Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 14
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G iar scriu de pe telefon, sunt la masaj. se termina abonamentul si nu stiu dc fac altul acum cu criza. Pe de alta parte ma supara cele 4 kile puse si se vad...ieri am fost f motivata la sport. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Eu am instructorul meu personal chiar acasa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
diwana spune:
Valentina, pe langa ca e frumoasa fata ta, mai e si generoasa. Nu face cumva deplasari si prin tara? ![]()
Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Gabriela77 spune:
Yaia, ce veste buna!!!!! Bravos, natiune!!!! Si la mai mare!!!
Betty, eu am incredere ca va fi nun succes feminin fiv-ul asta! 
Roxana, m-ai omorat cu ciupercile tale, azi musai sa fac si eu!Dar slabe sans sa gasesc galbiori, iar la supermarketuei sunt doar champignons si pleurotos sau cum naiba s-a scrie...
Sabina, salutari si de la Cluj!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
sim_stoian spune:
Raspund repede ca trebuie sa plec la un client.
Diwana, pe 23 ianuarie mergem.
Gabriela, nu prea am avut probleme cu Stefan, a facut numai o laringita anul trecut, dar i-am facut aerosoli si a fost OK.
Yaia, felicitari pt examen!
Gata, sper sa mai intru diseara.
Jurnal de calatorii
carpatina spune:
Multumim de intrebari si de urari.. Ioana e mai bine, de azi din nou la cresa...
Sanatate fartatilor inca bolnavi! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mahhh... vad ca azi e iar pana de cafea... a inceput criza si in virtual? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
danuta36 spune:
Neata!
diwana pai cam asa suntem noi...eu cu initiativele,el cu punerea lor in practica ![]()
Gabriela deci zana maseluta e vinovata de schimbarea programului de somn..ma gandeam eu..pupam pe Sara harnicuta!
Devylla si Miru a mea ia suzeta cam des,mai ales afara,in carut..nu numai noaptea..
Yaia merci de tratatie si felicitari pt reusita!
danuta36 spune:
Carpatina dau eu o cafea,dar la ibric,ca expresor n-am...e buna? ![]()
Noi am trecut la laptele de vaca direct,l-a acceptat fara probleme...bea Milli,Cedra,de 3,5 gr.
Am plecat,ca s-a trezit..