Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 255)
Raspunsuri - Pagina 20
cecilia L spune:
M-ati omorat cu regimul, eu nu mananc mai nimic, am renuntat si la ciocolata si nimic, asa ca ramane tot sportul, desi la cat alerg dupa Cristi ar tb sa fiu mai slaba decat innainte
, dar in loc sa slabesc ma ingras, asa ca ma bate gandul sa incerc sa ard caloriile, tb sa slabesc pana la primavara sa fie pregatita de bb2. Ma gandesc sa-mi cumpar o bicicleta...sa fac miscare acasa, nu am cu cine sa-l las pe terorist ca sa-mi fac abonament undeva la sala... ce parere aveti, mai are cineva?
In rest noi suntem ocupati cu ''uni'' sau ''ma'' asa ii spune lui bunica, se joaca, se plimba si citesc, dar sa fiu prin preajma, cum dispar din peisaj e jale mare, maine seara o sa-l las singur cu buni, sa vedem ce iese....
Betty, nu ne-ai spus cum a fost la ecografia de la san, e hormonal???......nu ma tine in suspans...am un stres cu asta, dar nu am reusit sa sun sa ma programez 

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitz78 felicitari!sanatos sa fie si putza sa aiba(cum zice al meu). sa stii ca ma bag la o tura de nasit. ![]() |
Esti o dulce
. Cam greu insa cu organizatul tocmai in Germania (dupa ce am avut o mie de neplaceri cu nunta, am zis ca decat sa ma enervez cu socrii Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
16+
betty78 spune:
Cecilia e hormonal...mi-am facut chiar 2 eco la san. Una la doctorul Costache care este nemaipomenit si mi-a spus ca nu mai am absolut nimic, in conditiile in care inainte sa raman insarcinata aveam o frumoasa mastoza chistica cu foarte multe chisturi pe fiecare san si cu mult tesut fibromatos. Acum am decat foarte mult tesut adipos si in rest ceva tesut mamar
Carpatina eu i-am dat lui Mario 3 zile la raqnd de fiecare data cand vad ca incepe sa raceasca si apoi cate unul pe saptamana pana in martie
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
moldoveanca spune:
Poate cineva sa-mi spuna cineva ceva despre ventriculomegalie centrala la sarcina de 34 de sapt?Trebuie sa linistesc o graviduta cat de repede,va rog
mami fericita de Vladut Dominic
Erina spune:
In cases of mild isolated ventriculomegaly, there is around a 90% chance of a normal outcome.
Moldoveanca, daca are un doctor bun sa aiba incredere in el. Sunt sigura ca i-a examinat si morfologia inimii si coloanei si i-ar fi spus daca era asociata cu ceva anormal.
Incearca sa o linistesti. Sunt sigura ca va fi bine.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
moldoveanca spune:
Multumesc Erina,asa sper si eu.Problema e ca doctorul ei e rezident
.In fine poveste lunga ma rog sa fie bine
mami fericita de Vladut Dominic
gabitz78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonaiani
Esti o dulce . Cam greu insa cu organizatul tocmai in Germania (dupa ce am avut o mie de neplaceri cu nunta, am zis ca decat sa ma enervez cu socrii Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) 16+ |
pentru voi vin si pana in honolulu!
va pup dulce ca tare imi sunteti simpatice....http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Roxana_G spune:
Cat pe ce sa ma dati absenta, nu stiu de ce Windows imi verifica key product online si imi blocase calculatorul. Cum Bubu a ros eticheta de pe cutia cu cd-ul windows, a fost nevoie sa caut o cheie pe net, noroc cu laptopul fetei (Sim, de asta te sunasem, scuze de deranj).
Imi pare rau ca nu am pozat baiatul cu cizme, am promis dar nu m-am ocupat de asta. Azi am ajuns oricum dupa 8 si se grabea bona, se pare ca am avut zel la sport, mai ceva ca ieri.
Cu dieta nu stau prea bine, dar si eu pledez pentru o dieta flexibila, mai degraba un stil de viata decat ceva strict. Multumim Erina pentru info si articole, super super utile. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
cecilia L spune:
Betty,ma bucur ca totul este bine,unde ai facut eco, sau mai bine zis unde o gasesc pe dr Costache. Eu am o dr buna dar nu are program decat dimineata si nu pot ajunge cu Cristi dupa mine la ea.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Cecilia, zau daca inteleg unde sunt kilele alea de care vrei sa scapi.
Danuta, ce e cu hernia? Ce trebuie sa faci?
Greyeras, cred ca a fost doar amuzant pentru fata sa verse sticksurile, nu stiu cat era in ciuda ta. Si Bubu uda mereu parchetul. Nu mai zic nimic, iau prosopul si sterg.
Moldoveanca, sa stii ca dureaza putin pana vezi rezultatele. Nici eu nu vasusem mare lucru dupa prima luna de sport, mai ales ca mai creste musculatura. Dar dupa 2 luni era deja evident. Mai ai putina rabdare, esti pe calea cea buna si faci exact ce trebuie.
Betty, ma bucur ca a fost ok eco. Unde e dr Costache, la ce clinica?
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi