Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ankussa, uite am disparut caci de sambata avem si noi un mic crestin in familie. Chris a fost cumintel cand a fost bagat in cristelnita si mai putin cand a fost scos. Apoi am mers la resto si a rezistat cu bine zgomotului pana pe la 1 noaptea cand a cazut intr-un somn profund. Asteptam si noi sa ne intram in programul normal acum.

Musette, sa-ti traiasca puiul cel frumos si la cat mai multe lunite fericite !

Piolica, sa-ti traiasca fiica si sa ne cresteti nora frumos si armonios pana venim noi in petit, da ? Referitor la intrebrea ta eu nu am facut nimic pt. perineu, paradoxal mi-am revenit mult mai rapid decat dupa prima nastere.

Babytza, sa va traiasca si voua crestinul. Vazut poze frumoase. Baieteii nostri au fost botezati in aceeasi zi ! Din cate stiam eu, tatuajele sint reversibile, in sensul ca se pot indeparta.

Laureta, chiar ne era dor de voi sa va vedem.

Anca, sa-ti traiasca domnisoara… spunei Carlei ca e super rostogolirea…way to go

Ege, bine ai venit. Wow ce bb maricel ai avut.

Fetelor, tocmai am aflat vestea si se pare ca voi fi nasa in a doua parte a anului pt. a 4a oara.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

E posibil sa fim in puseu de crestere la aproape 4 luni??? In noaptea asta s-a trezit de 3 ori pana acum, iar ziua papa mai des de 2 ore (bine, cate putin, dar asa a mancat intotdeauna!
Aaaa, si acum am vazut, suntem in plin puseu de crestere cerebrala, cu un nor negru fix in saptamana 17 in care suntem , asa se explica de ce e TOT TIMPUL parca trezit cu fata la cearsaf!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

E posibil sa fim in puseu de crestere la aproape 4 luni??? In noaptea asta s-a trezit de 3 ori pana acum, iar ziua papa mai des de 2 ore (bine, cate putin, dar asa a mancat intotdeauna!
Aaaa, si acum am vazut, suntem in plin puseu de crestere cerebrala, cu un nor negru fix in saptamana 17 in care suntem , asa se explica de ce e TOT TIMPUL parca trezit cu fata la cearsaf!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

DA, eu asa zic ca exista puseu de crestere. Pana si la Teo care are 1an si 9luni observ cam odata la 3-5 saptamani cateva zile in care mananca ca nebunu tot felul de chestii si nu se mai satura. Cand era bebe, la 3 saptamani aveam cate un puseu in care manca des si nu se mai satura, si rezultatul final era cresterea portiei de papa per masa / si a productiei lactate... Acu la Radu saracu'... creste consumul de NAN.

Rabdare si trece repede, dormi cat poti intre mesele lui.
mamaica sa reziste.

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Multumesc, Ada, sa vedem cat ma tine lapticul la asemenea cerere! Azi cred ca o sa fiu putin zombie, am mai stat si la un film aseara, nestiind ce ma asteapta

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Editez: Da, cred in puseele de crestere, atata timp cat pot verifica ca nu are altceva copilul (indispozitie, febra, dinti, etc) si singura manifestare este o foame grozava

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
my blog
Topic: mama... de mai multe ori!
Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata
am aruncat un ochi pe baza de date
nu mi se pare in regula modalitatea de inregistrare.adica nu e f clara.
daca ati putea sa faceti o modalitate de inregistrare pe luni. eu nu ma pricep, ca as incerca...
adica se incurca f mult lucrurile asha. pe luni, ar fi ceva mai descurcata. ce ziceti?

inca ceva: daca aveti adrese de yahoo, intrati cu adresele voastre, deveniti membre...ca am impresia ca ati intrat cu ID-ul comun. ma insel?

LE: am modificat putin structura tabelului, sper sa nu av suparati. acum cercetez cum se mai poate face inca o baza de date sau cum se adauga coloane...
am datele voastre salvate, nu va speriati, nu le-am pierdut.

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

am facut pana la urma 2 tabele cu inaltime-greutate, ca nu se poate mai mult de 10 coloane...
asha ca e un tabel cu datele 0-3 luni si altul cu 4-7 luni
cand va fi cazul, facem inca un tabel
am introdus eu datele care erau deja acolo
sper sa va placa

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

BUNA FETELOR,va vine sa crede-ti sau nu eu dabia acum vam descoperit,adevarul ca nici nu prea am mai intrat pe net ptr. ca, copilul meu nu prea doarme, adica nu doarme deloc ziua, si vreau sa va spun ca ma terminat, nu vreau sa cred ca am invatat-o in brate, dar nici nu pot sa o las sa plinga si uite asa stau eu toata ziua cu ea, vreau sa spun ca acum am intrat intamplator si vam descoperit, nu pot sa va spun cat sunt de fericita si va pup pe toate

sper sa pot intra mai des acum ca vam gasit

gata, minunea sa intamplat.......AMALIA ANDREEA

bine ai venit!
se vede ca esti f fericita ca ne-ai gasit!
asteptam datele tale pentru lista, daca vrei!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ege

buna seara fetelor!
va rog sa ma primitzi si pe mine in grupul vostru.sunt mamica unei fetizte ,arzu ege, nascuta in 30.09.2005 si a unui baietel, efe ,nascut la 16.10.2008,cezariana,4,7 kg,54 cm ,apgar 9,constanta
bb al meu e alaptat exclusiv la san si la ora actuala are 7.9 kg si 63 cm.
multumesc,revin cand mai am timp

fisun si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

bun venit si sa-ti traiasca copilashii!!

poze noi cu bebelushull

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

pentru date la tabel avem 63cm si 6260g la 3 luni
Eu nu mai am parola la userul comun

Mergi la inceput