Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 13
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sim_stoian Erina si Yaia, si pe Stefan il scot afara chiar daca e frig (cam pana la -14 grade). De exemplu, la gradi au 'dezlegare' de la mine si l-au scos si azi, s-a jucat la casuta de plastic din curte si la pietricele. Nu are nimic, parol! |
Si al meu, s-a 'calit', nu a avut incotro, mititelu'! Numai ca depinde si cat ii tin afara la -14. Daca stai 30 de minute, e ok, daca stai cam 1,5 ore, nu mai e asa placut! De asta in zilele foarte reci, ma grabesc sa-l iau de la gradi, sa nu stea foarte mult afara, in frig. Si sa vezi cum il imbrac in zilele friguroase rau!
Dar eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa-l scoata afara indiferent de vreme (doar daca e vant rau nu-i place) si sa-si consume energia, decat sa stea in casa si sa nu doarma bine! De, mama egoista, ce se gandeste numai la somn mi-s!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
greyeras spune:
Betty iti doresc din suflet sa iasa totul asa cum vrei tu, iar in curand Mario sa aiba un fratior sau o surioara.
Luy multumin pentru info cu privire la CIC. Imi imaginam ca asa trebuie sa fie, era si inainte mult de stat la coada, darmite acum.
Papanash imi pare rau de vestile despre Andrei. Sper sa se faca bine repede. 
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
Roxana_G spune:
iar scriu de pe telefon, sunt la masaj. se termina abonamentul si nu stiu dc fac altul acum cu criza. Pe de alta parte ma supara cele 4 kile puse si se vad...ieri am fost f motivata la sport.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
tare greu cu scrisul, cred ca va raspund de la birou, dar dupa pranz ca ma asteapta 2 sedinte acum.
Dar vreau sa o felicit pe yaia ptr certificare! Bravo draguta, ce ma bucur. Eu nu pierdusem speranta ca ieie examenul, in ciuda scepticismului tauu. Ce bem?
Rox , mamica
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia mama egoista, ce se gandeste numai la somn mi-s! |
De somnul tau era vorba .. nu?
Felicitari pentru reusita la examen!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui moldoveanca Eu ma chinui sa-l obisnuiesc sa pape lapte de vaca si nu prea vrea.In seara asta am adaugat doua masuri de lapte praf si a topit tot.Ma gandeam sa-i mai dau asa poate se obisnuieste cu gustul.A mai procedat cineva asa? |
Asa se si face trecerea: la inceput pui 50 ml lapte de vaca si restul formula, dupa cateva zile pui 100 ml lapte de vaca, diferenat formula si tot asa pana cand ramai numai cu laptele de vaca.
Succes!
===============
Poze
Roxana_G spune:
yaia, o sa caut ciuperci la supermarket. La piata nu am incredere si nu ma pricep. M ai omoratt cu papanasii, asa ii fac si eu, cu dulceata sunt super. Dar nu pt suncile mele
Rox , mamica
Yaia spune:
Multumesc mult, fetelor!
Carpatina, evident ca la somnul meu ma gandeam!
Cum mai e Ioana? A trecut greul? Sanatate multa!
Roxana, nici nu cred ca ai gasi in piata galbiori acum. Sunt ciuperci de vara tarzie-toamna (din cate imi amintesc). Poate la supermarket. Sa stii ca spre deosebire de alte ciuperci, astea pastreaza acel gust de padure care e bestial! Uuu, imi ploua in gura deja.
Iar cu papanasii, nici nu ma mai gandesc, trebuie sa slabesc vreo 4 kg in 4 luni.
Relaxare maxima la masaj, joi am si eu!
Sanatate multa tuturor copiilor bolnavi, de mamici Betty, Carpatina, Andries, Papanash. Sa se faca bine cu totii in cel mai scurt timp posibil!
===============
Poze
valentina_22 spune:
Buna dimineata!
Papanash, sanatate multa lui Andrei. Sa se insanatoseasca cat mai repede.
mititelului.
Betty, iti tinem pumnii iubita, sunt sigura ca totul va fi bine. Tu esti o luptatoare si imi pare bine sa aud ca esti optimista.
Super treaba cu roscovanul tau! O sa-ti fie din ce in ce mai usor acum cand a invatat sa fie discipinat. Arunca peste gard, in gradina mea, putin din ce a deprins Mario, partea aia cu dormitul singurel.
Nici nu stii ce serviciu mi-ai face!
Yaia, felicitari, felicitari!!!
. Cum spuneau si fetele meritul iti apartine in totalitate.Noi nu am facut decat sa-ti tinem pumnii, tu ai fost cea care a depus efortul! Bravo!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
valentina_22 spune:
Moldoveanca, eu am incercat sa-i schimb laptele lui Andrei cu cel de vaca in repetate randuri, insa cel mic a refuzat cu desavarsire. Singurul mod in care consuma laptele de vaca este cel cu cereale Nestle(cele pentru copii mari). Preferam deocamdata sa ramanem la Milumil, o cutie ne ajunge 2 saptamani, pretul unei cutii este acceptabil,asa ca nu ma plang.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu