Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

'Mneatza!

Am vaztu ca s-a oferit cafea in dimineatza asta. Servesc si eu una cu placere, ca una e permisa.
Noi venim de la ginecolog, de la control. Se pare ca ...
E Baiat!
Sper sa ramana asa si cand o iesi afara si-o vedea lumina zilei .

P.S. Gabitz, sa stii ca 'Stefan' e in fruntea listei de nume

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+

Felicitari pentru baiat!Cred ca sunteti tare fericiti!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

'Mneatza!

Am vaztu ca s-a oferit cafea in dimineatza asta. Servesc si eu una cu placere, ca una e permisa.
Noi venim de la ginecolog, de la control. Se pare ca ...
E Baiat!
Sper sa ramana asa si cand o iesi afara si-o vedea lumina zilei .

P.S. Gabitz, sa stii ca 'Stefan' e in fruntea listei de nume

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+

felicitari!sanatos sa fie si putza sa aiba(cum zice al meu).
sa stii ca ma bag la o tura de nasit.
yaia - felicitari pentru examenul luat.ai dat de baut...ca eu n-am observat!
eu elizei ii dau fulga rosu cu cereale de la nestle alea cu miere.
va pup dulce.sa fiti cuminti.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Roxana cand ai dat-o pe Alex la gradi?

Despre lapte...am incercat sa ii dau si eu lapte de vaca.A baut doza zilnica fara mofturi.N-am incercat decat de vreo 2 ori.Insa vrea numai din biberon,daca incerc sa ii pun in cana,urla si tipa tare "aaapte".Intreb,pana la ce varsta bineron?Si cum ati reusit ssa ii faceti sa bea lapte din cana?

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Yaia, ceea ce nu reusesc eu de 2 luni e sa nu mananc seara, o vreme am reusit cu brio si s-a vazut.

SabinaY, pai noi tot din bibe dam si laptele obisnuit, altfel nu e chip sa il bea. Alex a mers la gradi la un an si 7 luni. Nu am reusit deloc sa o fac sa bea lapte din cana, apa sau suc bea de la un an si un pic direct din pahar. Tot la gradi au invatat-o cu cana, apoi am perseverat si eu. La inceput bea putin. Bona sau mama trisau si ii mai dadeau bibe, si la un an si 10 luni le-am luat si le-am aruncat pur si simplu la gunoi pe toate. Asa ca a baut din cana. Dupa 3 zile de proteste si mofturi, a baut bine mersi. La Bubu e si mai complicat, ca el refuza si o tetina noua, d-apoi cana. Apa bea din sticla sau pahar dupa cum se nimereste.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Valentina, ce bine ca ai maseuza la domiciliu!

Gabriela, eu am facut cu champignons, din alea albe obisnuite, si au iesit foarte bune. Galbiorii i-a recomandat Yaia, si acum numai la asta ma gandesc si eu.

Diwana, si eu vreau sa slabesc 4 kg. Cum facem?

Rox , mamica

si eu vreau sa slabesc vreo 7kg

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna!

Ramonainai, felicitari si sarcina usoar in continuare!

Yaia, felicitari pentru examen.

Se discuta despre diete...
Eu cred ca depinde foarte mult de felul in care esti construit. Yaia spunea ca nu ii plac dietele. Eu spre exemplu am nevoie de ceva foarte organizat pina imi intru in mina si maninc curat.
Eu am tinut cu mult succes Scarsdale. Iata link foarte bun: Scarsdale E o dieta low carbs. Foarte importanta e marimea portiilormarimea portiilor. Cum stiti si voi exista o sumedenie de diete. Eu nu as putea sa tin niciodata Weight Watchers. Nu imi place sa numar puncte sau calorii.
Depinde cum spuneam de fiecare si mai ales de ceea ce ii place sa manince.

Eu recunosc ca a,m fost cam suparat ca nu scadeam deloc chiar daca mincam putin (ctred ca asta era problema) si am inceput cu o dieta cvasi proteica ii spun eu. Nu mainc numai carne brinzeturi (100g pe zi) sau ou (2,3 pe saptamina) maninc si ciorba, zarzavat, beau lapte, maninc un iaurt pe zi si putini carbi pentru ca nu vreau sa devin irascibila si frustrata. Deasemeni beau o cafea pe zi. De miine vreau sa beau din nou numai orz.

Diwana, intrebai ce ar trebui sa maninci. Cred ca daca tii cont de aceste reguli rezultatele nu vor inceta sa apara:

1. PROTEINELE NU SE AMESTECA NICIODATA CU CARBOHIDRATII.

- carnea, ouale si brinza nu se amesteca niciodata cu cartofi, paste, orez si piine.

2. PROTEINELE SE AMESTECA DOAR CU LEGUME SI ZARZAVATURI SAU SE MANINCA SIMPLE.

- carnea, pestele, brinza si ouale se pot combina cu legume si zarvaturi, preparate la gratar, la cuptor sau in salata.

