Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
anis spune:
danadumitru, daca dr a zis ace ciuperca, ii poti da cu fucidin.Fetele mele au luat vara asta o ciuperca din grecia.E f bun, ii dai mereu pana cade coaja (daca e)ciuperca e sub bubita.
Stiti ce fac eu?? Am f9ost la shopping in Viena...si aranjez lucrusoare de copii, sunt topita dupa ale lui Iris...chiar ma uitam la niste cizmulite cu blanita..ii vina pana la genuchi si o rochita in set, e mortala..
claudinna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis pentru date la tabel avem 63cm si 6260g la 3 luni Eu nu mai am parola la userul comun *** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
acum am introdus eud atele astea
ti-am trimis PM
pt orice intrebari...aici sunt
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
denisa.g spune:
nikolici – multi 
pt voi. Ma bucur ca s-a rezolvat cu restaurantul. 
Cosmyb- multa sanatate si sa treaca mucisorii cat mai repede
Andy_p, piolica- pupici multi pt voi
Anca – Carla este superba!! I-am povestit si sotului cum se rostogoleste ea de la un capat al patului in celalalt. 
Babytza – sa va traiasca micul crestin. Suuper pozele iar tu arati super, ca intotdeauna. 
Claudinna – ca baiat mare e Razvanel!! Felicitari pt rostogoliri. 
Ege – bine ai venit! Pupici multi pt voi (pe mine deja m-ai ajutat o data daca mai tii minte pe PM) – sper sa pot fi si eu de ajutor tie. 
de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
claudinna spune:
ege, esti pe lista!
super, anis! sunt atat de dulci hainutele de bebei!
poze noi cu bebelushull
claudinna spune:
pishcotul meu s-a culcat la 21.30, s-a trezit sa se joace pe la 1...radea, se rostogolea in patutz...si a adormit pe la 2, cand l-am bagat in sacul de dormit, (pe care-l pusesem la naftalina), ca se dezvelea de atata frichinici. a cerut de mancare in somn la 6 si de atunci doarme si acum!!
poze noi cu bebelushull
anca81 spune:
Buna dimineata 
Va multumesc tuturor pentru aprecieri
. Si multumesc de asemenea celor care i-ati scris lui Aly, sunt sigura ca o ajuta mult mesajele voastre. Am fost si eu in situatia ei si stiu ce inseamna.
Claudinna, felicitari pentru rostogolire
. De acum sa te tii ![]()
Babytza, super pozele de la botez, arati extraordinar de bine. Iar soricelul e un scump in costumasul lui.
Luminita, din nou ai toata admiratia mea
. Sincer eu de abia razbesc cu un copil, adica de multe ori seara ma simt coplesita. Iar tu cu 2 nazdravani...esti extraordinara.
Felicic, sa n-auda ta-su de discoteca, cred ca fii-mea va iesi singura din casa doar dupa majorat
.
Ege, bine ai venit. Sa-ti traiasca grasunelul.
Mai ziceti-mi si mie cat lapte papa copii vostri la o masa, eu ma disper iarasi. Moaca asta mica a trecut de faza cu urlatul la bibe dar abia daca papa 100-130 ml la o masa, 6 mese/zi. In conditiile in care s-ar zice ca e in puseul de 5 luni
. Ca maraiala specifica puseului o are.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
claudinna spune:
al meu ziua nu papa mai mult de 150!
cel mai des, 120
la ultima masa, cea de la 21, mananca 180-210, in rest...
poze noi cu bebelushull
rain_lover spune:
Neatza ![]()
Am pus si eu poze pe bobocei, ca nu am mai pus de cand s-a nascut...si a trecut ceva timp de atunci
...Si poate gasim si noi un petitor...desi se pare ca mai toti sunt "luati" deja
.
anis spune:
Claudinna merci frumos si bravo flacaului ca da semne de "tavaleala " ca sa zic asa...
Iris spune "gggg" dar comunicam..adica eu zic "g" si ea imi raspunde la fel si rade tot timpul
cristineescu spune:
Kllemi si ege, bine ati venit ![]()
Danadumitru – nu am sunat inca dar te tin la curent.
Nerantula, si eu cred ca exista puseu la 4 luni mai ales ca de vreo 10 zile suntem si noi in plin puseu cu treziri la 1, 3, 5, 7, 8 ...
Sper sa nu tina si la voi la fel de mult. Pe mine ma mai salveaza tati care acum este jobless
si sta acasa.
babytza, suntem bine, multumim de intrebare
. Ne luptam in continuare sa dam de capat problemelor cu pielicica (azi mergem la dermatolog - DIN NOU) si cu kk (asteptam efectul magic al Debridatului ca deja e a 5-a ZI fara kk).
Poze Harri Alexandru (10-sept-2008)
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Iris-Medeea
Ingrid-Alexia
IUBIRILE MELE