Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 15
diwana spune:
Gabriela te salut
Draga mea, sa stii ca asa zicem si noi cand ne uitam la el, ne intrebam cum de-am facut un copil asa perfect
. Te inteleg foarte bine. Ne mai zicem cateodata ca ar fi oarecum inegal pentru al doilea copil, cum ar putea sa iasa bine prin comparatia cu Rares? Dar mi-am dat seama ca fiecare copil e unic, si oricum am uitat deja atat de multe din ce facea Rares, incat la al doilea o sa fie ca si la primul
.
Betty sunt convinsa ca FIV-ul va fi o reusita. Mi se pare foarte frumos din partea voastra ca aveti si adoptia ca si alternativa 
Luy, cu placere
Sunt convinsa ca albumul Mariei va iesi chiar mai frumos, fiindca ea e frumoasa foc, si are atat de muuuuuulte poze frumoase, incat sigur iti va fi foarte greu sa alegi. Si apoi tu esti atat de plina de idei minunate, incat e imposibil sa nu iasa extraordinar. Sa ni-l arati si noua dupa aceea.
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
diwana spune:
Carpatina, uite ca Dana iti ofera cafea, daca vrei pun eu laptele, sau zaharul, sau daca o servesti neagra, iti pun la dispozitie ceasca. Si uite asa chiar si in situatie de criza, ne descurcam ![]()
filmulete Rares
bebeka spune:
dau si eu farfuriuta pt ceasca si o lingurita
mda,asta a mea a cam stranutat de dimineata si au inceput sa curga la vale niste muci.i-am dat oscillo si 5 ml de panadol sa vedem ce-o mai fi...
Yaia ,felicitari pt examenul luat.
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diwana Valentina, pe langa ca e frumoasa fata ta, mai e si generoasa. Nu face cumva deplasari si prin tara? Diwana si pitic Rares (14.09.2007) filmulete Rares |
Daca pui in practica pana la urma inventia de care vorbeai acum ceva timp, cu cea mai mare placere. Atfel nu ma risc! Daca iti place prea mult si o opresti acolo de tot, eu ce fac?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
diwana spune:
Bebeka tin pumnii sa nu se imbolnaveasca Rebeca, sa fie numai alarma falsa 
Gabriela, eu zic sa nu te necajesti prea tare ca nu bea Sara laptic, cred ca e numai o faza, o sa-si revina ea. Nici Rares nu pot sa zic ca e un mare bautor de lapte, insa are perioade si perioade. Uneori bea tot laptele din biberon, ba chiar mai trebuie sa-i pun (ce-i drept asta destul de rar
) alteori mai lasa in sticla. Principalul e ca papa bine altceva.
Sabina, bine ca aveti parte de timp frumos, pe langa aerul proaspat. gasesti de cumparat incarcator, este si de la ata firma compatibil cu telefonul, e mult mai ieftin, insa n-ai si tu ceva vecini buni la suflet si nu foarte avansati la telefoane, sa-ti imprumute incarcatorul?
Betty, pupa-l si din partea mea pe baietelul tau cuminte si frumos.
Yaya, felicitari pentru examenul luat

Moldoveanca succes cu demersurile in acceptarea laptelui de vaca.
Am uitat de papanasi. MMMMM ce buni sunt! Pe la noi, in general se fac fierti si tavaliti in pesmet si zahar, dar si aia prajiti cu smantana si dulceata sunt o nebunie. Mi-ati facut pofta de papanasi si ciuperci, relelor. Cum mai slabesc eu cele 3 + 3 kg?
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Faceti-va pomana si dati-mi si mie o cescuta de cafea! Am baut una cum am deschis ochii de dimineata dar nu se cunoaste. Nu stiu ce a avut Andrei azi-noapte dar de la ora 3 dimineata si pana pe la vreo 6 a urlat incontinuu.
. Nu a vrut nici lapte, apa nici macar cand l-am pus pe picioare rapusa de oboseaza nu s-a calmat. I-am dat si cu dentinox si degeaba.Cred ca am atipit eu inaintea lui ca nici nu stiu cand a adormit in final. Si ca sa fie si mai frumos, vecinii mei scumpi de la et 5 de la ora 8 gauresc fara oprire!
Ma gandesc cu groza ca daca responsabili sunt caninii , o sa turbesc pana isi fac aparitia
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
diwana spune:
Valentina, pai pana pun eu in practica inevntia respectiva, ii vai de skinarea mea ![]()
Probabil ii cresc caninii lui Andrei, partea buna, e ca nu cred ca va urla in fiecare noapte pana ii cresc, cred ca o sa mai fie si perioade de liniste, cel putin la rares asa a fost.
filmulete Rares
valentina_22 spune:
Sabina, ce frumos trebuie sa fie acum la munte. Ce fac copii, Sofia si Gheo! Se tin tot de nazdravanii? Voi sunteti in chiar in Busteni?
Cand eram pustoaica, incepand cu varsta de 15 ani, mi-am petrecut toate vacantele de vara la munte la niste prieteni de familie care aveau o casuta in cartierul Zamora. Doamne ce amintiri frumoase am de acolo! In fiecare zi mergeam pana in Busteni ca sa fac piata. Gaseam acolo o paine coapta pe vatra de te topeai si multe altele....
Referitor la prietena nedespartita a bebeilor nostri, suzeta, nici Andrei nu face exceptie. Ziua i-o mai ascund eu, dar la somn trebuie sa i-o dau ca altfel nu adoarme. Avem chiar mai multe pentru ca si-a facut un obicei din a le arunca si daca nu sunt pe faza dusa este! Intr-o seara dupa 11,am facut drum pana la farmacie ca sa-i iau suzeta mofturosului ca nu vroia sa doarma neam si ne tinea drepti ca la armata cu urletele lui.
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
Roxana_G spune:
Valentina, tre sa astepti sa ajung la expressorul de acasa, cafeaua de la birou nu ti-o recomand. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danuta36 Carpatina dau eu o cafea,dar la ibric,ca expresor n-am...e buna? |
Buna, buna.. baga mare!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)