Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 19
danuta36 spune:
Erina buna parte din regulile scrise de tine le stiam si eu...mai greu cu aplicatul..
La exercitii fizice nu prea ma bag,ca-mi iese hernia (inghinala) de la efort..poate dupa ce ma operez..
Erina spune:
SabinaY, am citit noutatile pe blog. Ce faina e Erika cu bretonul lung. Arata tare funky!!!
S-a trezit Daria.
O seara placuta tuturor!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Danuta36, imi pare rau sa aud ca nu poti face sport. Lasa ca si job-ul de mamica implica multa miscare.
Erina spune:
SabinaY incerc sa ghicesc ce ti-ai dori. Inclin sa cred ca o fetita. Pe de alta parte ca baiat in Japonia e mult mai usor.
greyeras spune:
Ramonaiani felicitari! Sarcina usoara in continuare mamico!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Mi-am intrerupt mesajul ca fiemea si-a gasit sa rastoarne cutia cu stiksuri exact in mijlocul patului.
Cred ca o sa o iau si eu razna cu obsesia pt curatenie. Mai rau ca la 5 minute dupa ce am strans le-a rasturnat iar, asa de razbunare. Ce sa-i fac, o iau frumos de la capat si ii explic ca nu e frumos ce face.![]()
Am inceput sa ma gandesc si eu din ce in ce mai des la ce vom face cu Adelina cand merg la serviciu si am inceput sa inclinam din ce in ce mai mult catre gradi, mai ales dupa tot ce citesc pe aici.
Cat despre lapte, noi vom merge mai departe pe formula, pt ea este o mare placere bibele de seara. Nu putem renunta la bibe dar asta e, nici macar canuta de apa nu accepta sa o schimbam. Ce sa zic de suzi, la care nu renunta deloc, mai ales la culcare, ideea e ca nu accepta nici una noua, o vrea doar pe asta si gata.
Ma bucur in schimb ca a revenit pofta de mancare. Inainte eram stresata de ideea ca se murdareste, nu o lasam sa faca mai nimic, acum o las sa faca ce vrea ea, sa-si puna si in cap si mananca foarte bine, ea e fericita ca face ce vrea si eu sunt fericita ca mananca, chiar daca dupa ma asteapta smotru.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
greyeras spune:
Merg sa pregatesc masa de seara, am pofta de mamaliguta cu smantana si branzica, iar tati de cartofi cu carnita si carnati de porc cu muraturi
. Asta asa ca se tot vorbeste pe aici de diete. Eu nici nu ma mai gandesc la asta. La vara cred ca ma ia groaza.
Seara buna va doresc!
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
moldoveanca spune:
Fetele multumesc pt sfaturi cred ca o sa renunt la laptele de vaca,mai ales ca urmeaza sa tot plecam asta ar insemna sa-i dau tot timpul diferit.O sa incercam din nou cand o sa facem planul de renuntare la suzi si bibe![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Eu ma duc zilnic la sala si la inot am slabit abia un kg dar nu am tinut regim deloc ,pt ca urasc asta
Nu mananc dupa ora 6 seara desi imi e tare greu sa nu rontai ceva la televizor sau in fata laptop-ului.
.Sper sa mai dau jos inca 3 kg si gata ma declar multumita
Vreau sa arat si eu bine in pozele pe care le voi face in Dubai![]()
mami fericita de Vladut Dominic
cecilia L spune:
Yaia, felicitari pt examen, este numai meritul tau
Mariana,felicitari pentru bb cu putica si sarcina usoara in continuare, o sa ai o pereche tare frumoasa....ce-mi doresc si eu o fetita, sper sa fie asa.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem