Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonaiani spune:
'Mneatza!
Am vaztu ca s-a oferit cafea in dimineatza asta. Servesc si eu una cu placere, ca una e permisa.
Noi venim de la ginecolog, de la control. Se pare ca ...
E Baiat! 
Sper sa ramana asa si cand o iesi afara si-o vedea lumina zilei
.
P.S. Gabitz, sa stii ca 'Stefan' e in fruntea listei de nume ![]()
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
diwana spune:
Mariana, sa-ti traiasca feciorul! Sarcina usoara in continuare!
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Roxana_G spune:
Luy, cred ca ai patimit ceva ieri, nu as fi rezistat atat. Sunt incredibili, la noi este absolut inuman modul in care incerci sa iti obtii un drept al tau.
Betty, si mie mi-a placut mult aspectul asta educational la fie-mea. In primul an de gradi a invatat sa faca la olita, sa manance singurica, sa manance de toate, etc. De aceea am pledat mereu pro gradi si asa voi proceda si cu Bubu.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Carpatina, nu stiu ce scrie pe prospectul la Oscillo, dar si eu le-am dat mai devreme de 2 ani. La Bubu e greu ca nu ia medicamente, dar la Alex fara probleme.
Valentina, sa stii ca abia pe la 8 seara ajung acasa, daca mai bei cafea la ora aia conteaza pe mine. ![]()
Diwana, pai hai sa facem impreuna ceva demersuri pentru slabit, de exemplu o dieta.
Pentru ca si Yaia se alatura, asteptam sfaturi de la ea. ![]()
Rox , mamica
Gabriela77 spune:
Roxana, atunci prestez cu champignons!
Carpatina, ce de cafele ai baut...vezi ce iubiota esti?
Diwana, am ras la mesajul tau, ca parca ne vedeam pe mine si pe sotul meu, exact asa facem si noi, atata ne mai minunam de Sara ca suntem de-a dreptul hilari. Si aceleasi dileme le aveam si eu, de unde Doamne iarta-ma mai sunt resurse de dragoste pentru bb2? Dar fetele de aici au confirmat ca sunt, asa ca eu le cred pe cuvant!
CU laptele, Sara niciodata nu s-a omorat, dar de-aici pana la a nu mai bea deloc...Oricum, o pun pe seama maselelor care o chinuie acum! Pupici lui Rares!
Danuta, ce buna e cafeaua la ibric, uite chiar o sa fac azi
Si de bine ce am fost laudata ca sunt slaba, ce credeti voi? Ca am pus 2 kg in 2 saptamani, asa, lejer cu ciocolata si gofre si alte cele...Ptiu! Ptiu! Rusinica!!!!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Gabriela77 spune:
Mariana, felicitari pt baiat!!!!! Sarcina usoara iti doresc!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
carpatina spune:
Ramonaiani, felicitari pentru vestile bunepe care le-ai primit! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Mariana, felicitari si sarcina usoara in continuare! 
Rox , mamica
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Se pare ca ... E Baiat! ![]() Sper sa ramana asa si cand o iesi afara si-o vedea lumina zilei |
Si noi speram la fel, daca asta vrei!
Felicitari. Si sa fie un bebe sanatos.
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Diwana, pai hai sa facem impreuna ceva demersuri pentru slabit, de exemplu o dieta. Pentru ca si Yaia se alatura, asteptam sfaturi de la ea. |
V-ati ales prost sfatuitorul. La mine nu merg dietele, de asta nici nu tin. Eu doar incerc sa mananc dulciuri cat mai putine (ideal deloc, dar e utopie), fara mancare dupa 6-7 seara si daca e posibil si ceva sport...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze