Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 16
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Gaia, mai ales pentru ca ideea a fost a ta te rog sa arunci o privire pe ce am zis ca am facut (cu grupul de yahoo) si sa imi spui daca e cam cum te gandisei tu....recunosc ca ideea ta a fost super; pe mine ma intereseaza mai ales sa avem la un loc tot ce tine de probleme medicale.... Rog si celelalte fete sa se uite si daca vi se pare prea complicat poate vine altcineva cu o idee mai simpla.O sa mai rumeg si eu... Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Azi am fost si eu la coafor, prima data dupa ce am nascut. Cosmetica si manipedu alta data... (mai aproape de botez). Am alergat toata ziua dupa hainute si prosop si paturica mai groase pentru botez, desi mi-a promis popa Vasile ca face cald ca vara...
Asa ca abia am ajuns acasa si l-am gasit pe sotzu cu doi copii alegand ca o curca beata intre ei... la unu ii dadea cu biberonul si la alalaltu ii dadea vant cu picioru huta-huta in leagan... ultra scena, n-am avut timp de poza ca mi-o si furam
De cand am ajuns acu abia ma asez si citesc ce ati scris, ati fost harnice-harnice.
Tzitziri, promit sa ma uit, ma bucur ca si voi ati simtit nevoia de informatie. Multumim mult ca te-ai ocupat tu.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!
CosmyB. spune:
Fetelor buna seara! Multumim tuturor pentru gandurile bune!

Maya este relativ bine, nu i-am mai dat Panadol de azi dimineata, mucutii avem la greu, aspiram si dupa cum stiti fornaie la 5 min dupa
vestea buna e ca nu se mai ineaca. sper sa treaca repede, ca nu am iesit afara de muuuult, nici nu stiu unde a racit
Azi am lasat-o cu soacra pe Maya si am fost la spital la o prietena care a nascut sambata si pitica a facut un scandal, abia a potolit-o saraca socrela, era teminata. la fel a facut si cand am lasat-o cu mama
se pare ca nu e obisnuita cu strainii
cu toate ca la noi tot timpul e casa plina, dar sunt si eu acolo, sau macar sotul meu. ea nu prea face scandal, fff rar si se calmeaza repede cu radioul intre posturi, sau daca ma maimutaresc eu ![]()
Aaa sa va spun cand am ajuns la spital la prietena mea, am avut o surpriza, ea era exact in rezerva unde am fost eu cu 4 luni in urma si exact in patul meu
brusc m-a apucat nostalgia...
Cuscra super pozele cu soricelul, are niste ochi albastri MORTALI 

e preferatul meu! Tu mamico esti o frumoasa!
mai multe nu mai zic 

Luminita
esti o scumpa ca de obicei! Numai cuvinte de lauda la adresa ta
si pt strumfi
Anca Carla e totala!!! Ce sportiva ai! Si te miri ca nu e grasa
pai draga mea ea se mentine, face sport mititica! 
Delphinas 
Alexa si mami
chiar a zis MAMA? ca am cam citit printre randuri! Felicitari!!!
Maya zilele trecute a zis Ka-Ka! am ras de numa! O sa aiba noroc strumfa ![]()
Laura 
Pozici
Mami super happy de
Maya
CosmyB. spune:
ege bine ai venit!
simodina
multumim pt grija! 
felicic
tu esti totala!ca de obicei!
trebuie reeducat perineul fetelor, ca s-au stramtorat toate pe acoolo, si eu il reeduc la greu ![]()
Pozici
Mami super happy de
Maya
CosmyB. spune:
cu o mica intarzire La multi ani sarbatoritilor de ieri:
Elsa de Piolica

Amalia de Klemmi

Crina de Angelyna

si de azi:
Carla de Anca

Tudor de Simo
unde sunteti?
Mario de maryB

Radu de Onutzu

Pozici
Mami super happy de
Maya
babytza spune:
Carla de Anca

Tudor de Simo
Mario de maryB

Radu de Onutzu

Cosmy
nora dulcica !!! Si pe tine 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
gaia.nevia spune:
tzitziri, intrat, vazut, vad ca si scriu fetele deja. Eu zic ca e ok ca baza de date, se poate exporta si in XL daca om vrea vreodata sa facem vreun grafic la shefu' mare. 
L-am trecut si eu pe Radu cu toate cele 3 rezultate (0, 1 si 2 luni).
Inca o data, multumim!
Baza cu medicale e si ea super, sper sa scrie fetele.
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna Carla, dupa tine suntem! nu-mi vine sa cred! pana acum nu le-a legat! toata ziua l-am lasat in pat, singurel, doar-doar s-o rostogoli, dar n-a avut nicio gara! acum juma de ora, era cu soacra-mea si eu pe net, cand imi zice soacra-mea "uite-l!" si el venea spre mine:))) poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Supeeeeeeer
Eu abea acum am vazut ca era link
Soricelul meu iubit
babytza spune:
tzitziri ce-am facut ????? M-am pus in fruntea tabelului
Sorry
Editeaza tu ca mi-e sa nu sterg tot
Ce am gresit ?
Soricelul meu iubit
_irina_ spune:
Paula - fi'mea e indragostita de degete, dar mai mult ii plac ale mele. Cum o iau in brate daca nu sunt atenta ma trezesc cu o amprenta umeda pe mana. Ma dispera ca baga tot in gura, tot ce prinde in mana.
Babytza - superbe pozele, se vede ca a fost o petrecere reusita si voi sunteti niste frumosi.
Giulianna - cred ca piticii seamana la somn cu mamicile. Eu de exemplu in timpul sarcinii adormeam foarte-foarte tarziu, cel putin in ultimele luni dadeam stingerea pe forum. Acum as dormi da' piti e cea care da stingerea si ea tot pe la 1-2 adoarme.
Piolica - eu nu am educat inca nimica. Dar nici nu am avut timp, inca, de mine.
CD - identic asa face piti cu biberonul, stai linistita, dar la noi e regula. Adica mereu cand nu mai avem chef de papa gangurim cu bibe in gura, culmea e ca daca il scot incepe de urle. Pana acum tinea bine de bibe, cand i-am pus manerele am avut dublu de luptat cu ea asa ca am pus manerele bine pe coltul mesei si o sa le iau de acolo cand o mai creste pitiocantza.
Anca - superba Carla, mare sportiva.
Azi am fost la lucru pentru acte, lasat piti hiperactiva cu tati, care era disperat cand am ajuns acasa. Si imi tot povestea ca uite ce a facut pitica si eu ii tot explicam ca e o zi obisnuita pentru mine. O sa il mai las acasa ca trebuie sa ma apuc de alergat dupa acte. 

fericita de
Andreea-Maria
gaia.nevia spune:
Piolica, mi-e mi-a spus tipa cu care am facut Lamaze inainte sa-l nasc pe Teo sa fac exercitii Kegel (culminand cu SuperKegel) pentru reeducare.
Nu am facut, am ramas din nou, am 2 epiziotomii una peste alta (a doua nu e asa frumoasa -a se citi neteda - ca prima, spre extazul senzorial al sotzului)... si ar fi cazul de ceva reeducare diferita de cea prin 
O sa ajung sa fac pipi pe mine in cativa ani, nu?!
Nu stiu insa la noi unde m-as putea duce asistat... iar de Kegel prin masina la stop fac si eu cand ma apuca (si cand scot masina, he-he...)
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog