeee: a facut cineva sedinte de reeducare a perineului?

Mamica fericita de bebelina Elsa

daca-i vorba de reeducare prin eu m-am apucat de curand

glumesc, cred, dar nu am auzit la noi de sedinte organizate

Mamica de VLAD 19.10.2008

falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei

Bhei, eu imi iau neuronl gravidos si ma duc in lume cu el, mai revin cand si-o reveni si el.

Eu am citit postul Felicicai cam asa: nu am auzit la noi de sedinte organizate de reeducare prin . Si ma gandeam daca la noi or fi.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadumitru spune:

Buna seara, fetelor! va rog frumos sa imi dati un sfat, astazi am fost la dermatolog, iar Riana s-a ales cu o ciuperca sub barbita si ne-a recomandat Pimafucort si dupa cum vad eu contine si antibiotic, ce ziceti?

cristineescu si la salteluta noastra tot asa greu functioneaza cutiuta cu muzicuta.Ai sunat la ei? ce au zis ?

Felicitari mamicilor si bebelusilor pt progresele facute, Anca m-am uitat de 3 ori la filmulet, super, bravo!!

Luminita chiar ca esti de apreciat, mereu pomenesc celor din casa, cum o fi Doamne sa ai doi? cand eu de abia ma descurc cu Rienuca mea. Bravo, bravo!!!!

Astazi este a 4 zi in care nu am avut scaun si i-am introdus un supozitor si ce credeti? de facut, a facut mititica dar foarte putin. Offfff....

Dana si Riana Maria- 05.10.2008

Mergi la inceput