3. LEGUMELE SI ZARZAVATURILE POT FI ASOCIATE CU PROTEINE, GLUCIDE SAU LIPIDE.

- proteinele animale provin din carne, peste, oua, lapte, brinza, etc.

- proteine vegetale provin din soia, migdale, alune, cereale integrale, etc.

- glucidele BUNE pentru organism provin din cereale integrale, faina si orezul integrale, linte.

- glucidele RELE pentru organism provin din faina alba, orezul alb, produse rafinate, cartof, porumb.

- lipidele de origine animala provin din carne, peste, unt, brinza, smintina.

- lipidele de origine vegetala provin din ulei de arahide, ulei de rapita, margarina, etc.

4. PIINEA NU SE AMESTECA NICIODATA CU UNT, BRINZA, MIERE, GEM, ETC.

5. FRUCTELE SE CONSUMA EXCLUSIV PE STOMACUL GOL (DIMINEATA SAU LA CITEVA ORE DUPA MASA), NEAMESTECATE CU ALTE ALIMENTE.

- fructele, servite ca desert, reprezinta o mare capcana. NICIODATA FRUCTELE NU TREBUIE CONSUMATE IMEDIAT DUPA MASA, CA DESERT.

- pepenele este fructa care se digera cel mai repede, dar nu trebuie amestecat cu alte fructe.

- citricele nu se consuma seara, pentru ca vitamina C poate determina o stare de insomnie.

- fructele trebuie consumate cu coaja. Coaja limiteaza puterea lor glicemica si este bogata in vitamine.

- NICIODATA NU SE MANINCA PEPENE GALBEN, INAINTEA MESELOR. Pepenele galben capteaza lipidele.

- cel mai indicat fruct, intr-o cura de slabire, este ananasul crud.

- fresh-urile de fructe trebuie consumate in cantitati limitate.

6. CELE 5 MESE ZILNICE SINT OBLIGATORII.

7. INTRE ACESTE 5 MESE, NU SE MANINCA NIMIC. INTRE 2 MESE, TREBUIE SA EXISTE OBLIGATORIU 3 ORE DE PAUZA.

8. CONSUMATI, DE 2 ORI PE SAPTAMINA, CARNE DE PESTE.

9. NU DEPASITI 2 GALBENUSURI DE OU, PE SAPTAMINA.

10. NU INGROSATI SUPELE SI CIORBELE CU OREZ, GRIS, PASTE FAINOASE SAU CARTOFI.

11. NU PREPARATI SOSURI CU FAINA SAU SMINTINA.

12. NU FOLOSITI ZAHAR PENTRU INDULCIREA BAUTURILOR.

13. NU CONSUMATI BAUTURI ALCOOLICE.

Pentru a va face o idee despre ponderea nutrentilor trebuie sa stiti ca aveti nevoie de 30% proteine, 50% carbohidrati, 20%grasimi. Calculati-va necesarul de calorii si apoi calculare procent:
Calorii*0.3/4 = necesar proteine
Calorii*0.5/4 = necesar carbohidrati
Calorii*0.2/9 = necesar grasimi

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Pentru cine e cu adevarat interesat de mecanismul slabirii (de ce se redepun kg mai multe dupa o dieta drastica) iata un articol excelent:http://www.idmclub.ro/articol.html#slabim

Abia astept sa ajung si eu din nou la sala. In Japonia am fost la sali exceptionale si imi lipseste starea aia de perfect bliss de dupa antrenament. Mergeam si de 5 ori pe saptamina.

Sper sa reusim sa ne motivam toate cum trebuie. Nu e numai o chestie de aspect fizic ci de sanatate. Trebuie sa fiu in forma maxima pentru mine, Daria si poate o noua sarcina.

SabinaY, filmul e superb. Am stat treaza pina la 2 noaptea ca sa il revad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Valentina, ce bine ca ai maseuza la domiciliu!

Gabriela, eu am facut cu champignons, din alea albe obisnuite, si au iesit foarte bune. Galbiorii i-a recomandat Yaia, si acum numai la asta ma gandesc si eu.

Diwana, si eu vreau sa slabesc 4 kg. Cum facem?

Rox , mamica

si eu vreau sa slabesc vreo 7kg

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

ma inscriu si eu cu vreo 8 kg,care nu se duc deloc...dar stiu si de ce...mananc mult seara si dimineata deloc..
Da mie imi pari tare slabuta,de unde sa mai dai alea 7 kg??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Gabriela stii tu...tot ce e bun,ori e imoral,ori ingrasa

Ramonaiani felicitari si sarcina usoara in continuare!

Roxana ai promis poze cu Bubu..

Mergi la inceput

Exercitii pentru abdomen:

http://www.self.com/fitness/workouts/2006/09/ab-sculpting-without-crunches-slideshow?slide=3#showHeader?mbid=yahoo

Mergi la inceput