Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Carpatina, uite ca Dana iti ofera cafea, daca vrei pun eu laptele, sau zaharul, sau daca o servesti neagra, iti pun la dispozitie ceasca. Si uite asa chiar si in situatie de criza, ne descurcam |
| citat din mesajul lui bebeka dau si eu farfuriuta pt ceasca si o lingurita ![]() |
team-building nu alta!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mah, eu pe prospectul de la oscillo am citit ca e pentru copii peste 3 ani... Pe prospectele voastre scrie altceva?
Betty, cum ziceai tu ca-l dai lui Mario? Adica.. ce cantitate si cat timp? (sau Yaia, daca esti pe faza.. raspunde-mi tu te rog)
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Valentina, ce bine ca ai maseuza la domiciliu! ![]()
Gabriela, eu am facut cu champignons, din alea albe obisnuite, si au iesit foarte bune. Galbiorii i-a recomandat Yaia, si acum numai la asta ma gandesc si eu.
Diwana, si eu vreau sa slabesc 4 kg. Cum facem?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Yaia De, mama egoista, ce se gandeste numai la somn mi-s! =============== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
La somnul lui Tudor banuiesc, si tu ce faci in timpul asta?
Rox , mamica
valentina_22 spune:
Carpatina, mie pediatra mi-a spus sa-i dau lui Andrei 2 doze de oscilo , dimineata si seara timp de 3 zile. Pentru ca este inca micut, eu ii pun o doza intr-o cescuta cam cu o 1-2 linguri de apa si le las pana se topeste, apoi i le dau. Au un gust dulceac.
Roxana, daca nu se mai ofera nimeni intre timp, tin minte ce mi-ai promis si astept sa te tii de cuvant, da?![]()
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Abia acum am vazut ca si Carpatina solicita precizari legate de somn. Gand la gand!
Ca tot vorbeati de iesitul afara, si eu cred ca nu racesc copiii din simplu scos afara. Daca transpira si apoi le e frig, daca stau mult uzi, poate sa fie mici probleme. Insa virozele sunt de fapt marea problema.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Moldoveanca, ma gandesc ca e prea concentrat sa pui lapte praf in laptele de vaca. Dar ii poti da doar formula mult si bine, eu asa am tinut-o pe fie-mea pana la 2 ani si ceva, numai la gradi ce mai primea lapte de vaca. Apoi i-am dat Dorna ca imi era lene sa mai iau lapte praf. Bubu bea Parmalat de crestere, dar recunosc ca e vanilat.
Betty, tin pumnii pentru FIV, sper sa reuseasca si sa ii faceti lui Mario un fratior/o surioara.
Sabina, care domnnul bebelus mai? Ca a mai crescut baiatul. Si eu mai scap uneori vorba, noroc ca ma corecteaza Alex. I-a spus asa haios verisorului ei: Bubu nu mai este bebelus, a crescut!
Rox , mamica
diwana spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Diwana, si eu vreau sa slabesc 4 kg. Cum facem? Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana, pai tu macar faci sport, masaje, alergi incoace incolo, nu ma pun eu cu tine

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Yaia spune:
| citat din mesajul lui carpatina Mah, eu pe prospectul de la oscillo am citit ca e pentru copii peste 3 ani... Pe prospectele voastre scrie altceva? Betty, cum ziceai tu ca-l dai lui Mario? Adica.. ce cantitate si cat timp? (sau Yaia, daca esti pe faza.. raspunde-mi tu te rog) |
Betty zicea ca i-a dat lui Mario cate o doza pe zi timp de 3 zile si apoi o doza pe saptamana timp de o luna...asta daca imi amintesc bine.
Eu nu am citit inca prospectul, nici nu am desfacut sa vad cum arata ca sa vad cu i-l dau. Ca am primit de acasa o punga de medicamente si m-am speriat de ele, le-am bagat doar in dulap fara sa ma uit la ele si am uitat sa-i dau copchilului!

===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Clarificare: la somnul meu ma refeream, care depinde total de somnul lui Tudor. Mai nou doarme Tudor, dorm si eu, chiar si la pranz. Si cand 'fur' macar o ora de somn la pranz, tare bine mai e. E drept ca a tinut curatenia de Craciun si a fost si mancare din plin...ambele s-au dus, dar acum mai pot face cate ceva si cu Tudor, ca se joaca frumos, chiar si singurel, mai nou.
Ma alatur si eu clubului celor ce au de pierdut MACAR 4 kg!![]()
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze